79

ХА-ХА

преди 13 години

Ха-ха! Да, ама аз не съм марсианец, точно както ти не си woman. Кой знае какъв крокодил си и никой не ти обръща внимание, ама пред монитора продаваш чалъми.

78

man

преди 13 години

Хич не е министър на културата. Прочети хубаво статията. Там пише какъв е точно.

77

eva

преди 13 години

този здраво е слънчасал!!! но как да си обясним зимните му гафове, тогава нямаше жеги?! откакто стана министър на културата само се излага. "Пази боже сляпо да прогледне"-е казъл народът! Утре какво ли оправдание ще измисли за замаже думите си... сигурно ,че е имал предвид една група жени, така наречените жрици.

76

Шоп

преди 13 години

Пълен булшит. Просто в руските църкви не пускат без забрадка, а ако нямаш, на входа ти дават за да влезеш и после я връщаш.

75

Анонимен

преди 13 години

рускинята има уважение към Бога, българката не. и двете са ***

74

ХА-ХА

преди 13 години

Ти си woman колкото аз съм марсианец, вероятно. Човекът много точно го каза за робския народ, който търпи всякакви ***. Много точно го каза за мръсните ***, за които няма нищо святи и които са толкова прости, че не знаят как и къде да се държат. Не виждам какво толкова те дразни истината.

73

българин

преди 13 години

кояси ти woman нете зная но разбирам едно че ти си искуфялата аз обикалям цял свят и сега ти пиша от маями тук е 17,45 за твое сведение знаешли много надута пуико че само вие сте ония долните дето нямате морал и най лошото е че дори незнаете какво е това морал драгами

72

be

преди 13 години

Колкото и тъпо да е ........прав е. Не говорим за вяра (това си е на всеки лична работа) а за възпитание и уважение. Тук има уважение само към пари и към 7.62.

71

Анонимен

преди 13 години

И кво? Рускинята само задето си слага забрадка, е повече от българката, така ли?Въпреки, че е ***?

70

mao_dze_dun

преди 13 години

Въобще не отива на министър да говори така, ама от друга страна - не е лъжа това, което казва :)))

69

Анонимен

преди 13 години

Днес.бг няма ли да престанете с тази кампания срещу Божидал Димитров. Вадите думи от контекста. В интервюто не звучеше така, както се изкарва в статията.

68

българин

преди 13 години

Българин и то не по малко от *** министър без портфейл.Че народа е шибън е вярно но защо не обясни от кого имено от такива като него министри от роднинетини събратя слогувате на *** за да сте добре да сучите драгими ШИШМАНОВЦИ е доиде отново вашия час да продадете още веднъж този народ.НО ТОЙ НАРОДА БЪЛГАРСИ КИКОГА НЕЕ УМИРАЛ И ПРОДАВАЛ И ПАКШЕ СЕ ОСВОБОДИ ДОРИ И КРЪВ ДА ПРОЛЕЕ *** .А ЗА ХРАМОВЕТЕ Е ПРАВ ДОКАДЕ Я ДОКАРАХМЕ СКЪПИ БЪЛГАРКИ ДОКЪДЕ ПРАБАВИТЕ СА МРЕЛИ НО НЕСА СЕ ПРОДАЛ

67

Анонимен

преди 13 години

Човекът харесва ракийката. Поради тази причина ги плещи такива.Тоя не изтрезнява . Оня ден обиди народа , днес се оправдава като е изтрезнял, а след като се накълвал отново..поредната му изцепка с тази новина.Божеееее,прибери си Божидарчо, то горкото пиянде не знае що говори напоследък.То се ...тотално!

66

man

преди 13 години

Хора, човекът ви го каза с езика, който вие ползвате, както е видно в голяма част от долните коментари и вие пак не го разбрахте.

65

артемида

преди 13 години

Няма нужда от преводач. Пределно ясен е. Ако не го разбирате, търсете проблема у вас.

64

Анонимен

преди 13 години

Божидар Димитров е *** и ***. Това е ясно на всички. Обаче....тук е безусловно прав. Бил съм в Русия. Живял съм доста време в Москва. И наистина - и най-долнопробните мъстии, тръгнат ли да се черкуват (а там ходят, вярват истински) обличат рокля до земята и забраждат главите си.

63

до 75

преди 13 години

Посланиет е,че явно харесва рукини и че ангела му е слаб...

62

Анонимен

преди 13 години

Назначете преводач на човечеца

61

един от народа

преди 13 години

Абе какво толкова някои комплексари и *** се "възмущават" от Божидар Димитров? Ами той е НАПЪЛНО прав за определението си за народа. Само един народ, който позволява 20 години всякакви *** да го газят, ограбват и унищожават заслужава точно такиова определение. Освен това не може някакви *** и разголени патки да си развяват задниците пред една невероятна светиня. Естествено, че Божидар Димитров напълно правилно се възмущава от тия гарги и аз напълно го подкрепям в това отношение.

60

Анонимен

преди 13 години

това някаква кампания ли водите срещу него. не ми допада но все пак не е хубаво