9

Фръц

преди 13 години

Боко Тиквата няма никаква вина този път.Даже Станишев не е виновен,пък!

8

Ясен

преди 13 години

до 5Да ,но ни проглошиха ушите със смотания химн и мръшляка Веско Маринов!Кво му пука на Цветанов ,че едно момче го заклаха посред бял ден!

7

Анонимен

преди 13 години

Родната полиция ни пази.

6

БАУ

преди 13 години

Браво! Само така! Понеже не можем да накажем когото искаме, започваме да искаме да накажем, когото можем!!! Аз пък имам имената на министър-председателя,който има отношение по всички случаи и к'во?! Ама него никой не смее да иска да наказва, обаче простите и *** ченгета пак ще излязат виновни, за всичко....*** не могат да бъдат виновни, нито управляващите....те са невменяеми и съотевтно не може да им се вмени вина за нищо и ще безчинстват на воля.....така е и така ще си остане!

5

Да де

преди 13 години

Ама прасетата реват за заплати. Малки им били. Заплати ли ?! Да се махат всички лоени топки. Без тях ще се справяме по добре !!!

4

SP

преди 13 години

Какво съвпадение - това събитие съвпада по време с невероятния химн /ХИТ/ на Веско Маринов - РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ ?!?!

3

Анонимен

преди 13 години

Пак добре ,че някои е реагирал.Но следващия път да са 4000 е по добре.Докато не реагираме за всеки един от нас ,като за свой роднина и не създадем гражданско общество,ще ни мачкат като ***.

2

Анонимен

преди 13 години

ЦЦ прави само показни акции по телевизията, а когато трябва да се защитят български граждани, ченгетата никакви ги няма...Съд за безхаберните ченгета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Защо досега се мълча за това долно убийство !!! Кой заповяда това медийно затъмнение...Пред парламента трябва да се съберат най - малко 10 000 българи...Да подкрепим почерненото семейство !!!!!