32

manuelche

преди 14 години

Защо трябва да убиват животните по мъчителен начин?! Има си ветеринари, ще ги приспят бързо и безболезнено. Нека сме реалисти - наистина няма как да запазим всички тези кученца и да ги пръскаме по улиците. Но поне да не ги ликвидираме по някакви варварски начини, камо ли рязане на крака и тем подобни.

31

Анонимен

преди 14 години

до всички, на които тези случаи на мъчение и жестоки убийства на животни не им правят впечатление - вие сте простаци и не заслужавате и да ви погледне човек даже... направете услуга на човечеството и се хвърлете отнякъде или поне си мълчете.

30

Анонимен

преди 14 години

Всичко това може да е конспирация и предварително подготвена пропаганда. Може би някой е платил за тези събития, с цел да предизика нещо. Не се връзвайте на манипулации. Винаги има и такъв вариант.

29

212

преди 14 години

Trabva zakon za zastita na zivotnite,ne moze taka da prodalzava.neka fondaciata da izpolzva momenta i da vnese shumno predlozenie prez mediite do Narodnoto sabranie.Togava shte se vidi narodnite predstaviteli iskat li da badem evropeiska darzava ili ne .Trabva da se krimrnalizira.

28

iffaylo

преди 14 години

varg1 мен пък не ме *** за тебе ве... нали се сещаш брат,че само недоебали,комплексирани *** осакатяват и тормозят животни.Щото са нисши и това е единствения им вариант да се покажат пред себе си за нещо повече. Ние всички сме такива ***,че няма на къде повече.

27

zzz

преди 14 години

Абе тия видяха, че се намира народ да обсъжда жестокостта срещу животни и сега ще се счупят да пишат подобни теми. Тази коя е поред - трета?

26

ДДТ

преди 14 години

Този,който е отрязал краката на кучето,защо не му публикуват името,че цяла България да го научи?Заслужава да му отрежат ушите,че да си личи отдалеч какъв *** е.

25

DSG

преди 14 години

Пожелавам на всички, които са извършили тези извратени убийства над животни да умрат по същия начин. Навремето същите тези или родата им са убивали и осакатявали невинни хора в концлагерите. А после се чудим защо нещата в държавата ни не вървят - ами защото е пълно със скотове и ***.

24

Анонимен

преди 14 години

Защо не дадете трупове от кланиците? Сега бебетата-агънца висят на куки и чакат да бъдат жестоко изядени от журналисти и от хора. Ще ги пекат в адски пещи. Ще ги дерат. Те са малки агънца, а не са дърти 5 годишни ***.

23

нормален

преди 14 години

проблема е изцяло в уличните кучета и собствениците на кучета и в ненормалния закон за пускане на кучетата по 'местоживеене'. Хората им писна от мизерията им и от ухапванията и страха. Естествено, че ще ги тровят, убиват и т.н. Махнете ги от улиците, регистрирайте всики собственици и си ги гледайте в приюти с парите на фондациите ( не на съдрания чувал - държава ).След това няма да има и един такъв репортаж !! ( но понеже трябва да се краде и понеже вървим и настрани и надолу от всичко нормално

22

ell

преди 14 години

само в BG няма закон за защита на животните! Неможе един нормален човек да извърши толкова ужасно нещо . За съжаление много има сред такива :( Днес кученце , утре човек....

21

:(

преди 14 години

Pojelavam im na tezi bokluci mrusni, da im se vru6ta tupkano i po o6te po- jestok na4in!6tom edin 4ovek moje da se otnasq taka s beza6titnite jivotinki e sposoben i kum 4ovek da proqvi su6tata jestokost.Ne moga da povqrvam 4e ima tolkova bezsurde4ni,zlobni,kompleksirani i otvratitelni hora!!!!

20

Анонимен

преди 14 години

Обади се в Екоравновесие, ако кучето е агресивно трябва да го приспят.

19

ех

преди 14 години

Избиване на комплекси .... това е най-големият проблем на обществото . Комплексите натрупани по социални, икономически ,финансови и психически причини се избиват по този долен неморален и отвратителен начин!

18

за номер 7

преди 14 години

този е ***,не виждаш ли? такъв като него ги върши такива с животните.

17

Анонимен

преди 14 години

Мисля че в случая не трябва да говорим за проблема с уличните кучета (за който нямам решение), а за някой психопат, който се разхожда сред нас и е решил че като показно обеси куче ще направи какво?! (освен да стресира сериозно някое дете)

16

Петрол

преди 14 години

Сложен въпрос? Ако не напада да хапе и я убиеш е жестоко и неоправдано. Потенциално всяко животно може да хапе, но не всяко го прави. Съвет: Пази си децата, пък ако имаш повече излишна храна - давай и! Така и тя няма да страда и за какво да хапе, ако не я закачаш? По принцип животните се раждат неконтролируемо от природата, за да може една част от тях, да служат за храна на другите. Но човека, реши да контролира тези неща и промени и броя и взаимовръзките в природните творения.

15

!

преди 14 години

Много бих се радвал като приемат Закона за защита на животните. Тогава такива *** ще лежат в затвора...най-накрая. Закона задължава и собствениците на животни да поемат отговорностите си. Поне извергите да полежат в затвора с изнасилвачите и другите насилници, нека им е честито.

14

Александър Благоев

преди 14 години

Много съм против насилието над животни, но и много повече съм против някои собственици, главно на агресивно кучета, които ги разхождат без намордници. Животните не са виновни, но трябва да се спазват едни основни, неписани правила. Който е собственик на животно, трябва да се грижи не само за него, а и за безопасността на хората, това е. Просто и лесно! Иначе, разбира се, не на насилието, независимо дали над хора или животни..

13

вввв

преди 14 години

е па може да са е самоубило бе