119

до 106

преди 14 години

И кой си ти дето даваш дума бе ***???

118

Анонимен

преди 14 години

Национална или регионална? Провери пак.

117

.

преди 14 години

От толкова толерантност и човечност сме на тоя хал и от ден на ден все по-бедни. НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ ПОВЕЧЕ!

116

Анонимен

преди 14 години

Преди часове турското външно министерство излезе с декларация, в която посъветва България да реши проблема с новините на турски език в диалогичен и демократичен тон.ТИЯ ЛИ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ? КОГАТО ПО ТУРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ ПУСНАТ НОВИНИ НА КЮРДСКИ ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА НА МАЛЦИНСТВА. СМЕШНИЦИ !!!

115

Анонимен

преди 14 години

Очаквах друга реакция от премиера. Очаквах типично в негов стил да защити суверенитета на България.Да обясни на турският си колега, че няма право да се бърка или съветва вътрешни решения на страната ни!Уви...неговото по скро прилича на отчитане, отколокото реация на бълг. премиер!

114

Ima

преди 14 години

В Македония има новини на Български, просто всички водещи са пияни ;)Пуснете новини на кюрдски, и те са малцинство!

113

Да

преди 14 години

Ако Бойко не махне турските новини, на следващите избори ще спечели Атака, и тогава наистина ще стане. Така че, Бойко избирай, разсърдена европа или сърдит народ!

112

456

преди 14 години

никой не ни е питал дали искаме новини на турски .защо ние да решаваме дали да останат.изобщо имали някой който гледа БНТ и трябвали някой да го интересува какви предавания има.БНТ е остатък от комунизма .би трябвало да има новини и на руски,но кого го интересува. това е манипулация за рейтинга на депесе.

111

Анонимен

преди 14 години

Otidi v Francia i gledai nacionalnata regionalna v Strasbourg i kato ti zagovorqt na alzaski chte si govorim pak Aman ot poznava4i eii... A BB e tolkoza prost 4e se nalaga v prav text da mu kazvat 4e pravi idiotchtini i toi pak ne razbira ... E..si i idiota

110

.

преди 14 години

Ти някога с амуджа разправял ли си се, бе?

109

Анонимен

преди 14 години

Германия НЕ признава двойното гражданство, така че не пиши глупости !

108

Анонимен

преди 14 години

Трябва да се провери дали в Полша има новини на немски език, дали в Румъния има новини на уннгарски език, дали в Македония, има новини на български език, дали в Турция има новини на кюрдски език

107

Анонимен

преди 14 години

Брей, нямало българско малцинство в турция. А като какви гласуват на изборите за Български парламент?

106

Анонимен

преди 14 години

Максимум до 20 години ви давам дума че кирливата България няма да я има!!!

105

до 98

преди 14 години

те си имат и немско, но са си запазили и турското поданство. Ти наистина ли не си чул за ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ???

104

Ben

преди 14 години

Ох колко рипате за едни 10 минутни новини по канал, който никой от вас не следи. И то не защото не са на български, а са на турски (ако бяха на английски примерно никой нямаше да се обади, обзалагам се). Тази омраза, на която е способен Бай *** винаги ме е изумявала. Ако колкото може да мразите, можехте и да обичате и да сте добри и благородни и мили и нежни, то родината ни щеше да е наистина рай. Освен всичко друго и сте и наивни, че се хващате на въдиците на луди хора като Волен... Жалки сте

103

до Алекс

преди 14 години

не зная кой те излъгал, но в Турция няма българско малцинство. Тези, които се изселиха там през 80-те години на ХХ век, бяха турци, подложени на терор и преследване от комунистическата власт на Тодор Живков, тъй като отказаха да си сменят имената. Сега Тодор Живков го няма, но неговият ученик и пазвантин Бойко Борисов се опитва да прави нещо подобно. Проблемът обаче е че годината е 2009, а не 1985 г. България вече е член на Европейския съюз.

102

Анонимен

преди 14 години

Не ми харесва отговорът ти . Постарай се повече и ела пак.

101

Анонимен

преди 14 години

АЗ предлагам да направим и референдум " ЗА или ПРОТИВ Дързост и красота по БНТ" То бива, бива да си харчим парите за глупости ама чак пък толкова...

100

Анонимен

преди 14 години

И в Германия има платени пакети по кабеларките на каквито езици си поискаш.Но само по КАБЕЛАРКИТЕ. Националните телевизии (аналог на БНТ) по конституция нямат право да излъчват на КАКЪВТО И ДА Е ДРУГ ЕЗИК ОСВЕН НЕМСКИ!!!