60

Joss

преди 14 години

И за тези ли дядовците ми са ходили да проливат кръвата си? За тези ли след освобождението толкова сме мечтали да върнем към нас? За тези ли всички войни, които сме водили, са били с мисълта за обединение на всички етнически български територии? За тези ли? Истина, че години наред е водена просръбска и антибългарска политика, истина, че години наред им е набивано в главите, истина, че са учени от малки да ни мразят... но всяко нещо има граница. Дори нашето търпение и толератност към "бракята"

59

Петко

преди 14 години

Цял свят знае че АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ е бил МАКЕДОНЕЦ, само в България и Гърция това се оспорва.

58

Анонимен

преди 14 години

Те могат да я обвинят и в геноцид.1 За сводничество щяха да и лепнат години 2 Никой не е премълчавал обвиненията на мед. сестрите.3 3а какъв морал и какво общество говориш Става въпрос за македония ако не си наясно .

57

Анонимен

преди 14 години

Те половината македонци си взеха български паспорти, но не защото се чувстват българи, а защото България е в евросъюза и искат да използват предимствата от това. А на границите македонските митничари и полицаи се държат отвратително с преминавашите българи и нашата държавица нищо не прави...

56

до 64

преди 14 години

Точно така, браво. Правилно си назубрил, учебниците писани от псевдоисторика Божидар Димитров, доносника на ДС. Точно така пише в тези учебници - че Александър Македонски е бил грък. Може би пък макдонецът се е казвал Александър Гръцки - как мислиш.

55

до 66

преди 14 години

Бъркаш, това е побългарен вариант на израза - оригинала е ШТО Е МАКЕ, СВЕ Е JУНАК

54

до 54

преди 14 години

Ти си потвърждение на израза КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ, КОГА ГЪЗЪТ МУ ПОЧЕРНЯ. Кога България по благоволението на Европа бе приета БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ, кога българите започнаха да решават кой да членува в ЕС и НАТО. Пази Боже, сляпо да прогледне.

53

до Бате Бойко

преди 14 години

Да видим сега дали големия "патриот" и големия мъжага Бойко Борисов ще се застъпи за българката ... Да го видим как ще я защити ! Нали е човек от народа, нали не е олигарх и го боли за обикновения българин ... Айде да видим сега !!!

52

E

преди 14 години

Всъщност Александър Македонски е бил ГРЪК, а някогашната област Македония е била гръцка провинция. Не мога да разбера защо сегашните македонци се опитват да завъртят слънцето около тях

51

Анонимен

преди 14 години

пишеш глупости, фиромски момко

50

1912

преди 14 години

ми ходи си обикаляй бе ***. македонците били по-напред от нас - ти си невменяем бе... а на тия отдолу дето псуват българите - като се редите за визи не псувате нали. и като дойдете тук сте мили и усмихнати. ама по форумите и по македонско сте много отворени.. промити сърбомански ***

49

Анонимен

преди 14 години

Защо за този случай пишете с пет дни закъснение?

48

Бичкия

преди 14 години

То от поста ти се вижда, кой е злобен!Ти какъв си бе? Македонец? Смешници сте!И този Тодор, който е писал по-долу...Кой викаш е завоювал половината свят?Ааа забравих, че сте потомци на Александър Македонски...смешници

47

Венци

преди 14 години

Спаска Митрова наистина може да има български корени, тъй като сред македонките няма *** и сводници. Това е изцяло български патента. Така че моля ви скопски власти, пуснете я да се прибере в Родината си България - там където корупцията, крадливостта и проституцията се смятат за добродетели. Справки - мутрите и чалгаджийките. Такова чудо има единствено в България.

46

иьг

преди 14 години

македонците са македонци,те във всяко отношение са преди нас българите,идете и вижте а не да плямпате,егоисти,завистливи,злобари човици,обиколил съм цяла европа итурция,ние сме ***

45

Анонимен

преди 14 години

Щом така правят македонците не мога да разбера защо и ние не почнем?По големите градове има доста македонци, които живеят и работят там.Да се изгонят всичките и толкова.Да спрем всякакви дипломатически връзки с тея *** докато не се научат.Стига само сме ги галили с кадифена ръкавица, докато те само ни обиждат.

44

Анонимен

преди 14 години

Много жалко за тая жена, но е добре тези *** македонците да бъдат оставени да се самоопределят какви са.На нас в България батаците ни за оправяне са толкова много, че няма място за създаване на други такива.Освен това ако не ви е известно до скоро държавни служители продаваха Български паспорти и се облагодетелстваха (финансово). Бъдете сигурни, че с всички тези не толкова важни новини Ви отвличат ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА!!!

43

КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

преди 14 години

Никакво НАТО и ЕС за Бивша Република Македония! Прокълнат да бъде всеки българин, който допусне това. Гледайте Гърция и се учете български подлизурковци!

42

koko

преди 14 години

МАКЕДОНЕЦ = ИЗМИСЛЕН НАРОД = ИЗМИСЛЕНА НАЦИЯ = ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ = ПЪЛНИ *** ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ!!!!

41

Анонимен

преди 14 години

Що не кажеш нещо за президента.Червена спамаджииско ***