45

Анонимен

преди 3 месеца

Историята на Украйна е история на ГРАНИЦА между Европа и Азия. Винаги, когато е била по-западно ръководена от католическа Полша е била мачкана, а когато е била част от Русия е била развивана. Крайно време беше тази Граница да се подели между двете КПП-та.

44

До.38

преди 3 месеца

И къв го търсиш тук не украинска копейко,а да просиш щото си жалък

43

Анонимен

преди 3 месеца

British Petroleum замразява офшорни вятърни проекти, тъй като инвеститорите поставят под въпрос прехода към възобновяема енергия

42

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 45. А на теб тая работа кво ти пречи ?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна скоро ще бъде разгромена, и тогава възниква въпроса, какво да се създаде на тази територия. Оптималното е да не се създава нищо. Украйна доказа, че не може да бъде държава - получи земя, научни достижения, една от най-силните икономики в Европа, и всичко пропиля. Съответно тази територия ще се дели от съседните страни - Унгария, Полша, Румъния. Русия няма особени претенции, защото населението там е отровено от фашистката пропаганда, а сега даже и холера се появи там, 21 век холера!

40

Серсема

преди 3 месеца

Виновни сме "Таймс"че помним как едни са ни освободили,а други бомбандирали.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38. Еми убаво. На теб кво ти пречи ?

38

Анонимен

преди 3 месеца

11 месеца непрекъснат спад на промишленото производство в Германия.

37

Две могили

преди 3 месеца

Бойко ляб не му се яде

36

Ами

преди 3 месеца

...напълно прави са си, и това с "благодатната" почва си е обществена тайна! Откакто руският Поп наби канчето на Радев, а маститото Вице щеше да си потроши коленете, демонстрирайки че за Гундяев е готова на всичко, с такива троянски коне е пълно с предатели! Странно е, как Копейките скачат да оборват очевидната истина, че са налазили като таракани, но не били руски проводници?

35

Анонимен

преди 3 месеца

До др0гаре плоскоземи 31. То и ти единственото което произвеждаш е издишан въздух си седнал да викаш по другите какви били...

34

Руси

преди 3 месеца

А Сащ са на една пасмина консуматори,които разрушиха света ,семейството и образование. Нарушиха суверинитет, причина са за смъртта на милиони деца по света. Айде да си гледат поничките и да си пият газираните напитки ,и да дебелеят. Да не дават наклон на две хилядолетия цивилизация кото България !

33

Анонимен

преди 3 месеца

Европейското шоу за *** показва все по-уродливи участници. Вижте кой дойде! Чудесно трио в НАТО и Европейската комисия. Марк Рюте, Урсула фон дер Лайен и Кая Калас. Нови и стари лидери, всеки по-красив от другия

32

Степан Бандера

преди 3 месеца

До Анонимен 29 Путин прогнозираше и Киев за 3 дни, ама вече върви третата година

31

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко започва от геополитиката като деление на таласокрация и вътрешноконтинентални държави т.е. пиратите обичат войната, защото е тяхната стихия, а земеделците обичат мира. В този ред на мисли: МАЙ-НА-ТА ИМ НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ! Русия е продължение на Средновековна България и е нормално да сме свързани с тази голяма вътрешноконтинентална държава.

30

др0гаре плоскоземи

преди 3 месеца

русия е въздух под налягане. Защо да се лъжем? Света видя тяхната импотентност

29

Анонимен

преди 3 месеца

Арестович: Имаме пробив край Торецк. Мислите ли, че е от добър живот? Ще има още няколко в близко бъдеще. На един от ключовите участъци на фронта завчера шест батальона отказаха да изпълнят бойна задача. Шест! Мислите ли, че това е единственият случай? Мислите ли, че това няма да се повтори? Мислите ли, че това няма да продължи да расте?

28

Анонимен

преди 3 месеца

Путин прогнозира рекорден ръст на БВП на Русия.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26. Кой той ?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Доволни са хората, шпионират. Вие щото не шпиониране? Всеки дебне съседката. Подслушвате по тръбите с фуния, но безплатно.