73

спечени руснаци

преди 1 година

руските кухи *** се уплашиха от ейбрамсите и леопардите и натискат да направят каквото могат преди да дойдат. Но русия си остава обречена.

72

Кратка радост

преди 1 година

Американофилите *** - нещо вчерашната радост се оказа кратка а?

71

Анонимен

преди 1 година

НАТО проклети да сте докога ще чакаме да унищожите Русия аман казахме от тия рашисти проклети да са Огън да ги гори постоянно живи да горите

70

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Армагедончик изпука ракетите на Разпадаша и бункерния ядреник му би шута. Останаха дрончета-бомбончета

69

виц

преди 1 година

Украински пилоти:- Мен ме е страх от високо , Остап да кара самолета !Остап :- Аа , аз нямам чадър , ако ме уцелят руснаците , няма да мога да катапултирам ! Тарас да го кара !Тарас:- Няма пък ! Откакто дядо ме шамаросва , когато катастрофирах с каруцата , нищо не ми дават нашите да карам !Командирът :- Спокойно бе , това е наужким ! Онези балъци само да докарат самолетите , продаваме ги , и отиваме на море в Слънчака !

68

Недоспал от реактив

преди 1 година

Снощи цяла вечер бойни самолети летяха над златни пясъци...нещо става. Голям форсаж, много шумни реактивни двигатели...през 15 Мин от 1 сутринтта до 5..някъде много самолет, много чудо.

67

Анонимен

преди 1 година

Един от симптомите на русофобията е така нереченото пост симптоматично трансцедентално бълнуване при което пациентът изпада в транс и започва да пророкува и да се вживява в ролята на оракул.Друг особенно важен симптом на русофобията е максимализмът, който се проявява в изрази като целият свят, всички цивилизовани страни, всички руснаци по света с които русофобът бил общувал се срамуват. Говорят от името на цялото човечество, като "ние и бъдещите поколения".

66

Pen

преди 1 година

Не знам какво са свалили украинците, но като гледам в Телеграм, определено ползват инфраструктурата си за да свалят ракетите :)) А това с превантивното спиране на тока е голяма смешка :)

65

boy.de

преди 1 година

До Адмирации:Ку-ку

64

Анонимен

преди 1 година

Когато аргументите и фактите ясно показват обречената позиция на кравароробите,те започват да се изявяват като Нострадамос,Ванга или като спящият пророк Едгар Кейси. Най-вече като последният,така и русофобите изведнъж се събуждат и виждат съвсем друга реалност,но вече е късно-русофобията така ги е заслепила,че премреженият им поглед пречи на нормално възприемане на действителноста и те вече започват да я изкривяват през призмата на мистичното и религиозното!

63

Анонимен

преди 1 година

Първите руски ракети бяха свалени, обявил началникът на президентската канцелария Андрий Ермак. Така и трябва. Първите руски ракети и дронове са предназначени да бъдат свалени и да разкрият координатите на укропското ПВО. Вторите руски крилати ракети унищожават укропското ПВО, а третите руски крилати ракети унищожават мостовете, по които трябва да минат леопардите и абрамсите. Така се прави.

62

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

61

Анонимен

преди 1 година

Що не вдигайте такива лозунги,за американски терористи в Либия ,Сирия ,Сърбия ,Афганистан ,Ирак а лицемери?Или там хора не живееха?

60

Стига бе!!

преди 1 година

Русия свърши това оръжие още лани! Нали така? :):)

59

Анонимен

преди 1 година

Удри, Вова, не ги жали. Нацистите трябва да изчезнат от лицето на земята веднъж завинаги.

58

ко стана

преди 1 година

свършиха ли на новия Хитлер воените цели? Или то беше само за парлама?

57

Анонимен

преди 1 година

Великата военна руска "мисъл" в действие...

56

Анонимен

преди 1 година

Русия свърши ракетите отдавна - това е ваш информация ДНЕС... Така че не може да обстрелва окраина с нищо друго освен с прашки.... А и чиповете им свършиха ... Ако прочете това което сте писали другаре от ДНЕС, сами ще разберете що пропагандата ви не лови дикиш.... хахахаах

55

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на dnes.bg ,че още не ме е блокирала,както направиха флагман! Благодаря въпреки различното мнение!

54

до 53

преди 1 година

Кой е казал, че са пред Москва ве 6ебили нещастни? Видяхме великата ви червена армия до къде я докара. Стана за смях пред цял сват докато войниците и си купуват тампони вместо турникети и аирсофт екипировка. Аре ходи се прави на интересен долу на пейката пред блока с другите алкохолици.