34

Анонимен

преди 2 години

Като руснак ви го казвам - махайте паметниците, стига са разделяли българите.

33

Анонимен

преди 2 години

Правителството ще падне до края на годината а може и по-рано.Украинците пребиха мъж в подлез в София - има видео във фб на възраждане. Храни куче да те лае както е казано в една бг поговорка.

32

Анонимен

преди 2 години

Сблъсъците започнаха Възраждане воюва с българския народ

31

Асоциален Примитив

преди 2 години

До 15 Нямам намерение да слагам никакви знамена на паметници. Лично аз съм против събарянето на паметници, защото след време елита използва липсата им за да лъже хората и да променя историята. Предлагам до този паметник да се направи паметник на украинските войни, загинали рамо до рамо с българите и финландците в руско-турската война. Проблем? Нека да е в жълто син цвят. Ето ттова е свобода и демокрация другари.

30

Кики

преди 2 години

В района няма общественни тоалетни и би могло да се мисли в тая посока.Също така да се даде под аренда на Коци копейката и така ще има и паметник а ще може да се ползува и за тоалетна.

29

Свидетел !!

преди 2 години

Копейкин е взел в партията си депутатка , чиито съпруг имаше за ментор човек който е подготвял терористичен акт срещу Република България и СССР !! Искали са да взривяват самолет вкарвайки експлозиви с инвалидна количка !! Добре че държавна сигурност ги е разкрила Преди това !! Сега копейката е приютил тези семейни рецидивисти и даже и депутатка я е направил , ЯВНО СТАРОЗАГОРКИТЕ ВЪРТЯТ ХУБАВИ МИНЕТИ !!!!

28

Вън

преди 2 години

Украинското посолство създава напрежение,разделение и се намесва в вътрешните работи на България...

27

баш български е

преди 2 години

До Off Предложен,проектиран и построен от "благодарния български народ"!Слава на КПСС!Слава на БКП!Вечна дружба!Вечна дружба!Вечна дружба!Много наведен народ!

26

Анонимен

преди 2 години

Голям патриот е копейкин. Гепи парите от субсидията и се разведе за да не го разследват.

25

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Да напомня на Нацистите и Фашистите - НЕ пипайте Паметника на Съветската Армия , НЕ ПИПАЙТЕ Руската Армия на ШИПКА . Ще ви хване пипката ако посегнете на тези Исторически Паметници . Я ги гледай ти Нахалници - Дошли в България , Гледаме ги като Извънземни и посягат на Българите и Историята им .

24

Анонимен

преди 2 години

Паметник на окупатори... Или на парчета или да го пращат в Правец 8 там да се кланят безродниците. Веднъж завинаги да се приключи с тая тъпотия

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя паметник ще го бутнем нищо че Копейкин го брани

22

до №8

преди 2 години

Като е създаден от български скулптори и художници под формата някаква признателност, например? Вземи прочети малко история вместо да остроумничиш по форумите и да показваш колко си неориентиран в живота, но въпреки това смело заемаш позиции по въпроси, по които очевидно нямаш никаква представа за какво става въпрос.

21

Браво

преди 2 години

Костадинов е патриот за разлика от платените гнидиОсвен да лежьт по паветата и да рушат за нещо друго бива ли гиТам ли са - бабуин и хаджи геьов

20

Копейкин

преди 2 години

Възраждане влязоха в НС защото бяха против всички Ковид мерки, и успяха да мобилизират по някакъв начин твърдите анти ваксъри и тем подобни. Сега като Ковид свърши трябва да си намерят нещо, за което също да са против. И в настоящата ситуация най-добре да са против помощта за Украйна. После като свърши войната с победа на Украйна ще са против... Зелената сделка например. Ама едва ли ще влезнат пак в парламента при следващи избори.

19

Сорт гъби

преди 2 години

Къв български паметник е това, бе? Тоя народ съвсем изперка. На какви гъби сте? О, чакай малко, май дедо е бил агент и тати също. Или не? Ако не, то тогава сте просто един от многото изпадняци, живеещи в панелка, жулещи ракия всеки ден и целят свят е някакси все крив. Заврете си руския флаг в задния вход. Знаем, че е широк, но все пак.

18

spoko!

преди 2 години

Наближава времето, когато паметникът на крепостните окупатори няма да бъде демонтиран, а взривен. Нека само да изгори Кремлин

17

Анонимен

преди 2 години

Копейкин в затвора национален предател подстрекава гражданска война

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

НЕ на ВОЙНАТА а ДА на МИРЪТ

15

Ще има ден

преди 2 години

Ето така се правят майдани. Поздрави от САЩ. Айде и ние сме наред.