103

Баче Кико

преди 2 години

Досвидания другарко Митрофанова - *** на Сибир.

102

Анонимен

преди 2 години

До Нане Долу отан и еурогея...))) смърт на фашизма... бегай да целунеш портрета на жужето, че ше баялдисаш бе *** :)

101

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги в общината да си се правят на нацисти. По никакъв начин не пречете на украинците да ги окупират и да изхвърлят Фандъкова на улицата. Повтарям - по никакъв начин не помагайте на държавата.

100

Анонимен

преди 2 години

Който не му харесва да жиее в Европа - да ходи в Русия. Сигурен съм че там ще преуспее като мениджър на чук в някой лагер. И за да не пращаме самолета празен само с тоя топуз, направо може с нея да се изнасяте към земите на ***.

99

за съжаление

преди 2 години

София се солидаризира с нацисткия режим в Киев......

98

Колко сте заблудени

преди 2 години

Отворете си очите.Ще ни вкарат във ВОЙНА!Спрете с тея украински знамена!Аз не подкрепям Бандера,който е убивал евреи и деца през ВСВ!

97

Руска пача

преди 2 години

Докога ще я търпим тази, докога ??? Докога ще ни обижда и ще лее лъжите си срещу България

96

Анонимен

преди 2 години

Седнали нежните китки да обсъждат как ще пращат оръжие ама не искат да се бият за каузата си. Нека другите умират, ние ще врекаме

95

Анонимен

преди 2 години

Ми и цар Борис III се е дожиализирал с Хитлер, бе, какво ни дреме. Кой ни еърна Южна Добруджа, кой ни взе Северна? Русия, вечният враг на независима и свободна България

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Приятелите ми не могат да понасят укрите, а сме все 4-то/5-то поколение софиянци. ---------- сигурно сте от ония дето станаха софиянци на 9 септември! Гледал съм снимки предците ви как подават къшей хляб на трамвая да не ги ухапе :)))

93

Анонимен

преди 2 години

Червената чума е по-страшна.

92

Анонимен

преди 2 години

Как па не го е срам Христо Иванов Бойкикиев от ДБ,като майка му е рускиня. Най-много, тяхната партия лае. Лицемери,за пари и душата си продават, на НПО-та.

91

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън - *** нали според вас държава Украйна не съществувала бе?! Кво стана сега - герои имала даже, че и тая от снимката недоволна, че ги има. Като започнете като малки деца да се сучете, все едно ще ви вадят зъб.

90

Анонимен

преди 2 години

Вие сте пълни *** които искат за оправдаят разврата си с така наречената "демокрация".

89

пасарела

преди 2 години

Како , не виждаш ли вече , че ни омръзна вече от уж освободители руснаци и американци натегачи за благата наши !!Накрая си вземете тая газ и си я заврете от..д , БГ толкова преди това е карала без вашата ЗАРОБВАЩА газ ! За договора с ГАЗПРОМ ще кажа , че за вас договорите не значат нищо Вие сте инересчииска страна ! Омръзнахте ни вече ! А ти най добре си ходи при Путина !!

88

Anonimen

преди 2 години

До 17 Голям си страхопъзльо щом постоянно ме заплашвал със смърт в мета. Допустимо ли е това?? То никой не е казал, че агресора ще нападне Украйна. Но, когато фактите говорят и боговете мълчат.

87

Война

преди 2 години

Към война ни водят управляващите ,чужденците от Украйна и предателите на България...колко жалко.След митинга днес нормално да реагират остро...ако бомбандират София за трагедията ще са виновни предателите на България,които подкрепят украинскитр интереси,а не българските.

86

Нане

преди 2 години

Оставка на сос и парламента... Долу отан и еурогея...))) смърт на фашизма... Свобода за Народа...

85

Щази

преди 2 години

Митрофанова,не се учудвай,Той си има корени в Бг Забрави ли че сме били в съюз с Третия Райх

84

Анонимен

преди 2 години

Забравихте ли? Как българите там бяха тормозени и тероризирани?Няма да забравим! Няма да простим!Българинът инж. Иван Милев жив изгорен в Одесана 2 май 2014 деец на българската общност;БългаринътАлександър Николов мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014;Опожареният Български културен домв Одеса на 2 май 2014 г.;Разкъсаните15 български знаменав Киев на 7 юли 2015 пред посещението на българския президент;Оскверненият преди 3 мартПаметник на българските опълченци 1877-1878в Болград поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017