101

Анонимен

преди 2 години

Бързо говорите без да знаете.Изчакайте да се проведе разследването и ще стане по ясно.За момента всеки гадае и никой нищо незнае а само плуе.Може да е шофьорът, може да е авария, може да е магистралата или просто лош късмет.

100

Анонимен

преди 2 години

Евала, Деса свирката къде никой от НСО не иска да я пази защото им налита на секс на момчетата и тоя *** Сашо ще искат оставки. Безгранична наглост, особено след краденето им и в частност на техния лидер, заради което пътищата ни са в тоя трагичен вид.

99

Анонимен

преди 2 години

Как само поднасят извинения. На всички били изказвали съболезнования, сякаш при друг вариант щеше да кажат само на някого. Представете си ако вътре , в пламъците беше загинала тяхната канд през 2ка. Щяха да ги оплюят защото най позорно загубиха, въпреки че едната кандидатка е Ректорка на Сливенския Унифръцайтромпет а другата щипнатионка по метане на камъни

98

Анонимен

преди 2 години

А за 20 самозапалили се за период от 2 години, на кой да търсим отговорност? Или всичките спонтано станали луди? Дръжте си общините там и се радвайте, че на следващите кметски, ще зигбите половината от тях и ГЕРБ 2027-а вече няма да го има. 20 години ви стигат.

97

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Строено и крадено по тяхното време, и имат наглостта да търсят отговорността от други! Тия са за разстрел!

96

Системата ни уби

преди 2 години

Правителството на Фигуранта уби един автобус хора

95

Срам

преди 2 години

Вземете си застреляйте бе! Огромна човешка трагедия, те с оставки и политика се занимават! Като разберете какво е станало се уволнявайте, в момента на никой не му е до това.

94

ХП

преди 2 години

Абе, Гърбиици, каква вина имат министрите за тази тежка трагедия с автобуса на магистралата!? Най-вероятната причина е, че атобусът се е запалил по време на движение поради техническа повреда, рядко, но, уви, случва се! Другите възможни варианти: шофьорът е заспал или е загуби управление на автобуса. Може да е шофирал с превишена скорост или просто да се е спукала гума в движение.

93

Анонимен

преди 2 години

На станишко магистралката, бсп победа!

92

Въй

преди 2 години

Нямате срам бе! Промити мозъци алчни за власт!

91

Срамно...

преди 2 години

Сега и от това ще се възползват да си вдигнат рейтинга... това е показателно колко много им пука за хората. Тъжната истина, сънародници!

90

Наглец

преди 2 години

Ето за това и заради такива бивши велможи герб както ми изглежда вече е поел по пътя на тези преди тях -по добре изобщо да не ги е имало, нагли, гадни , арогантни. сдс, ндсв,и тези герб поеха пътя на забравата, ама пък хубави магистрали построиха -да си биеш главата в тях, иначе хвалбите бяха недей си игра! *** и нищо повече.

89

Анонимен

преди 2 години

ВИЦА НА МЕЧО ЕДИН ЧОВЕК СЕ ДОБЛИЖИЛ ДО ЪГЛА И ТЪКМО ДА СЕ ОБЛЕКЧИ ВЕЧЕ ДОШЪЛ ДРУГ И РЕКЪЛ НЕМООЖЕШ ДА НАМЕРИШ МЯСТОМЯСТО НЕМОЖЕШ ДА НАМЕРИШ

88

Боклуци

преди 2 години

Заради всички вас безотговорни продажни мужави политичета, караме всекидневно по опасни пътища. Виждаме как сторите и как НЕподдържате пътища!!! Ам Хемус е в окаяно състояние, след тонела Витиня влизаш в мъгла и се молиш да излезнеш жив, защото няма маркировка, няма светлоотразителни елементи, а е пълно с неравности и дупки. Безотговорни крадливи ***!!!! Това сте всички вие!

87

Анонимен

преди 2 години

Деси свирката и Сашо апашо ли ще ни четат морал ве? Тия две прости ттутки! Заради некадърната и крадлива *** на бойко за тва сме на тоя хал! Нещастия трагични!

86

Werbung TV

преди 2 години

Бойко да си събира цялата ферма и да отива с лентичките и ножицата да се снима пред автобуса. После от там пред офиса на туроператора в Скопие , тъкмо са се събрали роднините да ги пита по 50лв добре ли е!

85

Всеки има право!

преди 2 години

Всеки може да поиска, дали ще получи обаче е друг въпрос. Точно както цяла България искаше оставки след побоя на БЪЛГАРСКИ граждани пред министерски съвет... уви не го получи. Мир на праха на хората, съболезнования за семействата и близките им!

84

Анонимен

преди 2 години

На Борисов, ако не му харесва да ходи пеш би казала Караянчева.

83

Анонимен

преди 2 години

Стига вече се оправдавайте с Бойко. Точно този участък от магистралата е пуснат 2007 г. и е строен преди Бойко.

82

А вие бе ГЕРБаджийск

преди 2 години

Нагли kpeтeни, толковапари потрошиште за магистрали! Само се хвалехте, колко магстрали сте построили - те все *** излязоса! Защо не дадохте и един лев за проверка и проняна на маркировките? Само сте за затвора - и то за дълги години!