44

Анонимен

преди 2 години

Децата над 12 години могат а другите НЕ. Така хората се питат какво се крие и тоя си противоречи. И като идеш за ваксина, пишеш декларация, че болницата не е отговорна при усложнения.

43

Мечо Кух

преди 2 години

До 8Що трябва да притежавам някаква титла за да установя, че някой говори нелепици?Вирусите са природно явление, естествен регулатор на популацията.Всеки който препоръчва масова ваксинация срещу сезонен респираторен вирус е или невеж или платен измамник.

42

Факт

преди 2 години

Престъпление е да се ваксинират деца и хора в размножителна възраст точно с тези ваксини.От друга страна не е проблем да се ваксинират хора над 50 години-докато се проявят вредните ефекти животът ще е минал.А ако искат ваксините да се приемат по-добре,нека одобрят всички възможни за употреба,та хората да могат да избират.А то сега подозрително налагат употребата на точно определени ваксини.

41

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИРАНЕТО НА ДЕЦА СРЕЩУ КОВИД КОИТО НЯМАТ ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ Е АБСОЛЮТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ЧИСТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!

40

Анонимен

преди 2 години

Два въпроса само: 1. Турчинът от Бионтек ваксинира ли се и кога? Моля за линк. 2. Урсула фон дер Лайен ваксинира ли се вече с Астра Зенека.Благодаря.

39

nikonik

преди 2 години

Точно така! Ще се възползваме... СЛЕД КАТО МИНЕ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИЯ ПЕРИОД !!!

38

Ром

преди 2 години

Антиваксърите-антихристи, армията на психичноболния Мангъров ще унищожат България. Онзи ден бях на кино и един зад мен само киха, целия трепери, лошо му е викам добре ли си бе, вика не не съм, викам му ваксинирал ли си се вика не съм вярвам на Мангъров, вика ако е ковид ще го преболедувам??? Тоя седи в киното в мола да зарази целия мол. Мангъров ги учи така. Бaтeее... думи нямам.

37

Анонимен

преди 2 години

Много страшна картинка. Като от психотрилър.

36

Анонимен

преди 2 години

Мерките са точно толкова лоши и точно толкова ти нарушават правата, колкото и задължителните ваксини! Никой не ги е искал тези мерки, никой не е гласувал да има такива мерки, те не са желани от никой и нямат място в нашето общество! Всички трябва да застанат против тях и да излязат на протест против тях!

35

Анонимен

преди 2 години

Тия същите имунолози започнаха масова ваксинация по време на пандемия и така убиха хиляди българи!Хората с двойни бронхопневмонии в болниците бяха до един ваксинирани!

34

Анонимен

преди 2 години

Да попитаме имунолога доц. Велизар Шиваров ваксинира ли се, кога и с коя ваксина.

33

MKII

преди 2 години

Наивно е да си мислите, че ще минете метър с ваксинирането. Нещата са измислени от хора, които за значително по-умни от ганчовците.

32

До Беновска пипа

преди 2 години

Прав си тровят ни с храни напитки въздуха отровиха и сега трябва да им вярваме, че мислят за нашето здраве. Много милостиви станаха изведнъж малко странно ми се вижда това.

31

ПроСоТо

преди 2 години

Абе хора,СТИГА С ТИЯ ЗАПЛАХИ БЕ!!!!!!...СТИГА!..Повече от година врещите като обезумели!..То не беха "Хиляди трупове в чували",то не беха "Полеви гробници"..пардон,"Полеви болници",то не беха чудесии!..И какво?..ТУК СМЕ,ЖИВИ СМЕ,и въпреки че някои от нас няма начин да не се разболеят,ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ БЕ!!!!..Човечеството преживя и чумни епидемии,и "Испанската болест",която взе повече жертви,отколкото всички войни взети заедно..Така че СТИГА ЗАПЛАХИ!!!..Помислете как да станем по-жизнени и доволни от ж

30

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИРАЛ ЗДРАВОТО СИ ДЕТЕ НА 13 ГОДИНИ И СЕ ХВАЛИ С ТОВА НЕЩО! НА ТОЗИ НЕ МУ ПУКА ЗА ДЕТЕТО МУ ТА ЩЕ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ ДРУГ!

29

Лалев

преди 2 години

Живея в Австрия до един ваксинационен пункт.Всеки ден тълпи от хиляди хора прииждат да се ваксинират.Австрийците по глупави ли са от българите или тяхното правителство не мисли за населението си?Не бъдете глупави и не рискувайте живота и здравето на близките си.

28

Анонимен

преди 2 години

Защо хората, които не искат точно тази ваксина да са антиваксъри? Повечето българи имат всички ваксини от задължителния имунизационен календар, ако производителите на тия "препарати" са напълно уверени в това, което са забъркали да го слагат в имунизационния клаендар и да ни дупчат без да се подписваме (както е и сега със задължителните ваксини). Ама ако стане нещо да си носят последствията - правни, застрахователни и т.н.

27

Анонимен

преди 2 години

Българина винаги научава урока си най последен. Доказателство: Най бедната страна в най богатия регион на този свят.

26

Анонимен

преди 2 години

Ще лежите в затвора за геноцид! Ваксъри гадни!

25

Гроби Таласомо

преди 2 години

"Ковидът" е полезен, много полезен;))) Той изведе на преден план, онези специалисти, доцентари и професуря, които един ден, че натварим на неколко камионетки или влакова композиция и ще ги изпратим, некъде далече от нас!;)))