55

Анонимен

преди 4 години

До 65 Межди фашизъм и комунизм не особено, с демокрацията нямат нищо общо.

54

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПИскаш да кажеш поробването, инсталирането на престъпни *** за управници, избиването на милиони невинни (най-вече руснаци). Това е заслуга на Сталин и ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Оооо а разликата между фашизъм, комунизъм и демокрация какъв е?Има ли въобще разлика?А?

52

Анонимен

преди 4 години

А бе като толкова много мразите русофилите като поднасят цветя на братушките, що днес нямаше нито един от вас да ги освирква поне отддалеч? Щото щяха да ви начупят зъбите ей тия българи от 20-та снимка!

51

Калин

преди 4 години

До Додо: БКП не е дори партия, а терористична организация, взривяваща църкви и убиваща хора на улицата със стрелба в гърба. Единственият добър комунист е увисналия комунист. Лично аз пускам кучето ми да се облекчи всеки път когато съм там.

50

Анонимен

преди 4 години

До номер 37 ,напълно сте прав. Никога не е имало и един полк на Съветската армия,нито някога е имало и военни бази. Както сега насила ни заставиха да приемем войски на Нато които постоянно са в държавата ни , и закакво са тук от кого щв ни пазят или да ни контролират. Много хора заплюват Съветската армия и че ни била окупирала,но да не забравяме кой ни освободи от 5 вековното робство, аз пряко не съм бил засегнат от комунизма. Въпреки ,че баща ми е бил безпартиен и с майка ми си бяха работници .

49

Хан Крум

преди 4 години

До Активист на БКПАко американците не бяха отворили втория фронт и не снабдяваха русия със оръжие, муниции, техника пари и политическа подкрепа сега в москва щеше да се гонвори на немски а България щеше да е на три морета.

48

Ренегат

преди 4 години

До АнонименБСП извън закона.

47

Активист на БКП

преди 4 години

До ЛелеСамо че пандемията удари ГЕРБерката Дариткова ! Нашите симпатизанти са железни !

46

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-далеч от Русия толкова по-близо до цивилацията. Това се доказва и то разните русофилски групи из Фейсбук :) като ги видиш къде живят "върлите русофили против ес и нато" ... все са избягали в страни от ЕС и НАТО и никой не е избягал в Русия... Защо бе другари?

45

V

преди 4 години

По този повод ще разкажа една история .Синът на Сталин е воювал като обикновен войник. Германците го залавят .Хитлер иска да го замени за генерал Паус (фелдмаршал) И знаете ли кво отговаря Сталин ? - ДА НЕ СЪМ ЛУД ДА РАЗМЕНЯ ЦЯЛ ГЕНЕРАЛ ЗА *** ВОЙНИК. Германците разстрелват сина на Сталин ;) Ето така се гради силна държава .От силни хора ,а не от тикви .Сега в България фашистите от четвъртия райх победиха и ще изчезнем като народ.И комунистите не бяха стока ,ама еврогейстите ще ни довършат.

44

Анонимен

преди 4 години

На червените не им вярвам, те по прицип купуват избори и на всички избори използват вьзрастните като им обещават високи пенсии за да им гласува на продажната партия бкп!

43

Анонимен

преди 4 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече то си знае.

42

Слав

преди 4 години

Това събитие само доказва, че преход в България изобщо не е имало. Както и самият факт, че от 1989г до ден днешен ме се намери един патриот от майка българска раждан, да измете тази унижаваща България купчина цимент, желязо и бетон, над която жалките плъхове-комунисти се кланят днес.

41

Активист на БКП

преди 4 години

Цялата заслуга за освобождението на Европа е на СССР,руснаците и Сталин !!!

40

Анонимен

преди 4 години

До БСПВие власт ще видите само на сън вече. Електората ви се свива демографски по ествествен път. Остана ви само младежкото БСП набор 34-а.

39

Анонимен

преди 4 години

до 43 Няма да доживееш и събарянето на руския паметник в София и събарянето на паметника на Альоша в Пловдив, кучееее сооооросоидно!

38

Анонимен

преди 4 години

От какво ни е освободила!?!?Сигурно ни освободи от свободата,независимостта , демокрацията , от свободата да пътуваш свободно по света,освободи ни от всички мислещи и инициативни хора,35 000 избити за един месец!България не е давала толкова жертви в никоя война.Докараха комунизъм,оградиха държавата с мрежи,унищожяваха всеки който не мисли ленинско- марксистки. Назначиха криминални типове -комунисти да управляват държавата. Тези същите комунисти направиха два пъти опит да ликвидират България-С

37

Анонимен

преди 4 години

До 37Ти сериозно ли си толкова глупав? Наистина искаш да ми кажеш, че Руснаците не свалиха законното правителство не го изправиха пред съд и не избиха близо 50 000 души с което да се освободят от цялата интелигенция и аристокрация която можеше да им се опълчи и да си назначат разни селяни с по трети клас на ръковдните позиции които да управляват от разтояние така ли?

36

БСП

преди 4 години

Скоро ще е и нашата победа над ГЕРБавите крадци!! И когато дойдем на власт Българите ще заживеят богато и щастливо!!