60

Анонимен

преди 4 години

Сега пак някой да каже как тревата била безвредна, а и няма ли регистър на тия наркомани и кой им дава да карат?

59

Край

преди 4 години

Ако има държава този млад дрогиран гад трябва да бъде показван всеки ден по новините и да му се свърши нормалния живот. Трябва да изгние в затвора. Майко му и баща му жив да го оплакват заради гнусната си първенющина да му връчат 2тона джип да гази хората из София. До 30г. не трябва да се разрешават коли над 1т. и до 80 к.с. Само си дайте сметка какво щеше да стане ако беше семейство с деца на задната седалка. Това си е умишлено убииство.

58

Анонимен

преди 4 години

Идентична смърт като тази на Шабан Шаулич - удар отзад с висока скорост.

57

Анонимен

преди 4 години

Поредният ликвидиран журналист, всичко е ясно.

56

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости Цветков, тов можеше да е всеки един от нас, всеки!

55

Питанка

преди 4 години

Как се казва убиеца??? Винаги пишете имена, а сега?

54

Ужас

преди 4 години

Просото, гледай малко краш тестове и ще разбереш как действа кампичен удар с висока скорост от тежка кола! Главата ти се удря и във волана и то много силно. За стъклото не знам, ама ако си без колан и това става. Но и с колан, пак удряш главата си много яко. Много опасен удар. Отделно, че е бил отпуснат и нищо не е очаквал.

53

Поръчка

преди 4 години

А познайте чие е дрогираното синче убиец...

52

Анонимен

преди 4 години

Дрогираният е бил радетел на промяната на румен радев,а баща му е активист от ЖСП!Черверасти, ше бъдете наредени до стената!

51

аз-ът

преди 4 години

Не се надявайте на справедливост. На 22 в джип ауди... Ако не е Американска Рап звезда, значи е ...син на баща си. Не е случайно. Случайните на 22 се возят в Градския транспорт. Тати ще натисне където трябва и когото трябва. И ако малкото л...о му е чисто досието. Ухааа условна. Виж на турч.ето направило катастрофа край Бяла, вярно много повече убити, но без грам алкохол, му е...а мамиту. *** баща му беше никой.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше легнали полицаи дали щеше да кара с 80?

49

Анонимен

преди 4 години

Дано се пържи в ада цяла вечност га дн ото л**!!!

48

Питам

преди 4 години

Кой уби Милен Цветков?

47

Ато

преди 4 години

Дааа бе 80км, като гледам как е смлял джипа не са били 80, поне 180 са били.....За мен това наркоманче трябва на прасетата в беляне *** го пратят ....

46

Анонимен

преди 4 години

Дано убиецът не прескочи трапа.

45

Ямболски цървул

преди 4 години

Странни събития ...защо ли? ... Много хора ще се вържат на тази версия,както и за Ковид 19! ..Мислете! Мир над Милен!

44

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Софиянци, къде сте тръгнали с големите си коли, по тесните улички на градчето.Засега има премазани само котки ... но ...

43

Анонимен

преди 4 години

Колко жалко че поредния урок трябваше да бъде научен по този начин!Сега да излезе оня очилаткото който преди ден се хвалеше как трафикът на София намалял с 2/3 след като изтърваха всички в четвъртък и да каже той карал ли е в полседно време из София. Да види какво става по булевардите на София последните седмици.Как е пълно с *** които летят по "празните" булеварди необезпокоявани! Вместо да седи и да говори дебилщини да се хване и да свърши нещо!!!!

42

Случаен Минувач

преди 4 години

Не вярвам на правосъдната система в България. Сега ще го пуснат под гаранция.След 5-6 години на хлапето ще му друснат една условна и толкова.Да не се окаже, че загиналият се е движил на задна с 100 км/ч при екдпертизата.

41

Анонимен

преди 4 години

С 80? Я пак? Вещите лица да не сте ги вдигнали от трапеза и да бе са били на фокус? Като виде не ми е бил симпатичен Цветков, но никой не заслужава така да го нагласят баш на празник. Нешо като пародията с ареста на Иванчева се заформя