44

Народе???

преди 5 години

няма ли затвор за тези национални предатели изопачаващи историята на България

43

Анонимен

преди 5 години

Моля не свързвайте сегашните политики с минали събития. Да свързваш БСП със събитията от девети септември хиляда деветстотин четиридесет и четвърта година е същото като да сравнявате дърво с метал.

42

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

До ГoшуБСП ще празнува,ГРОБ ще реве.

41

Анонимен

преди 5 години

Поредният акт на провокация и разединение подклаждано от БСП. Тези хора така и не разбраха, че докато се държат по този начин, няма да спечелят симпатията и вота на по-младите и мислещи хора в България. За мен днешният ден е важен само защото се открива световното по волейбол и България е домакин заедно с Италия. Да пожелаем успех на нашите.

40

Анонимен

преди 5 години

Имам стругове и фрези от тогава ! Безотказни качество от класа !

39

Активист на БКП

преди 5 години

Най-великият ден в 1300 годишна история на България !!!Да ни е честит празника,братя българи !!!

38

бг

преди 5 години

Ако тези които празнуват 9 септ. са прави и това ,което е извършено е справедливо ,то просто трябва да спечелят изборите и да продължат със строителството на социализма. Дори сега ще им е по-лесно защото 2 милиона българи са в кап.страни. Но дори и така пак нямат мнозинство и са мразени от всички , а освен това те са и новите милионери и не искат да връщат куфарчетата с пари.

37

Анонимен

преди 5 години

Не е разделено. Както виждаме никой не празнува нищо...освен партията майка и банда оглупели пенсионери. Осен да създават допълнителна омраза към себе си друго не постигат. Даже вече леко им е неудобно, защото усещат че са малцинство.

36

Калиманко

преди 5 години

До Анонимен35Венецуелците също така мислят, когато имат какво да ядат.

35

Анонимен

преди 5 години

Историческа дата свързана със събитие което променя всичко. Има хора които и днес искат да го направят.

34

Анонимен

преди 5 години

Събитията на 9 септември са последвани от вълна на насилие.Каквото повикало, такова и отвърнало. На вълната от фашистки терор, брутални убийства и насилие, след това отвърнали със същото.Критикарите да не започват коментарите си за историята от тази дата, а да се върнат по-назад от преди 1923 г.

33

Анонимен

преди 5 години

Да, както казва народа: Преди 9-ти септември имаше експлоатация на човек от човека, а след 9-ти обратното!!!

32

of25

преди 5 години

До АнонименИзброените от теб са кадри на ДС и чевени милионери

31

Анонимен

преди 5 години

Ще го кажа така - по-добро да се почерни животът на 100 000 мошеници, крадци, изедници, но да са щастливи милиони. В момента да щастливи 100 000 крадци, далавераджии, мутри и изедници, 2 милиона са в изгнание, а милиони хора страдат. Немонуемо ще се стигне до нов 9 септември! Няма как да продължи това издевателство над търпеливия български народ! Точка!

30

До 27

преди 5 години

Е затуй беше затворил границите,иначе другарите трябваше да се крадат помежду си,всички нормални щяха да избягат от комунистическата ***.

29

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът беше по- справедливия строй,

28

Анонимен

преди 5 години

За тия има само едно лечение - Пиночет, стадион, бетон !

27

Анонимен

преди 5 години

На 6 септември ни призовават да сме единни, а три дни след това ни разединяват!!! Толкова ли сме семпли? Къде е свободата ни? Не искам никой да ми разрешава или забранява да се чувствам празнично!

26

Анонимен

преди 5 години

Еми то само небългари празнуват. Нормално.Нормален човек, който си знае историята днес не празнува.

25

Любопитко

преди 5 години

До Връл червен комунистАбе, чоджум, а свинаря Георги Гергов, собственика на Пловдивския Панаир, на Новотела, на Хотелите "Слънчев ден", на ЦУМ и Почетен Консул на РФ вие като какъв го броите - като пролетарий или като чорбаджия? Като капиталист или като борец против капитализма?