94

ф 15

преди 7 години

*** ,не гледам никакви такива филми .И спри да се надценяваш .Не ти струва анализата.

93

в грешка си

преди 7 години

До Анонимен 102Няма оръжие, което да не се използва!

92

Анонимен

преди 7 години

Обаче Русия декларира, че на всяко нападение срещу нея, тя ще отговори с ядрено оръжие. Това е записано в нейната доктрина, на първо място! И щатите го знаят много добре!

91

Анонимен

преди 7 години

До *** до 82Циника пак се моли на Путин горкия :) ти изобщо не си наясно с колко много САЩ превъзхожда Руската армия и по цифри и по технология. Русия нямат финансите да водят война със САЩ просто.

90

СССР

преди 7 години

Да живееее Братската ЧЕРВЕНА АРМИЯ,ПУТИН е номер-1,долу терористите от САЩ ..националните предатели на БЪЛГАРИЯ на бесилото

89

Rldk

преди 7 години

Абе защо всички Русофили в българия са или завършили 4-ти клас, или лежали по затворите или откровени дебели които вярват в кемтрейлс, Сорос и илиюминати честно, аз за 34 години нормален русофил не съм срещал :D Това са хора, които повече са вдигали руския от българския флаг...

88

Анонимен

преди 7 години

Странджа, ако отидеш на Източния фронт, ще те сложат в някоя рота за забавление на натовските загорели войници. Поне това ти е и цивилната специалност.

87

Анонимен

преди 7 години

Че ще има Трета Световна е пределно ясно от известно време проблема е кой ще я започне пръв. Нито на Русия нито на САЩ им се прави първата крачка за да не излязат агресорите и в момента си опъват нервите взаимно и който се поддаде пръв. Войната е просто въпрос на време нека не се заблуждаваме. САЩ вече са обкръжили Русия с бази почти от всякъде. Ядрено оръжие няма да се използва това можете да си го избиете от главите още от сега.

86

Ноа

преди 7 години

Русия няма шанс срещу САЩ. Никой да не ми обяснява обратното!

85

:)))

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА 65Срещу америка ли бе,!?

84

Анонимен

преди 7 години

Русия под бомбите, смърт за руския агресор! Чичо Тръмп е на крачка да набие шамарите на жужака путин!

83

Циник до 82

преди 7 години

Ъхъ...и един мармот завива шоколад в станиол!Май единствено аз разсъждавам "нормално" в този сайт! Спри гледането на сайънс фикшън ..и филмите на MARVEL!Само се моли - Путин да не реши да демонстрира "кой е по як", че няма да ти стигнат корабите да се изселиш в другата галактика!И ти ако си пример за разсъждения - боже опази!

82

А бе

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА"Ако стане конфликт(война)-този път ние ще изпратим войници на Източния фронт..."Е па кои сте това "ние"?Ще се съберете ли 200-300 души?Ами отивайте,ама като частни лица,не ангажирайте държавата!Ето-можете да вземете Роско Пле.внята за главнокомандващ,отдавна го сърбят ръчичките да се разправи с Русия,а сега е свободен.Ще бъде потресаваща гледка-нашият Росалион Бонапаркинг превзема Москва!Наполеон и Хитлер се въртят в гроба от завист!Ех,славни дни идат,дано оцелеем от радиацията.

81

Анонимен

преди 7 години

Колко са смешни руснаците...Курск, Армата, Кузнецов, Лада - с това качество ли ще ходят на война :))))

80

Мнение

преди 7 години

Русия не е в позиция да прудупреждава Америка за каквото и да е било.Путин трябва да разбере кой е Властелина на света.Америка никога няма да отстъпи лидерството си на Путин че е много висок.

79

Анонимен

преди 7 години

от това което съм забелязал досега сащ са винаги на страната на радикалния ислям и го използват успешно за да създават конфликти на всякъде по света,където искат да създадат война.Явно това е ръжена с който ръчкат огъня да се разпали.Притеснително е навлизането на ислямисти в европа в този аспект,там където се концентрират ще бъде следващата война на щатите.Атентата в русия и атаката на базата в сирия също съвпаднаха,можем да говорим за един сценарист

78

Анонимен

преди 7 години

Ние както винаги управлявани от страхливи и подкупни продажници, скачащи от един лагер в друг и винаги губещи, нас никой не брои и за 5 стинки. Когато България обявява война на САЩ, на Рузвелт докладват чак след 2 седмици. За да се нагъзим на Хитлер го правим и понасяме бомбардировките над София. Днес няма да имаме време и да мигнем, което е по-добре. Отново снежна едните на които изобщо не им дреме за нас. Това са НАТО. И кой шваба или франсе ще дойде да се бие за нас? Нито един.

77

До 86

преди 7 години

Ти осъзнаваш ли какви глупости си написал? Или просто предаваш това, което ти спускат от руското посолство?

76

Анонимен

преди 7 години

Русия пак *** на умряло. Няма финансовата мощ да води война със САЩ и го знае много добре.

75

Анонимен

преди 7 години

До 86Че тя русия още си е в криза :) и ако ми обясниш как точно Русия ще фалира САЩ е съм ти крайно благодарен :)