26

Анонимен

преди 11 години

Ехооооооооооооо, ВМРО, НФБ, Атака, къде сте бре?!?!? Каква "благодарна" за писане статия ви поднесе днес.бсп а вие мълчите!:)))))

25

Анонимен

преди 11 години

Пожелал "трънки". Колкото и първите туристи - австрийски пенсионери на влизане в Слънчев бряг са казали "Продължавайте все така Герб" (според информация публикувана на сайта на Герб). Смешници!Който гласува за тези ,които са подслушвали журналисти, бизнесмени и политици е съучастник в престъпленията на Герб

24

Анонимен

преди 11 години

Точно на днешния празник ще се развълнувам какво казали Ердоган и Рашидов, разбира се, цитирани от Фокус! Пиарите на ГЕРБ правят поредната издънка!

23

Ценов

преди 11 години

Ши.ан туркофил, тоя как не го е срам да си покаже носа някъде? Бойко... xD

22

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

Ако това не е намеса във вътрешната политика на друга държава - здраве му кажи!!!

21

Луцифер

преди 11 години

А как иначе ? Добрият дипломат е длъжен да го каже. И с Йоло Денев да говори,ще е същото.

20

окончателния шут

преди 11 години

На 12. Май няма да гласуват, нито Меркел, нито Обама, нито Ердоган! Ще гласуват безработните, майките, болните, студентите, пенсионерите, роднините на огромния брой убити и самоубили се, лекарите, жертвите на мутрите, подслушваните! И те ще бият окончателния шут на агент Буда и на криминалната шайка около него!

19

Бай Иван

преди 11 години

на Турция трябва наистина да гледаме като на бизнес сътрудник.

18

...

преди 11 години

Шокиращо - в навечерието на Великден заместник-председателят на Камарата на общините Найджъл Евънс е бил арестуван по подозрение, че е изнасилил ... мъж и е нападнал сексуално друг мъж, предаде Би Би Си.Найджъл Евънс, депутат от консерваторите, е бил подложен разпити във връзка с предполагаемите атаки срещу двама мъже на около 20-годишна възраст. 55-годишният Евънс е народен представител от Рубъл Вали в Ланкшър, в Северозападна Англия, а също и един от тримата заместник-председатели на Камарата на общините, пише Стандарт Нюз.Евънс разкри хомосексуалната си ориентация през 2010 година,

17

До 16

преди 11 години

400 000 безработни със семейства, деца и ипотеки - това е ГЕРБ, важна е печалбата.

16

до Василев

преди 11 години

А ясно ли ти е,че този"добър съсед"масово изкупува земи и имоти в Североизточна България.Турци с пари от Турция започват бизнес -българите фалират,но за турците има кой да ги финансира -пак от Турция естествено.Но Борисов е приятел защото интереса клати феса,а Борисов е по далаверите друго не го интересува.Какво друго да искаме от обигран мафиот-но ние и това не виждаме или по точно знаем го но не искаме да го проумеем.Важно е да грачим колко са лоши "комунистите",но Борисов и от това е доволен.

15

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 12Ако ислямист, който отрича светското, е вилик държавник, за мен не е! Имам много приятели мюсюлмани, но все пак приемат, че не сме тъмните векове и са нормални много неща, включително правото на избор! Когато, видя в отсреюния това, тогава съм съгласен, да го направя и аз!

14

чукча

преди 11 години

до 12Да държавник е който изключително защитава турските интереси Именно затова и ;нарита; ДПС

13

Анонимен

преди 11 години

Точно такава снимка не очаквах на ВЕЛИКДЕН!!!

12

Мен

преди 11 години

Другари, грях е да се работи днес. Ама вие сте безбожници... Между другото - разбирам ви, докъм 20-ти ще имате работа, да помятате още малко ла*на и после ще омръзнете на всички, а и парите ще свършат. Бачкайте, още малко ви остава. И вие сте хора, деца храните... Христос Воскресе !

11

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че чалмата Ердоган ще му желае успех на изборите. Такъв продажник като Боко трудно се намира. Не стига, че е мафиот, бандит, *** к.етен, ***, ами и продажник и слагач на турци, американци, евреи и т. н.

10

Анонимен

преди 11 години

Интересно какво са си приказвали, единия иска да възстанови Османската империя, другия какво ли?

9

ЧУКЧА

преди 11 години

до 9Ти сериозно ли го мислиш Виж побликациите в; Миллиет;

8

Анонимен

преди 11 години

Ердоган е държавник, това никой не може да го отрече. Дори и той нарита ДПС.

7

Анонимен

преди 11 години

Цяла България ще подкрепи ГЕРБ на изборите!