121

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под слънцето!Спинишеф е пълен д*бил и го доказва непрекъснато с всяко едно свое изявление!В случая например единственото нещо, което казва, че БСПинозните ще направят е да върнат отново тютюна в заведенията! Т.е. отново да не сме като в Европа, а като вероятно в ориента и това сигурно ще "повиши" доходите на населението?! Всичко останало - познатото плюене по ГЕРБ и Борисов! Тоя сериозно ли мисли хората за толкова ***, че да го изберат отново?

120

Анонимен

преди 11 години

Забараната за пушене всъщъност е свобода за хората, както е свобода и забраната да се убива, забраната да се пребива, и куп такива забрани, които осигуряват нашата свобода.В нормалните общества пушачите нямат място сред хората. Би трябвало да си пушат само в специално прогодени само за пушене места о толкоз. Станишев с тази си идея ще докара БСП до 4-5% на изборите.

119

димчо

преди 11 години

Ба* ти простотията комунистическа! Ще ми обещава пушене в заведенията! Едно нещо свястно направиха ГЕРБ, че забраниха тия ла*на в заведенията. Не че някой спазва и някой глобява, ама е мааалко по-добре. А този просъветски тип ще припява на ония мастити "бизнесменчета", че видите ли забраната за пушене опразнила заведенията. Долни лъжци!

118

Анонимен

преди 11 години

След като непушачите са малцинство, стига вдигали врява като ***. Може би искате и безплатен ток и да берете метал с децата в събота? Пак повтарям - защо си водиш детето в заведение за пушачи? А водиш ли го с теб и в гейбарове?

117

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за тази партия, която разреши да дишаме свободно на всяко обществено място, а не само в заведенията. Щом Станишщев ще ми забранява да дишам, да си **** ***** *****

116

user

преди 11 години

Чудя се как ще раздели една сладкарница, която е 50 м2.Искам да зная защо не се разграничат заведенията и да се направи така, че тези, които са след 10-11 ПМ да може да се пуши.Не може да заведа едно дете в сладкарница и да не мога да видя менюто от дим.Олигофрения.

115

до 150

преди 11 години

всички тези "мърсотии" се пазят на запис от Цвъки -антенката и за това никй нищо не може да му каже. И за Сесил Каратанчева даже!

114

Анонимен

преди 11 години

БСП успяха да съборят Буда и за това заслужават доверие и подкрепа. А Атака искаат да управляват с герб, само че няма да им стигнат депутатите. Общо няма да са повече от 100

113

Анонимен

преди 11 години

Бойко освен педофил поръча и публичен разстрел на Мишо Бирата - не забравяйте това

112

Анонимен

преди 11 години

СЕДНИШЕВ-"ШИРОК СОЦИАЛИСТ"!БОРИСлавОВ"-"ТЕСЕН КОМУНИСТ"!

111

Анонимен

преди 11 години

Sergei da zavede v tova zavedenie i monika i decata si

110

Защо?

преди 11 години

Питам се защо и на тези избори, както и през 2009-та, Станишев прави всичко възможно БСП да загуби изборите? В скучая Станишев губи около 3/4 от гласовете на българите - тез, които не искат да миришат на пор, след всяко влизане в заведение.

109

до 139

преди 11 години

Ако това ти е критерият явно е много занижен, но както и да е. А я кажи защо ще влизаш в заведения за пушачи като не пушиш? Така ли влизаш и в гей барове? Там ли водиш децата си?

108

do гербер 133

преди 11 години

БОКО ТЪПО Е ЗБЪРКАН ПО РОЖДЕНИЕТЯ И КАКА МУ Е ЗБЪРКАНА И МАЛОУМНО НЕГРАМОТНА КАТО НЕГО ЯВНО ИМ Е НАСЛЕДСТВЕНО.

107

nasko

преди 11 години

тайна среща на позитано 20 между бсп , герб, дпс , кунева, сдс, рзс ...... без коментар

106

Анонимен

преди 11 години

Искали са му обещал е.Не виждате ли че Станишката е народен човек.И сега се пуши в много заведения.Поне да има регламент.И пуачите са хора.

105

Анонимен

преди 11 години

Абе смешници стига с тая Сесил.Тя е като съсел в главата.И като никой не и предлага, за да си вдигне цената и хопБойко ме задяваше.Стига глупости смешни сте.Тая колкото и да ме напиете пак ще избягам от нея.Бъдете реалисти

104

до 128

преди 11 години

Станишев никога не е бил агент на ДС и никога не е бил част от БКП - комунистите както ги наричате. А конкурента Бойко беше виден комунист който дори напусна работа, защото не искаше да си предаде книжката и по неговите думи ,,останал верен на партията"

103

Серсемин

преди 11 години

Едно единствено хубаво нещо за 4 години Тиквовизъм и него искат да премахнат......

102

Анонимен

преди 11 години

Имам няколко критерия, за да си избера партия, за която да гласувам - първит ми критерии е на може да дишам в заведенията без да ме тровят и овоняват. Е, Станишев отпада от списъка - да си казва следващия.