174

Любо

преди 11 години

До дамПише се "Убедителна" ама нейсе и ти ползваш нета.

173

Анонимен

преди 11 години

Тука като гледам 75 % са червени *** с промити от Бай Тошо мозъци.

172

анонимен

преди 11 години

ами да 189 доволини сме по добре те отколкото тея дето ни изоставиха поне ще има работа и заплати ане бедност и немотия, и пишете че герб ще спечелят а бсп не, това го пишете от страх защото знаете че ще е точно обратното нали всищки сте страхливци както вече овяхналите гербери които оставиха държавата на минимума на оцеляване хората ги изгониха и се примирете стова,а това дето сащ го казват за процентите на изборите това са хора откраднатите пари от герб за тези 3.5 год.

171

Иво

преди 11 години

Добре че ще има международни наблюдатели, та после посраните от позитано да няма с какво да забърсват и мажат изборния им провал. 20-30 платени драскачи не са гласа на българския народ, който добре разбира кой какви ги е дробил и какви ги е вършил. Да погребем старицата бсп на 12.

170

бюреков

преди 11 години

тая мира е тарикатка която иска да изсмука колкото се може парички от герберастята. а те имат пре достатъчно цот много обществени поръчки много чудо, целия фискален резерв отиде там.сега се чудят за какви предизборни циркове и бутафории /стойчков-зала армеец/ и платени социологии /мира *** грозен/ да ги дават

169

ТPE3BEH

преди 11 години

Вижте най-бедните и западнали градове на България - Врaца, Монтана, Видин, Перник и т.н.Това са градовете в които управлява БСП от години.Там има само пенсионери, ученици и ***. Младите хора се изнасят, прокудени от нищетата. Това е съдбата на България ако БСП дойде пак на власт!

168

дам

преди 11 години

добре бе другари , кажете защо в нета , което проучване да погледна все ГЕРБ печели с мнозинство ....Да щом ГЕРБ печели , значи е нечестно - това ще ви е теорията.Но не може 60 000 хиляди за два дни да гласуват и да не се вземе в предвид , че резултатите се препокриват с тези на анкетите във фейса..Обедителна преднина за ГЕРБ сред хората ползващи нет.

167

Анонимен

преди 11 години

То останаха ли социолози, които да не говорят явно в подкрепа на една или друга партия? Какъв е смисълът да се наричат социолози, да ходят като анализатори от една или друга сила ...

166

Анонимен

преди 11 години

ЗБОГОМ БСП !

165

мария

преди 11 години

Всичко това е изключително манипулативно,просто поръчка на ГЕРБ,защото виждат и знаят как се сринаха.Не че одобрявам БСП,но просто смешниците едва ли някога отново ще управляват.Въпросът обаче е коя е алтернативата?

164

Бай Ставри

преди 11 години

Половината от посочените резултати за ГЕРБ са "висящи" тоест чакат се хора на които да ги прикачат

163

социолог от марс

преди 11 години

И кой го е пуснал това иследване ? ПАРЦАЛКАТА МИРА , явно е паднал някой лев!!!

162

12-ти

преди 11 години

май ще е началото на края на всичко започнато на 9-ти септември и изродило се на 10 ноември!

161

Анонимен

преди 11 години

ПОЛИЦЕЙЩИНАААААА........!?Искали да отвлекат и детето на Г.Илиев ,преди това на Брендо!

160

Анонимен

преди 11 години

Оставете герберчетата да се радват на такива новини! Защото ми приличат на ***, на които баща им е обещал утре да им открадне колело!

159

Анонимен

преди 11 години

Червените са виновни то се знае но не може братя през тези 24 г. все те да са черните овци.Значи има и други които дърпат конците и желаят БЪЛГАРИЯ да е зле отвсякъде и да е крайния двор на европата за всичко.

158

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 187Членка е на БСП само в мокрите ти сънища!!!

157

Анонимен

преди 11 години

Пуснете си Канал 3 и слушайте какво казва Волен Сидеров ! ИСТИНАТА !

156

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 183"Името ми е легион" - на кого е тази реплика? Въпросът е сложничък за ГЕРБ-ер, признавам - но ако си отговорите, ще установите същността на ПП ГЕРБ, която по коментара ви личи - харесвате ...

155

Анонимен

преди 11 години

Да припомням ли проучванията на Колю за предишните избори, когато дни преди тях викаше, че били почти наравно бсп и герб и можело дори да се изравнят в деня на изборите? А резултатите бяха 2,5 към 1 накрая. ...Добре де, няма да припомням. Важното е мир да има и да цъфтят всякакви дренки