62

sttekata

преди 11 години

До 62Нали си мъж дай си профила де стиска ли ти или да звънна един телефон и по IP да ми кажат и къде си а? Нали си куражлия!!?Искаш ли да се чудиш от къде ти е долшо а? Ама да не ми хленчеш после като пудел??!

61

Анонимен

преди 11 години

Българина масово затъпя, вече не владее математика и колкото му кажем, че дължи - толкова. Той не може да си сметне сам :) Ех, държава - мечта.

60

Анонимен

преди 11 години

За БУДА един чешки пенсионер му е по мил от един български...Мутра,доносник,национален предател!

59

Анонимен

преди 11 години

Добре, ясно е, че на изборите ще гоним герб, но за кого да се гласува, някакви идеи? ----Няма за кого.

58

Анонимен

преди 11 години

Правителството, назначената от него Държавна комисия за енергийно и водно регулиране, шефовете на БЕХ, НЕК и ЕСО са в далаверата заедно с ЧЕЗ, ЕВН и Енерго - Про, това е очевадната истина, те всички заедно ни грабят, а после си делкат!

57

Анонимен

преди 11 години

До !!!!И АЗ ЗА СИДЕРОВ САМО ЕДИН АДОЛФ ХИТЛЕР СТЕ ОПРАВИ ТЪПАТА БЪЛГАРИЯВСИЧКИ ОТ ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НАЧЕЛО С БОЙКО И ЦВЕТАНЧО И ДЯНКО

56

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ , ЕВН и ЕОН ги докара в България КРАДЛИВИЯТ МАДРИДСКИ СТАРЧОК, наричан от роднините си ГО.НОТО! При него на служба бяха кривоустата МЕГЛЕНА КУНЕВА и надяналата генералска униформа мутра БОЙКО БОРИСОВ-ТИКВУНЯКА!

55

Малко мислещ...

преди 11 години

Колко лесно се поддавате на манипулации, чак не е за вярване ! Вие какво си мислете, че като ги национализират, ще цъфнем и ще вържем ? Не дами и господа ! Натрупаното недоволство трябва да се насочи срещу правителстово, което в една или друга форма поощрява *** безчинства, трябва да се насочи срещу чорбаджиите дето все реват, че няма, а имат имоти и коли милиони ! Ето тогава ще се оправим ! Когато и по заплата станем европейци ! Там е проблема ! А не, че имаме "космически" сметки за ток.

54

sttekata

преди 11 години

До 64Пич ти добре ли си бе ??? Да те заведа в психосипансера???!Аз не ги защитавам казвам,че не е уместно да се палят колите!!!!! *** ли си или с еправиш на ***?! Далеч съм от тяхната сфера на работа !

53

Анонимен

преди 11 години

ЕVN България изразява острото си възмущение и осъжда вандалския акт, се казва в съобщение на EVN до медиите. В него се подчертава, че двата автомобила се намирали в непосредствена близост до сградата на дружеството и на метри от двора на близката детска градина................През нощта НЯМА ДЕЦА В ГРАДИНАТА!Друг път да ги спират далече!

52

az

преди 11 години

запалете офиса им да ГИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ не колите им *** най-долни

51

!!!!

преди 11 години

Аз ще гласувам за Сидеров, е*ал съм му майката! Кво по-лошо може да стане от това да дойдат на власт отново БСП и ДПС?? Само той не е управлявал!

50

Анонимен

преди 11 години

Сметка за предишният месец: 190 лева (~950KWh) за 30 дена. Сега казват - било по-студено с 6 градуса(условно - консумация +10%) и се отчитало за 40 дни(срок + 33%). Тоест сметката ми трябва да е ~278 лева.Сметка за сегашният месец: 397 лева(wtf?!? 1985KWh) За да излязат сметките, трябва да съм харчил не +10%, а +60% повече, което е немислимо. Стоя си вкъщи - както за единият месец, така и за другият. Не може да има "повишение, защото имало почивни дни". За мен всеки ден е почивен.

49

Анонимен

преди 11 години

SAMO TAKA.BADETE 100 PATI PO AKTIVNI.VAN NA MAFIQTA OT BG!!!!11

48

Петко

преди 11 години

Имам ток 200 лв . предходния 98 лв.сложи интернет и вода и сам занулен,кабелната е спряха след 2 дена и телефона ми ще спрат който и там надписват сметки навсякаде надписват,с 350 лв какво да правя.

47

kalin

преди 11 години

До Анонимен Предлагам да гласуваме всички заедно с празни бюлетини, Така ще покажем че не желаем никого и на никога няма да се разпределя не гласуването.И Ще им покажем че можем и без тях.

46

59

преди 11 години

Поправка, сега е шеф на БЕХ, казва се Михаил Андонов!

45

Анонимен

преди 11 години

nacionalizacia

44

Анонимен

преди 11 години

Пак ще го напиша: - Ако, пушка не пукне, оправия нема да има! Най-тъмно е преди зазоряване!Краят на мафията вече се вижда, а и те много добре си го знаят.

43

Камиончо

преди 11 години

България е обречена на Комунизъм и Комунисти!!