88

иван

преди 11 години

Борисов превърна цяла България в Сопот -ВМЗ , осъзнайсе овреме и си ходи в село Банкя и яж филии с мас , аз вече преядох от твоята простотия.

87

избирател

преди 11 години

Ми какво да си коментираме, то идват избори. На тях ще се види и разбере.Ако същата тъмна структура спечели пак парламентарните избори и получи втори мандат, то значи или мат'ряла ни е с увредена психика, или ще станем свидетели на най-фалшифицираните избори в историята на България след 1989 г.От 1944 г. до 1989 г. всички избори бяха фалшифицирани.

86

Тризначка

преди 11 години

Дека са ти пръстените ***?

85

Анонимен

преди 11 години

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ МУТРА Й Е ПРЕМИЕР. ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ МУТРАФОН.

84

Анонимен

преди 11 години

Голям витруален плюс слагам на 82, успя да ме разсмееш! Тъжен смях, естествено...

83

Гейлорд Бъбреков

преди 11 години

Разбира се, че ГЕРБ са виновни!Сега аз ако бях на власт щях да помоля Моника да им плати заплатите. Какво са за нея няколко милиона, джобни пари за месеца. И така още повече щях да затвърдя народната любов към себе си.

82

Анонимен

преди 11 години

Страшно става в тази държава!!! Бягайте българи от тук , саво това е спасението !!!

81

Атака

преди 11 години

Знаете ли къде има много пръстени?На опашките от ***, които се редят за социални помощи!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Циркаджия какво да прави освен циркаджийски номера?Но времето изтече.Идват избори и ще са доста оспорвани,освен ако не ги купи клоуна.Но нека се замислят онези дето ще вземат някой лев за да го изберат пак,колко после той ще им вземе за 4 години,щом се е огледал в пръстените на тази жена.

79

Анонимен

преди 11 години

Не че Бойко ми харесва или искам да му адвокатсвам, но се замислих, всички вие защо не кажете кой бихте желали да ни управлява. Понеже всеки ви е някакъв. всеки е крив, аз стигам до извода, че вие всички лично искате да се заеме с тази работа - управлението. И тъй като не съм расла в саксия, мисля, че единствената причина е , за да поокрадете и вие каквото можете и да напълните гушите - човещинка все пак!

78

една българка

преди 11 години

Когато останах без работа продадох любими мои неща, без които обаче мога да живея - и оцелях. Госпожата с пръстените - много съм любопитна какво работи в завода. Не мога да си представя как в оръжеен завод може да работиш с пръстени по ръцете, освен ако не си на топличко в някоя канцеларийка.Госпожата вместо да прави театър и да праща лук - да се запита защо толкова години заводът затъва в калта. Защо досега не са потърсили сметка на някого? Къде са били профсъюзите - спали ли са досега?

77

Анонимен

преди 11 години

ТОВА НИЩОЖЕСТВО,ББ С ЕКИПА СИ,Е НАЗНАЧЕН ОТ НАРОДА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА,ТУК ВЛИЗАТ И ЗАВОДИТЕ ДЪРЖАВНИ КАТО СОПОТ,ДА НАМИРА РАБОТА НА ХОРАТА,РАБОТЕЩИ В ДЪРЖАВНИТЕ ЗАВОДИ И ДА ИМ ПЛАЩА ЗАРАБОТЕНИТЕ ЗАПЛАТИ!аКО НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ТЕЗИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ-ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СИ РИТА МАЧЛЕТА!

76

Анонимен

преди 11 години

NARODE VI6TE KAK SE E*VAT SAS NAS BEDNITE IDVAT IZBORI NE GLASUVAITE ZA *** SIT NA GLADEN NE VERVA GEEEERRRRBBBBBB

75

ДИНЯ

преди 11 години

МАЛИИИИИ, ТИКВИТЕ ПОД СТРОЙ СЕ РЕГИСТРИРАТ!!!! И ТУК НАМЕРИХА ЦАКАТА СРЕЩУ ХОРАТА!!

74

Анонимен

преди 11 години

А тази не стига че има шапка ами и пари иска.

73

анонимен

преди 11 години

В Белите Държави за едно такова изказване дадения Политик си подава Оставката на Момента,защото по този начин не обижда само един Човек,а цялото Общество,но в България може да се гледа и слуша каквато Простотия искаш

72

мери 21

преди 11 години

3200 работника??? Че в АЕЦ Козлодуй не работят толкова и на двата блока,бре?! Защо толкова време е чакала държавата и е загробвала тези хора или има нещо гнило в и около Сопот?

71

Анонимен

преди 11 години

Всички *** да си смъкнат златните пръстени от ръцете да ги продадат и да платят на работниците заплатите.

70

Анонимен

преди 11 години

ЖЕНО, НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ЗА БОЙКО КУЧЕТАТА СА ПО-ЦЕННИ ОТ ХОРАТА ? ГАВРИ СЕ С НАС, КАКТО ТУРЧИН НЕ СЕ Е ГАВРИЛ. ТВОИТЕ ПРЪСТЕНИ МУ СЕ УВИДЯХА , А НЕ ТОВА, ЧЕ СИ РАБОТИЛА ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО И НЕ ТИ ДАВАТ ИЗРАБОТЕНИТЕ ПАРИ. ОТНОВО ЗАСТАВА НА СТРАНАТА НА ЯВНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ- ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГО ОТСТРАНИМ ОТ ВЛАСТТА.

69

до 40 и 41

преди 11 години

Я пак се замисли преди да лееш глупости? Кой е собственик на предприятието? Кой, ако не държавата да се намеси , да изгони некадърните управители, да разплати борчовете и прочее?