93

Жалка картинка

преди 12 години

Необразованата герберясала пасмина за пореден път е притисната до стената. Всичко е ясно като бял ден но те са все още объркани. Три годишното медийно затъмнение започва да се развиделява и те сега в паника крещят за последно любимите си клишета. Всичко казано и доказано за кухата тиква го приемат като анатема. Скоро ще щракнат копчето и пуснат btv новини да си облекчат напрежението с добрите новини за вожда и насладят на кадри с рязане на ленти.

92

Анонимен

преди 12 години

Независими журналисти дадоха българския премиер Бойко Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия".Независимите журналисти отдавна умряха от глад :) Ако някой вярва, че има такива е болен наивник.

91

120

преди 12 години

Гейби зависими журналисти, независими журналисти все тая. Ако някога през живота си беше минавал на запад от Драгоман и знаеше, че Дойче веле не е Босфор Тв, щеше да ти светне, че щом те изнасят тази информация значи е проверена десетократно и е истина.Друг е въпроса, че тя не е от вчера, но Тиквата за сега е удобен, пък и както казаха от ЦРУ глупав и лесно управляем, така че за това си траят и се правят на ударени. Като например изявлението на хамериканското посолство във връзка с публикуваните депеши на Баярли - "Това е неофициален и непълен анализ :)))."

90

Анонимен

преди 12 години

БСП в атака-целта-отново да крадат и да ни заврат в турският кинеф,а не.

89

Анонимен

преди 12 години

ТЕ ЗА ТОВА ЦРУ ДОЙДОХА НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ В БГ ДА МУ ИЗЧИСТЯТ ДОСИЕТО,А ТОЙ ТОГАВА СЕ БЕШЕ ПОКРИЛ И НА ПЕТОЛЪЧКАТА НЕ МОЖА ДА ОТИДЕ

88

Анонимен

преди 12 години

ББ е обществена фигура най малко от преди 12 години-точно толкова години е обект на разследване,обследване,а сега натисна и смаза няколко пъпки и те нададоха вой-вярва ли им някой?

87

anonimen

преди 12 години

6te lasne istinata tq 6te lasne i trqbva premiera da izliza v nelegalnost kato bratq Galevi,xa,xa

86

Анонимен

преди 12 години

каква тайна разкрихте току-що!!!

85

optimist

преди 12 години

БСП в атака! Целта е властта!

84

Анонимен

преди 12 години

Щом излизат такива неща, кукловодите вече са му задали курс надолу.Бойко обаче е лесен.Ще го оставят да си живее и да си харчи парите.Малко ще му е мъка, че вече няма да е ,,голямата работа'' и голмайстор.Какво обаче ще правят герберастчетата, които правят мръсотии по места.Ако не се покрият навреме ще имат проблеми.Затова пищят и искат да се задържат на власт.Смачкай един гербераст - спаси себе си и Родината!

83

мгс

преди 12 години

Както Алеко е казал - всички са маскари...За мен единствената разлика в лапането е, че откакто ББ е на власт освен увеличения дял корупция се добави сериозна доза простотия и се насажда култ към личността.Все неща, които ми идват в повече...

82

Анонимен

преди 12 години

"Независимите български журналисти" спонсорирани от БСП дадоха българския премиер Бойко Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия".

81

акуд

преди 12 години

още щом прочетох, че НЕЗАВИСИВИ ЖУРНАЛИСТИ са дали г-н Борисов на новосъздадената европейска комисия "Антимафия". ми стана ясно. ОТНОВО станишев, трактора и бившите от престъпната тройна к00лиция са харчили пари

80

Иван

преди 12 години

На Доган върви ли му стажа като не ходи на работа ?Ще го оставят без пенсия завалията.

79

off

преди 12 години

Бойко е номер 1.Само мутра може да изчисти мутрите от БГ и червената мафия не иска да има Конкуренция така че тои е по-малкото зло.

78

Gost

преди 12 години

А стига,бе, има ли още накой да се съмнява за горепосочените връзки????????

77

кики

преди 12 години

хаха,,тези слухове са от много години,но междувременно Бойко стана премиер.Не стана президент,защото не иска.Така че и да плювате, и да се пените,Бойко си е Бойко-не можете да го стигнете.А ако гледате Euronews,ще видите колко похвали се сипят за България по отношение на икономическият растеж.Така,че тиквите сте вие.

76

Иван

преди 12 години

Публикуваните от WikiLeaks депеши свързват Борисов с контрабанда на метаамфетамини в огромни размери, нелегални сделки с горива в схема с Лукойл и пране на пари през СИБАНК, която тогава е била управлявана от приятелката на българския премиер Цветелина Бориславова, Когато Бориславова управлява СИбанк Борисов вече е държавен служител - нещо не им се връзват разказите за миналото на премиера.

75

--

преди 12 години

Тази държава ни дава Меркел за пример, но моля бъдете търпеливи има и още! Да видим и техните политици, тези които са сътворили тази чутовна макроикономическа финансова стабилност с цената на мизерията и безпътицата на собственият си народ. Кои са те и как са успели? Не ще се впускам в прекомерни детайли, как тази държава е била разграбена, а икономиката и разпродадена на безценица по времето на така наречената демократизация, или как политиците и трупат капитали като консултанти спомагащи разграбването на страната им от различни сенчести офшорни групировки. Консултантските услуги в момента там са на мода сред политическата класа. Ще си позволя само да коментирам настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност. Не са един или два дипломатическите доклади и други анализи, в които има податки относно участието на настоящият им премиер в трафик на наркотици и друга престъпна дейност. Наскоро в България избухна скандал заради записи уличаващи премиера им в покровителство над отделни бизнесмени, чрез възпрепятстване на държавните служители да си вършат работата и пряко нареждане да прекратят разследването си относно определен бизнесмен, който скоро след огласяването на записите почина. В записите изплуваха имената и на други политици от управляващата партия опитващи се и успяващи да кадруват използвайки именно своята моментна властова позиция. Не случайно България, както споменах, е най-корумпираната държава в Европа. Към това ли трябва да се стремим?

74

Анонимен

преди 12 години

Избираме тройната и те правят заплатите двойни,пенсиите и те,Доган връща милиона, Манолова се държи нормално,Избегалеви връщат нефтения кей във Варна,всички дето са крали милиони от Европейските помощи по САПАРД ги връщат и тогава настава такъв живот.....полицаите ги правим по един в град,няма пожарна,няма полиция,затваряме училищата,щото фирмите спират да плащат данъци,затваряме градините защото и без това недостигат,а и учителите ядат в тях,затваряме болници,защото болните умират.....