54

мизерия

преди 12 години

Да допълня само, че подобни изявления в нормална държава се третират като национално предателство /колкото и да е изтъркано/ и застрашаване на държавната сигурност, насаждане на етническо напрежение и т.н. Ама тиквите гледат какво да доокрадът и хич не им е еня че такива *** се гаврят с народа. Звучи като клише ама тая държава я е имало още когато тая *** се е чудела къде място да си намери...И толерантността има предели, българина хляб може да няма , трябва да се събудим вече хора...

53

Анонимен

преди 12 години

За да се вземе гражданство в Русия, минаваш изпит по руски и история и какво ли не..Докога тези с двойното гражданство, които и една дума не говорят български и живеят в турция, ще ми решават кой пресъпник да влезе в парламента. малко им беше май възродителният процес- ако бяха сърбите,друго посрещане щеше да има, ама нали не сме народ и всеки ни се качва на главата. А заради предателската декларация на Костов и Герб има вече заведени дела за обезщетения срещу нас

52

Анонимен

преди 12 години

Това нещо много намирисва. ДПС за пореден път уж неволно ще вдигнат изборния резултат на едни, а ще сринат този на други. Правете си сами сметката. Веднък ( Доган в село Кочен ) е случайност, но втори път... Крайния продукт на тези операции е следния: избирателната активност нагоре, ГЕРБ нагоре, БСП надолу.

51

БОРИСОВ, НЕ РАЗРЕШАВ

преди 12 години

Защо не си отидеш в Турция бе, какво правиш тук...ТУРЧИНО?! Или или във Франция, Германи, Италия или ако щеш в Сингапур и искай това нещо! Тук е БЪЛГАРИЯ и се говори на БЪЛГАРСКИ!

50

Анонимен

преди 12 години

Абе, Местан! Защо делите хората на турци и на българи? Вместо да ги интегрирате, при социализма те си говореха български, сега искате да ги сепарирате. Това е подло.

49

коко

преди 12 години

Местан да научи майка си на официалния език в БЪЛГАРИЯ.Не е ли го срам - и *** говорят на Български /горе - долу /.Те тогава какви са - родени в България ,а не говорят Български----какви са тези ***

48

Анонимен

преди 12 години

Преди години по една немска телевизия гледах как баща и 2-*** синове турци в Германия работят в сервиз и говорят макар и трудно немски.По това време на кабелната си телевизия имах 12 немски програми и на нито една от тях нямаше предавания на турски език.Не знам каква е практиката в другите европейски страни.Ако някой знае нека пише.Но явно в Германия официалният език е немски и те държат на това.

47

хаха

преди 12 години

като ви е *** електората и на марсиански да им говорите се тая, а и много има ****ани от вас и няма да гласуват

46

Анонимен

преди 12 години

На ви новини на турски, партия на етническа основа, признаване на малцинства, часове по майчин език, СИП "Вероизповедание" и т.н. и т.н. "Подай си пръста да ти отхапят ръката"

45

Житан

преди 12 години

Еколозите направиха сбирка на Орлов мост и премиер,президент и депутати се одупиха....други пък антиеколози задръстват шосета и правителството се ошашави тотално...сега е баш момента турчулята да да грабнат мотиките и да почнат да копат магистралите и тогава със сигурност ще си постигнат целта...Такова слънчасало правителство скоро не сме имали,макар че и преди имаше горещи лета

44

Анонимен

преди 12 години

Живея в Германия. Тук за да получиш немско гражданство, трябва да издържиш един изпит по немски и немска история(елементарен, но все пак...) В конституцията на България трябва да пише(може и да пише, не знам...) че всеки, който е български гражданин или иска да стане такъв, трябва да може да говори и пише на български и да има поне елементарни познания за историята на страната. А предложението на този депутат може и да е конституционно, но е антибългарско,значи и конституцията май е такава...

43

67

преди 12 години

Доган и всички от ДПС в затвора с доживотни присъдиЗа нанесени имуществени вреди

42

Анонимен

преди 12 години

Изборната кампания да се води и на турски, искат от ДПС И аз съм съгласен!Само ако господинът изяде едно огромно парче сланина по време на вечерните новини на БНТ 1.

41

БГ

преди 12 години

Съгласно конституцията всички граждани на БГ задължително трябва да знаят български език. След като не знаят - да им се отнема гражданството.

40

sostin

преди 12 години

тези гадове , нямат срам направо заклевам се , толкова нагли и аругантни *** не съм виждал........ и до кога ще го търпим това нещо , до кога в България незаконна партия с отявлени турски членове ще иска и ще проповядва дивотиите си ? Това не е ли заиграване с етническия мир , както те самите го наричат , не е ли нагло плюене в лицата на хората на българите ? кви са тия джамии, новини на турски , кампании на турски , учене на турски и тн. НЕ СМЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ПИТАМ АЗ .......????

39

Вагнер

преди 12 години

Да почерпим ага Местан с една свинска пържола...!,,.....а забравих и за Станишев още една.Народа черпи!

38

Споко народе

преди 12 години

Не се бойте братя, с мизерията в България изгонваме лека по лека всички турци и ***. Отидете в западна европа и вижте какво става. 9 от 10 българи са или *** или бг турци. В началото на миналия век в Бг е имало близо 1.5 милиона турци сега има 580 000 хиляди, но съм сигурен, че поне 1/3 от тях са турчеещи се ***. Тъй че споко, не е толкоз страшно. Всичко е популизъм!!!

37

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ДПС три години никой не ги *** за слива.Те разбират ,че това няма как да мине.Но ни дразнят да направим някоя глупост да реват в Брюксел като вдовици за .....

36

Анонимен

преди 12 години

TURSKI ***

35

Анонимен

преди 12 години

много интересно, как така внезапно си изпозабравиха българския език? до 1989 нямаше турчин или *** да не говори и пише добре на български. Двадесет години по-късно внезапно и турци, и ***, родени, живяли и живеещи в България по неведоми пътища го забравиха....който иска български паспорт, да докаже, че разбира, говори, пише и чете на български език, в противен случай - да ходи на училище! началното образование все още е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!