124

до 131

преди 12 години

Ти що имаш против банскалии? Направи си го и на теб така бе. Вие ке видите шо е протест ако ви клекне правителството на пишман еколозите. Ако ги мернат некаде по Банско тези еколози че ги посрещнат както требе.

123

127

преди 12 години

Разделяй и владей. СДС са най големите комунисти. По големи и от Тодор Живков. Долна интригантска пасмина. Ще докарат гражданска война само и само да защитят частните си финансови интереси.

122

do 138

преди 12 години

ЕВАЛА, човеко ... отдавна бе бях чел нещо по-разумно и добре написано ...Браво, жалко, че паплачта няма да те разбере.

121

Охранител

преди 12 години

Трябва да си много *** за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много ***.Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много *** за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

120

Македонец

преди 12 години

Боко Борисов е чист Македонец. По татко он потекнува од коленото на Александар Македонскиу а по мака родот му е поврзан со византискиот басилевс Василис Бугароубиецот.

119

Анонимен

преди 12 години

*** и неудачници се напъват, да изразят мнение. Винаги сте били такива и такива, ще си умрете.Образованите интелигентни млади хора отдавна се трудят в престижни световни компании.Мързелът и злобата, ще ви затрие.

118

Анонимен

преди 12 години

Ей, намери се един (след съответно разпореждане) да не харесва факта, че Тиквата е ПАЗВАНТИН на Тато а Цвъцко е най-обикновен син на Шофьор на Григор Шопов! Ха! Герберска наглост!

117

127

преди 12 години

Разделяй и владей. АТАКА са най големите комунисти. По големи и от Тодор Живков. Долна интригантска пасмина. Ще докарат гражданска война само и само да защитят частните си финансови интереси.

116

127

преди 12 години

Разделяй и владей. ДПС са най големите комунисти. По големи и от Тодор Живков. Долна интригантска пасмина. Ще докарат гражданска война само и само да защитят частните си финансови интереси.

115

127

преди 12 години

Разделяй и владей. БСП са най големите комунисти. По големи и от Тодор Живков. Долна интригантска пасмина. Ще докарат гражданска война само и само да защитят частните си финансови интереси.

114

САМО БОЙКО !!!

преди 12 години

САМО БОЙКО !!! БОЙКО ЗАВИНАГИ !!!

113

Анонимен

преди 12 години

Господин б..лук борисофорганизацията WWF и тя ли е комунистическа , и за щистовия ги разправяхте как комунистите провокирали.

112

тома неверни

преди 12 години

е сега ,ако каже-вервайте ми,напълно ще заприлича на патрона си.И как само наглеците гнусни,спонтанната реакция на тези доблестни деца,сеопитват да омаскарят с техните ченгеджийски номера-октоподи и другитехни постановки пфуууу

111

Охранител

преди 12 години

Българите смятаме себе си за тарикати, това е дума която трудно бих могъл да преведа на нашият език. Но най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.Какъв, ако не ***, трябва да си за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много *** за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самия. Трябва да си много *** за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много *** и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много *** за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност.Трябва да си много *** за да се радваш, че гърците щели да станат толкова зле колкото теб и да не разбираш че ти продължаваш безропотно да потъваш, докато те продължават неумолимо да се борят. Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са в пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.Трябва да си много ***, да работиш за хора които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе. И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже, всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш Ми аз, какво мога да направя?Трябва да си много ***, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш, от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг, трябва да поведе някой друг, за да оправи твоя живот. Трябва да си много ***, много страхлив, много безгръбначен.Трябва да си много *** за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много *** за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много ***.Трябва да си много ***, да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много *** за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

110

Пфффф

преди 12 години

" Министър-председателят не пропусна да спомене, че гражданите не трябва да се поддават на провокациите криминалните групи на Октопода... " Крадецът вика дръжте крадеца!

109

до Турчина 115

преди 12 години

прав си ***, да бяха разделили наистина на 7 мил. население до сега да сме се оправили, така ли иначе тези пари не се влагат, разпределят ги между тях си.

108

Mengele

преди 12 години

Областен Диспансер за психични заболяванияул. Екзарх Йосиф 59, София(02) 939 90 15Работно времеПонеделник: 08:00 - 18:00Вторник: 08:00 - 18:00Сряда: 08:00 - 18:00Четвъртък: 08:00 - 18:00Петък: 08:00 - 18:00 Bezplatni pregledi za kadrite na GERB i texnia Vojd...po programa za razvitie na bolnite mozutci finansirana ot EU

107

Анонимен

преди 12 години

Ами снахите а политбюро при ВСИЧКИ сличаи са по-добри от шофьорите на политбюро и охранителите на политбюро - Цвъцко и ТИ, ТИКВЕНИКО!

106

bg

преди 12 години

NIE SME NAI TAPOTO PLEME V SVETA ,,,,,,,,,,,NI6TO OT NI6TO NE RAZBIRAME NO PROTESTIRAME EIIII TAKA NAPYK NA ,,VYTE..,,,,,PROST NAROD .SLABA DARJAVA ,,,,,,,O6TE DALGI GODINI Â GO DYXAME ,,VETARA,,

105

Анонимен

преди 12 години

Принципа на банскалии - Всяка снежинка-стотинка.