35

БСП+ДПС=Първанов

преди 12 години

БСП+ДПС+СДС+БАН+ВСС+***+Синдикати=Първанов+Кунева+КалфинБезбожници и предатели на Рода Български

34

До Гошо

преди 12 години

Проблема Гошко е, че рекетьорите са сега съветници от ГЕРБ и от БСП много добре ги знаят кои са.А Плевнелиев пропуска да каже ,че при гласуването на сделката в предишния общински съвет съветниците от БСП единствено гласуваха ЗА , всички рекетьори против.А писмото на Плевнелиев щеше да е супер ако започваше така " г-н Цветанов за пореден път излъга ....Иначе сега са алабалистики

33

Гуньо

преди 12 години

Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли дедо попе, блажиш ли.Министър Росен Плевнелиев изплаща ипотечен кредит в размер на 875 000 евро на къща за 2 млн.евро със заплата 3182 лева ...Блажиш ли дедо попе, блажиш ли.

32

Анонимен

преди 12 години

Ти какво искаш да приеме подкупа ли после да плюеш че имало корупция Плевнелиев президент

31

до 24

преди 12 години

Тъжно ми става,когато виждам,че има хора претендиращи за образованост, които продължават да вярват сляпо на глупостите които дрънка правешкия блюдоизец Бойко Борисов. Не може да бъдеш едновременно интелигентен човек и да слушаш врели-некипели, за това колко сме зависими от европейските си партньори по отношение на акцизите. Тази до болка позната ни васална реторика на българските политици през най-новата ни история, отново влиза в употреба, за жалост отново спололучливо. И всички са пригласяли акцизите та акцизите. Никакво пипане! А бе уважаеми госпожи и господа, на сте ли разбрали ,че акцизите са само една малка част от проблема с горивата. По-голямата част е свързана с необяснимо високата производствена цена на "Лукойл България", преди облагане с акциз и ДДС и която възлиза на 0,79 евра и е с 0,1-0,2 евра по-висока от много други държави. Не схващате ли ,че върви предизборно зареждане на партийните каси, а чрез тях и на личните сметки на партийните г аулайтери от управляващата върхушка.Ще видите,че около изборите цените на горивата ще се кротнат след като се свърши работата и отново ни хюързулнат за 4-5 години напред.. Много добре колегата "НЕгласуващ" ни припомни за сетен път кой всъщност е Бойко Борисов - поредният неокомунистически проект на ДС и Тодор Живковския клан на БКП, чиято единстена задача е да баламосва простолюдието с народняшки лафове тип "Тато", които както истински лапнишарани,българския масов данъкоплатец жадно пъглъща. Като резултат - най-бедната и най-нещастна нация в Европа!""Плевнелиев безсъмнено е най-успешния министър от ГЕРБ. Професионалист който се е доказал сам и не произхожда от партийната номенклатура""Ами прочетете му биографията в Гугъл, как на 25 години се прави невероятно успешна кариера в чужбина, при положение че даже не е завършил ВИАЗ, а МЕИ.Даже и само това, че за строителният бизнес ти трябват много пари капитал. Като прибавиш че е бил комсомолски секретар ,нещата се връзват. Имаше едни куфарчета и едни комсомолски кооперации....

30

Анонимен

преди 12 години

По очите го познавам , че е дал.Толкова му е мазен курбана та опиташ ли се да го притиснеш се изхлузва като ***.С една дума - мекотело.

29

do 4

преди 12 години

a za6t ne zadade6 sa6tite waprosi i na beseparite? Wsi4ki politici sa mrasni, osobenno na6ite. Waprosat e kakwa rabota war6at po wreme na mandata si.

28

topor

преди 12 години

Е пич (др. Плевнелиев)! Докато мълчеше, беше по-добре! Сега съвсем я боядиса в жълто-кафяво!Ами като ЛИЧНО не са ти искали и ЛИЧНО не си давал, кажи кои са ти били посредниците. Общинарите - те станаха ясни.И това е само началото!

27

Таласъмчо

преди 12 години

Плевнята лъже жестоко. На 9- ти септември той публично обяви, че след като са му поискали подкупа през 2007 г. лично е изгонил тримата "брокери" от кабинета си. Плевнята не заслужава да бъде президент защото е един голям лъжец и мишок, който се крие зад широкия мутренски гръб на Боко.

26

Анонимен

преди 12 години

Цецка Цачева - била е партиен секретар на БКПНиколай Младенов - председател на КомсомолаБащата на Цветан Цветанов - шофьор ва шефа на ДСРосен Плевнелиев - партиен секретар на БКПБожидар Димитров, Павлин Димитров - агенти на ДСБ. Б. - Охрана на комунистическия диктатор и монархаСимеон Дянков - ционист, син на комунистКристалина Георгиева - член на БКП, комунистка, ционистВ. Рашидов - комунист, пожизнен МултакЛъчо Мозъка - кръгъл *** т.н. и т.н...

25

Анонимен

преди 12 години

"Каквото имах да го кажа го казах"!Да бе-след дъжд качулка!Нали Цвъки хуууубаво те натопи,сега ходи да духаш и сърбаш попарата!

24

do 15

преди 12 години

ako pro4ete6 biografiqta na Plevneliev, nqma da zadawa6 tapi waprosi.

23

Анонимен

преди 12 години

Да си ДАл и да си ВЗЕЛ. Сега нямаше да се налага да се оправдаваш.Чак сега разбирам,защо още при представянето си каза,че няма да се занимава с компромати:) Имало е защо

22

9689

преди 12 години

Написали му какво да каже а нас изкараха безпаметни,сякаш не помним какво каза шестака,и забравихме кой беше кмет от 2005-2009 година.

21

Анонимен

преди 12 години

Еми то у червената помия отде толкоз акъл и изобщо не се и усещат колко са смешни и жалки тия нещастници ***.

20

Гошо

преди 12 години

малии това нищо чудно да е игра на ГЕРБ. сега Плевнелиев да мънка ала бала и дни преди изборите да каже добре бе писна ми ей тия тримата от БСП бяха

19

Анонимен

преди 12 години

ха ха ха червенушките не могат да се усетят как Бойко им скрои капан.Цветанов накара шумкарите да кажат,че Росен не е взел или дал подкуп.

18

Анонимен

преди 12 години

Колкото Бойко обясни за Мишо-бирата, или Цв Цв за тъщата ...

17

vini

преди 12 години

Победа за Плевнелиев.Победа за ГЕРБ.

16

Лайномет

преди 12 години

А защо не повдигнаха този въпрос преди Плевнелиев да се кандидатира за президент ? И в какво всъщност го обвиняват ? Нали той, нито е предлагал, нито е взел подкуп ? Тогава ? Аман от долнопробни лайнометно-компроматни номера !