77

Интерчервенал

преди 12 години

Трактористи от всички страни - обършете се!

76

@46

преди 12 години

46: Редакторите не са виновни - пишат каквото им наредят, от това живеят медиите. А сега комунистите нареждат какво да се пише, почти всички медии са техни. Но си дават парите на празно - колкото и да грачат ГЕРБ пак ще управляват поне още един мандат. На тази евтина и злобна пропаганда се хващат само армията от безполезни лапачи на държавни службици които ГЕРБ разпердушини и изкуфелия и дементирал електорат на БСП който е вече почти на изчеване.

75

Анонимен

преди 12 години

Червените фенове във форума тук не разбират, че ако не беше Бойко и те щяха да умрат от глад, ама сега го плюят...

74

ДО ЧЕРВЕНИТЕ

преди 12 години

Трябва ви вазелин, момчета, а не - компютър.

73

Анонимен

преди 12 години

Храни куче да те лае... Храни Меглена да ти съска! :)

72

Анонимен

преди 12 години

Пъпеша Борисов отново овори тъпизмите си и естествено тъпите гербери сигурно вече се кръстят пред лика му:))) Тройката бяха крадци, ама герберите са направо мародери!

71

до59

преди 12 години

Внимавай да не останеш под гумите на трактора

70

BG

преди 12 години

te tova e da boli ot iistinata i da se penish horata te videha kolko nosish

69

РЕВЪТ НА ЧЕРВЕНИТЕ

преди 12 години

Е МЕД ЗА ДУШАТА!

68

clearly

преди 12 години

Този въпросник с 81 въпроса е преписан буквално от Инструкцията на МВР за проверка за надежност при вербовка на секретните сътрудници от служителите на Държавна сигурност.Тя се използва и от престъпниците, когато искат да "защипят" някой от МВР, за да им снася информация.Някога на времето това бешеи " строго секретно", но отдавна не е, иш е абсолютно явно. Емисарите на ГЕРБ явно са такива бивши служители, след като използват тези способи. за да проверяват хората си и да ги вербуват за своята кауза.

67

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Да си спомни как ходих с нея в Брюксел да й търся пост,.:::))))..A ЗАЩО си ходил Рапоне ?? Защо десноцентристе ?? ::))) На кого търсиш пост и заплати ??На Дс- мутрите-търсиш , на фуражки неграмотни -търсиш , на Вучката търсиш , на калинчето-търсиш , на дс- доносниците търсиш Компире, ти КОЙ си ? Какъв си ?? :D :D :DНаясно ли си със СЕБЕ СИ ???Рапоне, спри да ни излагаш и си подай оставката ..Тази работа, не е като онази с ИПОН-а :)))Недоразумение си .. :D

66

Анонимен

преди 12 години

Ако всеки симпатизант на ГЕРБ разбере какво е комунизъм - система, методи, признаци, критерии, то ГЕРБ няма да съществува повече.Но в ерата на ***, системата на управление е идиокрация - потресаващо нискообразовани управляват и обясняват на още по - потресаващо нискообразоване.

65

Анонимен

преди 12 години

Най- смешното е, че четящите този сайт отдавна са разбрали за миризливата червена пропаганда на трактора и само си го местят от единия крачол - в другия.

64

до 58

преди 12 години

*** го избра!

63

Анонимен

преди 12 години

Бойко започна да си признава как купува хора! Значи Абаджиев го купи с пост, ама Плугчиева не успя:) Ех Боко! не всички са мутри като теб, за да се купуват и продават!

62

!!!

преди 12 години

TO KOMUNIST I DA GO PIUE6,TOI KATO SEREGEI4O,MISLI 4E ROSA GO ROSI...

61

комуняга

преди 12 години

Че Боцо си е наше момче.

60

Гейбераст

преди 12 години

Грозната МОрда на мутрокомунизма не ни дава мира и в почивните дни....малко ви остана Тиквоиди,наесен ще ви метем.....

59

Бойко Борисов

преди 12 години

Много обичам да карам трактор.

58

Анонимен

преди 12 години

Питам се само "Защо". Защо, за Бога, България има такъв премиер и кой, по дяволите, го избра.