95

do 94

преди 13 години

Oblastni upraviteli i vutreshen ministur-R.Petkov

94

tulski

преди 13 години

Добре де, ДНК - анализа да го оставим, ами като не е извършителя, защо така упорито отказва тест с полиграф ?!? Той, ако е невинен сам ще напира за такъв тест. При обвинения в убийство единствената причина да отказваш тест е, ако ти си убиеца. Няма никаква друга логична и разумна причина.

93

муспи

преди 13 години

А защо толкова врява за две десеторазрядни сестри? На олигарсите на България ръцете са в кръв до рамената, - пари се правят с труд, по е вероятно зад този цивилизован и открит процес, както да кажем би било в Швейцария, да се води голямо клане с много пари и разчистване на сметки.

92

1234

преди 13 години

е като чета коментарите се убеждавам колко *** народ има. *** нация сме, *** и неграмотна. само *** живеят тук наистина сме некачествен материал, НАИСТИНА.

91

Анонимен

преди 13 години

Radanov kak taka se samoobesi na detska plostadka?Smurta mu mina niakak si nezabeliazano.Vednaga obiaviha che sledi ot nasilie niama...

90

Анонимен

преди 13 години

Доживотната присъда трябва да получи следователя кой е събрал негодни доказателства. Тука има други замесени Кметове и Депутати.

89

До 80

преди 13 години

А ти се моли да не си на мястото на момичетата. Не мога да повярвям, че никой не се пита какво са преживели. Каквито и да са били никой не е господ да се разпорежда с живота на другите. И пак - този *** като крие виновниците не заслужава да е на свобода - няма друго решение - да си изгние в затвора с истината, а истинските виновници пак ще се прояват - такива 'хора' не спират.

88

АС

преди 13 години

И мен да ме бяха питали през 2009 година, и аз нямаше да знам какво съм правил на 29 януари 2006 година...Това прави ли ме вторият изнасилвач?!?!

87

Анонимен

преди 13 години

Този човек е Невинен Има замесени големци кмет на Пещера или Пазарджик или депутатски синове.

86

Анонимен

преди 13 години

Българите сме най-простиян народ!!! България е клоаката на Европа, а заради една шепа потомци на БКП и вас могат да ви осъдят така както Лазар...Експерти от САЩ и Англия казаха, че това не са ДНК проби, овцете по форумите се радват, че това било истинският убиец....

85

asdas

преди 13 години

прасетата Марковски немогат да преживеят че загубиха дело. Е ами трябва да свиквате и с това драги свинчовци.То неможе всички изверги и мутри да минават все между капките. Този път съда има оценка 6+

84

Варна

преди 13 години

Въпреки всичко,не вярвам,че той е убиеца на 100%. може да има съпричастност,но не е той със сигурност. От всякъде смърди случая. Накиснат е.

83

до 85

преди 13 години

Да бе, как тогава малката се оказа девствена...

82

Аман

преди 13 години

Добре, като е толкова невинен защо дава такива смешни и грешни алибита - хайде моля ви се, човек не трябва да е Поаро, за да разбере, че тоя *** ИМА ВИНА. Сега дали е убил и т.н. незнам - но като мълчи за да прикрива други СИ ЗАСЛУЖАВА присъдата.

81

Анонимен

преди 13 години

в Пазарджик се знае, че двете момичета са били ***!

80

Браво!!!!

преди 13 години

Абе ***, само това изречение "Според прокуратурата, няма втори убиец на сестрите, а втори мъж, който е участвал в изнасилването на второто момиче." е достатъчно да дискредитира така произнесената присъда.Как може да има толкова заблудени хора направо ума не ми го побира???!!!.Къде е оръдието на престъплението? Къде е автомобила, с който единия труп е преместен от Пазарджик до местността след Брацигово? Къде е Стойчо Раданов и защо съда се позовава само на първата експертиза?Д

79

До 75

преди 13 години

Никой не защитава тоя ***! Но не искам и да си помисля че нещо такова може да се случи на моето дете и просто да накиснат някоя *** а истинския извършител да си "***" на свобода! Защото това не може да го извърши сам човек! Ако беше едното момиче - как да е, но са две! Отделно че МВР се оплакваше че ДНК пробите са повредени та чак в САЩ и Англия не можаха да извлекът ДНК профил. После се оказа че децата са и прегазвани от кола.. Много въпроси останаха без отговор!

78

123

преди 13 години

Това налага лично шефът на съдебната медицина доцент Станислав Христов да извърши аутопсията на своя преподавател и близък приятел. Заключението му е, че смъртта е настъпила вследствие на обесване. Това обаче не изключва някой да е нахлузил въжето на шията на професора. Според Христов по главата на проф. Раданов е имало едно кръвонасядане с размери два на три сантиметра, както и синини.

77

Анонимен

преди 13 години

защо говорите глупости.двете момичета са били обикновенни селянки малки деца без да са замесени с някой такъв велик и властен човек за да контролира държавният апарат.това са слухове от малък град.всички в затворите са невинни нали?гледате много филми от новия световен ред май

76

до 75

преди 13 години

Моли се да не попадаш на неговото място...7 човека досега са убити заради един, който няма елементарна мъжка доблест!!! Лазар Колев може да е всякакъв, но не е убиец - попитай в Пазарджик и ще ти кажат кой е и какво е...