77

До 59

преди 13 години

"... нямам семейство. Имам пари ... мога да контролирам живота си по начин който желая" - е, контролирай си със здраве! Аз имам семейство, имам достатъчно пари, а живота си просто живея. В България.

76

NINA

преди 13 години

Махам се и аз в най скоро време.Тук в тая държава мъже има само на документ.Страхливи са като зайци.Не се сардете ама не само че сте страхливи ами и прости

75

Печтател

преди 13 години

Кога ли ще дойде часът в който ще напуснат Цецо и Боко...

74

Анонимен

преди 13 години

Най-подтискащото е, че младите българи по големите градове живеят в някакъв собствен свят. Не се интересуват от нищо. Гледат само да направят голям удар и да си купят някаква скъпа кола. Това не звучи никак обещаващо за бъдещето на България.

73

Анонимен

преди 13 години

стойте си в БГ, казвам ви ... от тук по-хубаво няма, но не е за всеки ... посредствените бягат, силните и умните остават !

72

Анонимен

преди 13 години

Докато не останат само послушни роботи,които само да бачкат и да си плащат сметките,няма да спрат да бягат от БГ.Опростачи се нацията.Реално *** си живеят добре макар и мизерно в БГ защото не носят отговорност за нищо.Около 80% са на ръба от българите и преливат от пусто в празно месец за месец.работят за мизерни пари колкото да съществуват и щастието им е да си платят сметките.Е това ли е целта на живота?Властимащите се срамуват от бедните, когато ни дойдат гости от Европа.Слепи са вече...

71

Тези експерти

преди 13 години

Кои са тези експерти, то бива глупости бива.ДНЕС БГ -- отидете и попитайте хора мислещи.Въпросният професор от Центъра за демографска политика сигурно има по-малко умствен багаж отколкото чистачката на Центъра.

70

gtf

преди 13 години

Няма да се учудя - то Бъ Бъ и без тва друго не прави освен да унищожава методично собствения си народ (както неговите дружки вече 20 години - явно добре са им платили)

69

Анонимен

преди 13 години

до 48 шапка им свалям на българските турци в много отношения добри и работливи са не ми пречи че са с друга религия , яд ме е че доган им мъти главите 20 години за автономия ...ама доган 20 години си изживя живота царски ...сега вече както те казват -кел фаида ...

68

Димитър

преди 13 години

Малко трудно 2030 българи с *** да са 50/50.Кой ще плаща ръната и тока?Те *** също са европейци,дет са вика,и ако им са затегне кранчето ще емигрират ако не ги устройва

67

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха! И кой е казал, че бяга добрият материал! Бяга всякакъв материал! Иначе "добрият" материал дето го хващат като престъпници на запад не е добър атестат за претенциите на българите зад граница:)

66

h

преди 13 години

Извън БГ съм от доста време! Не мия чинии, не върша черна работа! Говоря си го тукашния език като майчин и имам завършени образования тук! За миенето на чинии се отнася за хората без образование и език! Успех на следващата генеразия извън БГ! Учете езици и бягайте! Управия в БГ НЯМА!!! Или ще мизерствате сред *** и *** и простотия или бягайте, докато сте още млади!!!

65

Shek

преди 13 години

Пак ли се строи светлото бъдеще, наред с магистралите?? Единствената причина, поради която съм все още тук, са приятелите ми и това, че не работя за Бг компания. Аз съм турист, харча си парите тук, както и всички останали с повече гънки и добро заплащане. Тук нищо никога няма да се промени, или поне не към добро... А на следващите избори гласувайте пак по съвест...

64

Аз до 57

преди 13 години

7 души на час означава 7 бели хора. Аз съм след 30 дни.

63

до 50

преди 13 години

Съгласен съм с теб. Бил съм на запад и това там не са хора. Даже съседите си не познават и всичко е пари, пари, бизнес. Това са някакви психопати-маниаци, които не знаят как се живее.

62

Анонимен

преди 13 години

59Браво! ти си първият човек, който контролира живота си! Починалите в Япония, мир на праха им, дали са мислили така или просто са си живеели живота, като са мислили, че парите са само средство:)

61

Калин

преди 13 години

само *** и милиционери ей тва ви чака .. :)

60

Анонимен

преди 13 години

Aз казах ли ви ,че само лош матерял има в БГ?Добрия матерял бяга и праща валута за да може да се краде още.Така,че бягайте и да не забравите каквото изкарате да го пратите тук в БГ.Банката трябва да трупа валутен резерв.А като закриха предприятията другарите от БСП и СДС как да изнасяме и какво освен хора,които да носят валута.Как да плащаме на ***, ако добрия матерял не праща валута на роднини,които да я сменят за левчета за да живеят?Бягайте и то повече!7 души на час е нищо!14 трябва!!!!!

59

Калин

преди 13 години

евала гоце .. машаала боко акбар .. рулз рулз рулз !!! да живей правец - столицата!!

58

Анонимен

преди 13 години

Това не ме притеснява! Хората ще идат, ще видят и едни ще останат, други ще си дойдат! Нормални неща! Притесняваме, че Холандия затваря трудовият си пазар за българи, а това говори лошо за управляващите! Много лошо! Хората излизат да изкарат някой лев и ако им дадат Шенген, но им затварят трудовият пазар е по-лошо!