38

Анонимен

преди 13 години

що не намалиха издръжката на "***"предишните????ама е много лесно да се лае отстрани а ББ да гледа заплатите на българите и да пооправи пенсиите поне на тези до 350лв.другото постепенно за да не стигнем и тези да ги намаляваме.Не искам да ми стане заплатата 1500лв.например и след няколко месеца да ми стане 700лв.По-добре колкото е сега 1200лв.

37

ЖАНА

преди 13 години

Че до сега с колко ги увеличи бе *** тикво,като не си плащал за белене?

36

ВОТ

преди 13 години

БОЙКО СЕ ИЗЛОЖИ ТОТАЛНО С ДВЕ ДУМИ КАЗА, ЧЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е 100 ПЪТИ ПО ДОБРА ОТ НЕГО ЩОТО ТЯ ХЕМ ИМАШЕ ПОНЕ ПО МАЛКО ЗА НАРОДА ХЕМ И ЗА БЕЛЕНЕ.ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ.

35

Чукундур

преди 13 години

Защо слагате минуси на Чукундура? Това, че корените ми са червени, не значи че отгоре ми не растат гербери!

34

гошко

преди 13 години

ти ли даваш парите бе, Боцеееее! ти ли!? кой пари даваш, дето валгина ти плащаше ли или тия дето изкарвахте "честно" с пашата!?

33

Анонимен

преди 13 години

Ми като е безрезултатно подслушването що не вземете да заделите още 100 милиона ( а може и 200 ), за да стане по резултатно !!! Боже, боже.....загубени хора.

32

Анонимен

преди 13 години

Тиква,търси краденото ДДС от Мургина,там има поне 6 милиарда

31

!

преди 13 години

Тоя е егати наглия ***!

30

Чукундур

преди 13 години

Цветелина да даде половин милиард и проблема е решен!

29

А1

преди 13 години

Аз предлагам онзи човек, който има 500 милиона лева задължения към държавата, защото са му продали фалирали фирми.. да бъде Министър Председател на България !И той също може да се оплаква от предишните 4 години !

28

ВОТ

преди 13 години

С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ БОЙКО УНИЩОЖИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ.е сега вече няма пари за нищоооооооооооооооооооооооооооооооооооо

27

Анонимен

преди 13 години

Боцко за това да се опъва и да не е съгласен с измисления руски инфлационен индекс е прав.Но и защо ще го плаща дори коригиран като не ни трябва БелеНЕ? А и неговото правителство още бави твърдото си окончателно и ОФИЦИАЛНО решение по въпроса?Сбъркана история! Некви шменти-капели, ръйшли! Типично!За другите дежурни глупости няма нужда от коментар.

26

истината

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХААААААААА ....ПРЕД БОЙКО СТЕ ПЛЮНКИ..БОЛШЕВИШКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИСАМО ГЕРБ...САМО БОЙКО ...НА ИЗБОРИТЕ ...ТОТАЛНО ЗА ГЕРБ...ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА

25

ВОТ

преди 13 години

ОТКАКТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БОЛИСОВ.Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагоре11 окт 2010 Кабинетът може да привлече 2.5 млрд. лв. нов дълг през 2011 г.Според оценките на финансовото министерство догодина държавата ще потърси 1 млрд. евро от международните пазари под формата на облигационен заем.Допълнително от емисии на държавни ценни книжа на вътрешния пазар през идната година правителството очаква да привлече нетно финансиране в размер на 420 млн. лв.

24

Отговорът

преди 13 години

Писна ми тази мутра да се самоизтъква на всяка крачка!"Ако платя за "Белене"Ти ли плащаш бе алтав, плаща държавата а не ти.Ако искаш "бръкни" се и изкарай от СИбанк и от Карибите и казвай АЗ !!!Липса на елементарно възпитание - липсват му първите 7 години (и не само!).

23

Анонимен

преди 13 години

Тиквата да не се прави на интересен и да не призовава други да отговорят на зададен към НЕГО въпрос. Хич не ми пука какво ще кажат Станишев и Първанов, защото Тиквата утре пак може да каже, че са излъгали. Сега кой е премиер? А премиерът ИМА достъп до сключения договор. Нека ПРЕМИЕРЪТ каже какъв е инфлационния индекс и как се изчислява, а после може да търси потвърждение от Станишев.

22

Анонимен

преди 13 години

а бе руснаците беха мераклии да купят голям дял , Боко ги гони.

21

Чукундур

преди 13 години

Избирайте: - без ток или - без пари за хляб

20

ВОТ

преди 13 години

ДЪРЖАВАТА ИЗПАДНА В КРИЗА С ИДВАНЕТО НА ГЕРБ.ЗАКЛЕВАМ СЕ, ЧЕ ОТ КАКТО СЪМ ДОШЪЛ НА ВЛАСТ НЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

19

възмутен

преди 13 години

Много бил загрижен за доходите "нашият мил премиер"! За две години от толкова грижи за тях, хиляди хора излязоха на улиците безработни, смазаха дребния и среден бизнес, лишиха ни от достойно пенсиониране, национализираха ни здравния резерв, лишиха ни от право на здравеопазване, няма пари за болни, умираме по пътищата към болниците... Работа се иска, социална политика, а не рязане на лентички и тичане от един покрив на друг да откриваме! А заплатите ви криза не ги лови! Това е ГЕНОЦИД!