118

гост

преди 13 години

Понякога си мисля, че журналистите за пари и зрелища всичко могат да направят. Голямо смятане е паднало, докато изчислят тези 124803 лв., които са просто смешни в сравнение с дворците, басейните, мините, яхтите, пристанищата, хотелите и т.н. Този ПИНОКИО /Яне/ просто става смешен и не вижда, че ще бъде употребен.

117

работещ

преди 13 години

Наивен ли си или на наивен се правиш, а? Цецо, под ръководството на Боко, да вкара в затвора грабителите на България, да да не им връзваме кусур на тях, че хапнали стотици хиляди и милиони (съвсем официално). Как Боко и Цецо ще раздават правосъдие като те даже имената на истинскита грабители (тия, в сянката зад Станишев, "царя" и Доган) не смеят да споменат, престъпните Овчаровци си свиркат, а даже и наглите крадливи пияни *** като Доган и дребните бандити им се присмиват пред цяла България.

116

Анонимен

преди 13 години

на Доган милиона никога не е бил законен! защото ако имахме американски съд,делото щеше да приключи за 2 минути и Доган трябваше да връща пари + да ходи в кауша на топло.

115

Анонимен

преди 13 години

Много наивен си, ако смяташ, че Костов е безгласна буква ...Само си дай сметка, че Костов има връзка и с Борисов (СИБанк поне) и с Алексей Петров (назначен по негово време). И двете основни видими мутри днес, са му благодарни. А и колко от днешните олигарси си дължат парите на Костов. Пак си помисли, какъв е Костов и дали е безобиден!

114

кушлев

преди 13 години

ето вижте гоня бандитите за незаконни доходи , но те били на възлови постове няма как ще ме уволнят и нема вземам скромтата заплатка и затова си траям

113

Хан Крум

преди 13 години

Още по-лошо той не ги открадна, а се ПОДИГРА на цял народ, получавайки официално своя дял от народната баницата без избщо да има право на това !!!Те това е НАГЛОСТ драги... Следващия му хонорар ще е на тема летящи чинии, като той там отново е експерт за поне 10 милиона, чащото летящите чинии са му хоби !!!А темата е: " как използвайки ЛЕТЯЩИ чинии от България да изнесем ИНТЕЛИГЕНТНО и легално няолко милиарда .."

112

тато

преди 13 години

едно време тодор живков е сложил за негов човек най- големият крадец на правец и кражбите спрели , че и сегашната работа стана същата , крадци гонят крадците .

111

мелодия

преди 13 години

Никой не е изненадан- то се знаеше,че Е , но не се знаеше КОЛКО /това няма и да се узнае / ---- По-важното е,че психичната нагласа е била ТАКАВА ----А тези,така наречени *консултантски услуги* са измислени нарочно с цел законна кражба и трябва да бъдат премахнати ----Когато човек ще заема една длъжност,той трябва да може да я изпълнява,защото за нея ще получава заплата ----Ако не е компетентен,няма смисъл да бъде назначаван -----А *консултантските услуги* да се търсят в библиотеките /примерно

110

гого

преди 13 години

Цецо на съд и там да обяснява ЗА ДОХОДА СИ ...НЕЗАВИСИМО ОТ СИМПАТИИТЕ ИЛИ АНТИПАТИИТЕ НИ ...!!!Не може министъра да е НАД ЗАКОНА !!!Искаме ЧИСТИ УПРАВНИЦИ !!!

109

Бай Колю

преди 13 години

За пореден път се убеждавам, че гербавите не са като хората! Комунистите били крали, за това да не закачаме Цвъцко, като покрадва и той...А бе, аланкоулу, нали точно с такива приказки спечелихте изборите?! Нали вие щяхте да сте по честни от комунистите, нали вие нямаше да крадете, нали вие щяхте да наказвате крадците?! А то какво стана?! Оказа се, че и вие сте същите разбойници! Не стига това, ами използвате кражбите на комунистите, като оправдание за вашите собствени! Такъв гьонсуратлък просто не вярвах, че може да съществува!!! Такава наглост, такава арогантна простащина! Явно, не си давате сметка, че по този начин сами се приравнявате с комунистите...или пъкси давате, ама не ви пука! Коеото е още по лошо и още по нагло! Затова, много скоро ще замините и вие в девета глуха, при бившите господари на Вожда ви от НДСВ! Жалки дребни крадливи душици!!! Ама нека де! Нека ви видят всички тези заблудени рибки, които се вързаха на сладките Бокови приказки, че щял да е нещо по различно! Хак ви е! Като не мислите, когато гласувате, все такива ще си ги избирате!

108

Любомирчо

преди 13 години

Абе ти чуваш ли се какво говориш. Ми дай да сложим тарифа до която може да се краде 500 000 ок ама повече не може . Така ли? Доган за съжаление за този 1 милион не може да бъде пипнат защото е законен (неморален, отвратителен), но законен. Докато май при ЦЦ ще се окаже ,че не е така

107

работещ

преди 13 години

Ти си болен(на) антикостовист(ка) (или се правиш на такъв(ва)). Той, Костов, държавата не можеше да я управлява, когато беше министър-председател, та сега той пречел да се оправи! Какво влияние има Костов, та да блокира просперитета на Родината? От не знам колко години вече всички червени лапачи се извинявате, че ви пречел Костов, а ако наистина ви пречеше, досега сто пъти да сте го посадили в затвора или да сте го изчезнали, уморили и пр.

106

IND

преди 13 години

Абе хора аз ако продам един от апартаментите си и аз ще имам толкова че и повече и то не за 2г. а за 1 месец. Стига сте му броили стотинките - не виждате ли колко спестява на държавата като разкатава фамилията на мутрите. Аме те сега искат да му го върнат затова е тоя шум.

105

Анонимен

преди 13 години

ами така е Цецо,ако за 1 година беше свършил някаква работа,сега никой нямаше да те гледа като мошеникако ги бяхте нахакали по затворите ,сега народа щеше да каже "абе карай там,важното че свърши нещо" ,ама сега друго се говори

104

Анонимен

преди 13 години

Крадеца си е крадец - такъв за министър не трябва да имаме. И тия пари са това което и изплувало на повърхността. Кой знае колко още има? И кой знае неговият шеф колко е заграбил?

103

бг

преди 13 години

Разпънете го Цецо за това, че единствен от 20 години прави нещо реално срещу мафията в тази хубава държава, пълна с престъпници. Интересно колко ще се хванат на въдицата на трактора, даже и без стръв...

102

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

преди 13 години

Това червените са страшно подли същества! Целят този цирк с изнасянето на тези "данни" е в това да очернят Цветанов защото им бръкна в далаверите много навътре! Особено с търговията с горивата! Там крадяха всеки ден милиони! Сега са сбосбни на лудост от бяс!

101

другомислещ

преди 13 години

"Риба се лови в мътни води".Използва се беднотия ,хаос,наивно доверие и лидерски позиции.Да не гледаме какво се говори ,а какво се върши.

100

Анонимен

преди 13 години

Хей братя сънародници, НЕ СИ ИЗМИВАЙТЕ РЪЦЕТЕ С ДОГАН! Нали бяха много добри, много съвестни, как така за две години си купува апартамент, вие можете ли да купите а?

99

Любомирчо

преди 13 години

Единствената причина ГЕРБ да дойдат на власт беше че те обещаха да са честни и да има нов морал в политиката. Затова аз гласувах за тях вяравайки че ще могат да дръпнат България напред. Оказа се че ГЕРБ са абсолютни некадърници без каквато и да е визия за управление последоваелност и компетентност. До сега единствено оставаше моралът (Макар че ББ и Си банк беше ясна работата) ,но след този скандал с ЦЦ който беше най-одобряваният министър за мен ГЕРБ вече са бита карта. Те загубиха всичко