29

4rum

преди 13 години

Хахаха , Като някой ми каже да отивам на майната си , си паля голфа и отивам в Пловдив :DИли , защо Исус не е роден в Пловдив , защото не намерили девица :D

28

АТИЛА

преди 13 години

Честит празник на всички Българи и Гроб за Дегенериралата Руска Терористична и Окупационна Славянска СганЗахари Стоянов:Кой въстана срещу нашето свещено дело - съединението на Южна със Северна България? Кой караше турците да навлязат в България и да пуснат малко кръвчица на българите?Кой насъска сърбите да ни нападнат откъм гърба когато ние бяхме въз друга страна? Да бъде проклета оная минута когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата "освободителка

27

тъпи ганчовци

преди 13 години

на тех държавата им се е разпаднала и се очаква да изчезне от картата след известно време те за столици се разправят

26

Луд с тесла

преди 13 години

Оффф, сега ще се почне едно дърлене ....А проблема не е в това кой град е столица. Объркани са правилата. Не може национална верига хипермаркети /примерно/ да имат обекти във всички големи градове, но да плащат данъците си само в столицата /къде е офиса им/. Това е проблема.

25

Бай Асан

преди 13 години

направили проучване де е най-тъпо населениесо и излело , че у шопско са най, и тъй са избрали новата столица!!!

24

аз

преди 13 години

Нищо не сме разбрали от историята си. Според мен трябва да се замислим защо всеки драпа толкова града му да е столица. Цялата идея за централизация, облага за определен кръг от хора и подтискане на останалите е проблем за България. Който и град да беше столица, останалите щяха да са зле. Провинциално си ни е мисленето, независимо от кой край и град сме.

23

Анонимен

преди 13 години

да бе поколения голямо нещо страшна работа от кое поколение от турското ли още? дет ни го слагаха 500 години хааха софянец!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Е-кащ шоп :)

21

Анонимен

преди 13 години

само ще останат абсолютни *** заекващи като тебе:)дебели *** с претенции да са ''босове'':)

20

KU4E

преди 13 години

В. Търново е най- добре да е столица! Така София ще се разтовари от всички пришълци!

19

Анонимен

преди 13 години

Хора, днес е Съединениято на България, не е сега времето за такива разединяващи теми. Сега под тая статия, ще се напишат 400 поста на тема "селяни" и "шопи".Не им прави чест на управата на Пловдив, че повдигат такива спорове на един от националните ни празници.

18

Анонимен

преди 13 години

само да не забравищ че всичко ще се изнесе/най вече парите/ако може веднага да млъкнеш че приказваш глупости.

17

Parvanski

преди 13 години

Statiqta e elementarna provokativna i oligofrenska!Kak e vazmojno na edin ot nai-golemite bulgarski praznici da se djafkate za parvenstvoto na dvata grada!Dokato ima takiva hora kato Vas i avtori na takiva statii-,,psevdoistorici Bulgariq shte prodalji da se razviva stremitelno,,nadolu,,!

16

ХХХ

преди 13 години

Искам по-скоро Пловдив да стане столица, защото ми омръзна София да се пука по шефовете 10 месеца в годината и да събира 2/3 от населението на страната! Тук вече се живее, само когато "столичани" си отидат по родните места.... Взимайте си столицата и спете спокойно!

15

Анонимен

преди 13 години

Това софиянец стана нещо като благородническа титла....Наследствени софиянци,2-3-5 поколение софиянци,все едно 5 поколение барони или графове.Никой не избира родното си място....

14

baykolu

преди 13 години

Пловдивският урок на Съединението е в това, че пловдивчани са решили да бъдат българи, а не столичани, защото знаем какви кариерни възможности дава една столица, твърди историкът Шивачев.За най голямо наше съжаление обаче, този исторически урок е останал неразбран за огромното мнозинство от българите! Ето на, дори и под тази статия, дори и днес - на денят на Съединението, само секунди след появата на този материал се изявиха достатъчно ***, като Алекс и анонимните му приятелчета, чиято основна идея е да се създава и поддържа измисленият (но според тях фундаментален) конфликт София vs. Провинция! За тях е по важен, по определящ и безкрайно повече достен за уважение факта, че са Столичани, от колкото незначителната подробност, че са българи....

13

Мочко

преди 13 години

Ямбол столица на България!

12

KU4E

преди 13 години

По добре В.Търново да е столица! Тя е старата Българска столица и е на добро местоположение!

11

Стефан

преди 13 години

Роден съм в София. Подкрепям с две ръце Пловдив да е столица. Искам си града обратно! За съжаление това е невъзможно, защото цялата държавна администрация е тук. Заедно с негативите. Тази статия е елементарна провокация. За ***. Почвам да се замислям дали аз да не се преместя в Пловдив. Харесвам града и имам много приятели там.

10

boyan

преди 13 години

Plovdiv, i po vyzmojnost - vednaga! I vsi4ki "stoli4ani" da se iznasqt natam, 4e v Sofia da ostanem samo sofiancite