99

Шоп

преди 13 години

Не е срамно да си пожарникар и никога не е било. Аз според тебе казах ли такова нещо?

98

българин

преди 13 години

до 118 анономнишката коло сте прави цял свят ве вижда ето че чета и за вас във Германия какви ги вършите като казвам че работя на вън несе бъзикам за слава работя със наи различни националности и знаешли какво е мнението на почти всичи или поне тия дето ви познават иса имали работа сбългарки ТОВА СА ЖЕНИ БЕЗ СЯКАКЪВ МОРАЛ МИСЛЕХМЕ И БЯХМЕ НА ДРУГО МНЕНИЕ ПРЕДИ НО ЯВНО СА ЧАКАЛИ СВОЯ ЗВЕЗДЕН ЧАС ЗА ДА СЕ ОТПРИЩЯТ ТАКА ЧЕ ТРУДНО СЕ ИЗМИВА ТАКОВА ПЕТНО СКЪПА ДОРИ РОМЪНКИТЕ ОСТАНАХА НА ЗАДЕН ПЛАН

97

man

преди 13 години

То няма лошо човек да прочете "Моята борба". Това по никакъв начин не значи, че е съпричастен към идеите, изложени там. Човек просто може да се запознае с една различна гледна точка. Но това не е за тесногръди хора. Със същия успех може да се прочете и "Капиталът". И между другото- заглавието на книгата също трябва го сложиш в кавички.

96

Анонимен

преди 13 години

Г-н Шоп, откога точно е срамно да си пожарникар? Ей така, от чисто любопитство разпитвам.Woman, мисли какво четеш, а не какво ти говорят. Човекът смята за *** хората, които градят кариера критикувайки откритията на хората. Прав е да се ядосва. Аз също се ядосвам на такива разбирачи.

95

лузър

преди 13 години

в държава пълна с *** аз да съм на сухо...!

94

Шоп

преди 13 години

А ти па чий го дървиш в тоя кортярд, бре? Коктейли ли сервираш или си оператор на асансьор? :)) Защо не си на пожарището в Подмосковието?

93

стига де...

преди 13 години

Божидар Димитров е най-обикновен ***, не го ли разбрахте? Книгите му са преписани оттук и оттам, министерстването му е само дуене и плямпане на глупости, чалгар си е човекът, шут на Бойко е и нищо повече.

92

Анонимен

преди 13 години

Не тикво. Тръгни ако щеш и по п...а. Ще те огледам от глава до пети, и най-вероятно ще те опъна срещу някоя дребна кинта изпаднала от портфейла ми. Но влезеш ли в храм, бъди така добра да спазваш приличие. Капиш?

91

Анонимен

преди 13 години

егати, откога и в лудниците пуснаха интернет. или си избягала до близката кръчма?

90

Анонимен

преди 13 години

Жената си е права, Божидар е просто завършен ***. Следствие на комбинация от ЕГН, водка и вродени генетични аномалии. Само *** може да обижда сънародничките си по такъв начин.

89

българин

преди 13 години

виж какво тук е точно 18,00 и съм в маями в хотел MARRITT COURTYARD и ако на теб ти е дошло времето да вдигнеш краката пред поредния извинява съма woman

88

man

преди 13 години

След като за теб е било удоволствие да се запознаеш с трудовете му, защо плюеш. Или май се опитваш да кажеш нещо друго, но не можеш да си подбереш изразните средства. Седни да прочетеш малко повече книги, за да се научиш как да се изразяваш.

87

Анонимен

преди 13 години

woman, да не си избягал(а) от Четвърти километър?

86

Анонимен

преди 13 години

Е, пак е прав. Трябва ли да си кривим душата, че той говори нещата както и ние по форумите - възмущаваме се от народа, възмущаваме се от колегите, възмущаваме се от девойчетата на по 15 с батковци на по 100 (справка : жената на Вальо Топлото е на 25, а той не изглежда по-млад от 50)

85

man

преди 13 години

Ти май за неговата култура съдиш само от статиите тук. Недей, защото и твоята култура явно не е на много високо ниво, след като използваш израза "у лево".

84

наблюдаващ

преди 13 години

Алоо, айде избивай си комплексите в други сайтове. Нещо май, а...

83

ХА-ХА

преди 13 години

Ха-ха! Абе ти за мен не се грижи. По това време на денонощието щом висиш пред монитора си ясна каква си. Айде бегай си обувай килотите, щото утре трЕбва да копаш.

82

българин

преди 13 години

незнам колко но се досещам откаде може да ги познаваш да колкото и убидно да ти звучи долни *** сте скъпа помиярки ръскините поне си знаят мястото иуважават ценят народаси и родината не са момиярки виж ти пък и ги заболяло убидени незнаех че се засягате след като ти липсва именно този морал защо се засягаш и и храмовете неса за такива като вас във цял свят е така само тук в америка нее но то тук няма нищо свято нямат нищо тяхно затова и унищожават и във светъ всичко до което се докопат

81

Шоп

преди 13 години

Да напомням ли, че благодарение на съветската окупация българският народ беше откъснат от традициите си? Защото моята баба си носеше и забрадка и прилични дрехи и вкъщи редовно палеше кандило и постеше. Червеният пишман-историк някак си пропуска този факт.

80

sss

преди 13 години

samo BEROE!