52

Анонимен

преди 14 години

вие,които изкарвате бездомните кучета виновни,хич,ама хич ли не ви минава през ума ,че виновни са хората,не животните ?!?!?!?!?!?ВИновни са тези,които не си катрират кучетата и ги пускат навън,те естествено се размножават,никой не ги иска,никой не ги храни,нито ваксинира,чисти и т.н.Виновни са затова,че се допуска да се раждат бездомни твари .Като няма контрол -так аще е .Така не са ли и ***,извинявм се за сравнението ,ама е факт.като няма контрол на раждаемостта -идват и проблемите .

51

!

преди 14 години

Призовавам да се осъдят всички които носят дрехи от животни на СМЪРТ , като сте толкова принципни , айде да видим колко ще останем ?

50

Анонимен

преди 14 години

Аиде стига с тия кучета бе.Един човешки живот е по-важен и от 1000кучешки.

49

!

преди 14 години

Абе хора , ние сме много добре , тръгнали сме да спасяваме кучета и хаитчетаа когато някое куче убие малко дете, кво да правим - да съдим кучето ли ?

48

drobo22

преди 14 години

mn ot vas sa bolni...

47

tupseltak..

преди 14 години

Стана модерно вече... Сега всеки ден ще има снимки на кучета във всякакво състояние... Следващия БайБрадър ще е с кучета :)))Според мен не е лошо няколко редактора да се застрелят зарадето се прецекаха и подцениха казуса... За пореден път се оказа, че журналистите са на светлинни години от нещата, които интересуват хората... Да взема, и аз като един Марк Чапман да се прочуя с някое куче ;))

46

Zemevladelec

преди 14 години

Животното убива само за да се защити или нахрани, човека убива от глупост ! Бой с тояги за мъчителите на животни, тая баба заслужава да я запалят жива в смешната си къща !

45

Анонимен

преди 14 години

Хайде да подкрепим инициатива, днес.бг да плати трансплантация на нови крайници за мима. Кой е ЗА? Нека видим дали наистина са състрадателни към кучето мима.

44

баба

преди 14 години

А бабата с изядените от кучета крака?А кълбетата ***, които ядат ХОРАТА отвътре?Защо не протестирате за агънцата,теленцата,прасенцата...?

43

Анонимен

преди 14 години

ей,*** номер 5 ,хващай се за ташаците и ходи си гледай работата.и не говори за неща,които явно не са за твоите умствени способности .

42

MAKSIM

преди 14 години

BRAVO i POKLON pred VIOLETA DOBREVA ot RUSE za CHOVESHTINATA.I az se grija za OSEM bezdomni kucheta i dvoino poveche kotki,no u doma imam dve domashni kotki.Ot druga strana - SRAM I POZOR za tozi selianin dt Drianovo,koito e ostavil MIMA v nevedenie ,dokato se sluchi tova.I TOI E GOLIAM ***,*** MU SELSKA I PROSTASHKA - *** E I TOI,

41

Анонимен

преди 14 години

Сега ще започне едно усвояване на европейски парички уж за жизнена необходимост от приюти за горките помиярчета... Обществото е добре подготвено вече с толкова публикации!

40

George

преди 14 години

Държавата, като не оправя пътищата, ходиш ли да запълваш дупки бе отворения??? За всичко ли, което не оправя държавата взимаш нещата в свои ръце, или само за по лесните неща, като да трепаш кучета. И то, защото видиш ли евентуално може да те ухапе, ама не е много сигурно.

39

Тя

преди 14 години

Така се решават проблемите на жалките души на тези хора...Захвърлят ги, убиват ги и явно могат да забравят. Аз определено виждам връзка между убитото новородено и заровените кученца, а вие?....

38

Анонимен

преди 14 години

ОТ ВСЕ СЪРЦЕ му пожелавам на тоя *** от Дряново -да умре бавно и мъчително с отрязани крака и ръце ,потънал в собствената си гадна кръв.А на тоя ,дето е обесил кучето ОТ ВСЕ СЪРЦЕ му пожелавам да умре от задушаване където и да е и когато и да е - но да се мъчи без въздух *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!Християнин съм,вярващ ,родител и нормален човек,но това ми идва в повече .Не понясям някой да кълне-но тези си го заслужават .

37

dire

преди 14 години

извършители са фондация Четири ташакаДа си дадат материал да ги канят по предавания

36

nkldp

преди 14 години

За пореден път се въждам как човечеството отказва да приеме отговорността за кучетата,като главни виновци за случващото се.Нека всеки от един от нас,кои реално е създал кучешките породи за да живеят сред нас.Но когато вече имаме други играчки лесно забравяме и бягаме от отговорност!

35

Анонимен

преди 14 години

Даа, рейтингът и посещаемостта е ВСИЧКО. Кинтите падат. Що да не закачим няколко снимки на кучето мима. От този сайт трябва да му платят трансплантаци на нови крайници от трупен донор в немска клиника. Ако са сериозни, ще го направят. Ако не го направят и не финансират операцията, тогава всичко е за единия брояч и рекламата.

34

Анонимен

преди 14 години

Сега тва да убиеш животното примерно теглиш му ножа или го гръмваш е едно ама живо да го заровиш вече е садизъм. По добре или го застреляи или не са занимаваи. И недейте да казвате какъв съм аз да го убивам щото има кухи *** дето хранят тея бездомни кучета и те стават огромни и като мине някое дете покрай него и кучето земе го зараве или само да го уплаши нещо не ми са връзва. След като държавата не ги разкарва от пътя ние ще ги разкараме НО ПАК КАЗВАМ БЕЗ ДА ГИ МЪЧИМ!!!!

33

перо

преди 14 години

Пиша от Прага. За три дни не видях едно бездомно куче или котка. Същото е в Полша, Словакия, Унгария и тн. Пътищата тук са нещо което ние в БГ никога няма да имаме. И канализацията има работи. Няма кал, прах, и мизерия която *** обръщат в облаци с мизерните си метли имитирайки дейност. Явно толкова си можем. Агресията към по-слабия е характерна за слабия и озлобен човек.