38

*

преди 14 години

на доган *** *** номера

37

Тодор Живков

преди 14 години

Малко ви беше възродителния процес. СМЪРТ на тези мюсюлмански фанатици. Като искат държава - майка, в Турция. За България били умрели?! Да не са се били срещу башибозуците или да са защитавали до последна капка кръв жените и децата или не техни близки са копали дупки в баташката църква. Как може такива хора да ходят и да дишат въздуха на нашата хубава родина. ГОРД съм, че съм БЪЛГАРИН

36

Анонимен

преди 14 години

Не са луди, действат си съвсем планомерно.Бен Ладен и той е започнал с "безобидни" актове на "протест" на които никой не е обръщал внимание в началото, докато не започна да убива и взривява.

35

haha

преди 14 години

Интервю от *** със също такъв ***...

34

Анонимен

преди 14 години

е къде сте защитниците на *** да кажете колко са добри и трудолюбиви? А СЕГА ВИЖДАТЕ ЛИ КАК НИ ПРОВОКИРАТ?

33

Говедарин

преди 14 години

ADA - да вървиш у ада гювендио миризлива

32

ADA

преди 14 години

SOMO SE IZLAGATE KATO KIFLACII IZGONVANETO NA TURTSITE TAYA VASA NECTA NYAMA DASE IZBIDNE NIKOGA ZATOVA SAMO SI MECTAYTE

31

ще клекнат

преди 14 години

Държавата може да ги смачка ако иска,даначни,митници,полиция,разрешитилни,проверка на миналото /доходи,дейност и образование/ и др.Като се издънат и хоп максимална присъда за назидание и всичко е законно.

30

eltico

преди 14 години

На някой много му се иска да се получи второ Косово в България и си играе с огъня, но да му е ясно че случили се няма да има милост и съжаление както го имаше през възродителният процес!!! Нека турците сами се заемат със случая и да си изчистят редиците от такива метили като тоя с паметника!!! Заедно сме и в България и в чужбина на гурбет, заедно ни дразни Доган и *** около него, няма място за провокации!!!!

29

Tina

преди 14 години

Един изключително глупав човек с ограничен ум. Много лоша комбинация с липсата на гражданско самосъзнание и обич към държавата, в която живееш.И този човек иска да провокира държавата... Не се насилвайте да обяснявате /и без това сте ограничен откъм речник/ - всички са наясно, че искате да провокирате. Да провокирате насилие, омраза и разделение.

28

Говедарин

преди 14 години

Баба ми едно време думаше:- Тя гаргата скача, скача по оградата па накрая ше земе да си надене *** на некой кол...Юзейре, *** запотено... Май забравяш колко много ви аресват и Бойко и Волен и сите що са от десно в парламента. Ше ти излезе през цифката тоя сичкия гяволък...

27

187

преди 14 години

*** гадни, държавата няма да провокирате, щото държава няма, но още сега ще проверя как се стига до там

26

Анонимен

преди 14 години

Че те са луди, луди са, ама ние сме още по-луди да четем такива щуротии, докато в парламента си прокарват новия бюджет и още десетки други чудесии без да забележим.

25

Желко Сталев

преди 14 години

Пичове ,грешим всики,които казваме лоша дума за новия паметник.Имам информация-щял да бъде външен ***,септична яма,ров за ***,абе нещо подобно.НО викам да го взривим.За такива *** като братята САПУНЕВИ-Юзейрови,заслужават да умрат в заря от ***.

24

Анонимен

преди 14 години

Tezi sa za ludnicata, kolko promiti mozaci vse oshte ima , i njama oturvane . Javno lipsvat poznania po istoria i kato cjalo obrazovanie !!!!!!!!

23

dominator

преди 14 години

tova si e 4ista gavra s darjavata i s nas bulgarite.dokoga 6te tarpim da ni ma4kat turci i ***.tova li e Bulgariq?!

22

БГ

преди 14 години

Няма проблем, ще се съберем с момчетата от квартала, качваме се по колите и за 1 ден нито паметник ще има нито тия двамата ще ги има.... :))) Можем и сами да си решим проблемите не бой се. :)

21

Анонимен

преди 14 години

Той вдига паметник на турците, които са загинали в името на България през руско-турската война??? Този е луд.

20

Леле мале

преди 14 години

Този е крайно време да бъде сложен на място, така че никога нито той, нито някой друг да си помисли да предизвиква държавата по този начин. Като толкова иска - да върви в Турця. Обаче там ще трябва да бачка само като изкопчия, защото за друго не става. Нахалството му минава всички разумни граници.

19

sash

преди 14 години

da gi izhvurliat ot durjavata, vun v Turcia.