40

Ала Холивуд

преди 1 месец

Експрезидентът на частична Украйна сваля ставките - вече не говори за "освобождаване" на Крим и "окупираните" (освободените) области в Донбас, нито за края на войната - когато украински танкове навлязат на Червения площад. . Нивото падна до "буферна зона", ново странно откритие на експрезидента. Явно става въпрос за нов план на САЩ и Великобритания, който не е съвсем избистрен. Може би за начало на нови преговори, както се прави , когато отбранителната линия на Киев е пред разпад.разпадане.

39

Анонимен

преди 1 месец

В тая "зона за сигурност" Укропия загуби за последните 2 дни над 2000 войници и над 60 единици бронирана техника

38

Бонго Бонго

преди 1 месец

Вчиера Путин падарил на свиню 474 кози.Значи козар човека.Благодарен, че му пратил снаряди.Затова на хорошутките се говори подобаващо.Рррръъъъйййч

37

82 ОМБр

преди 1 месец

Сега всички руснаци,които бягат от войната ще ги настанят в землянки,в Сибир. Слава на Украйна!

36

Анонимен

преди 1 месец

Създава трънки, кръволока Зеленски е време да си заминава!

35

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, изпратете всичките ви генерали иФатмаци да завладеят Русия! Генерал Боко, Генерал Радев, Генерал Янев, Фелдмаршал Тагаренко, Райхсмаршал, шкембе Войводата, Фелдфебел Джамбазки и групенфюрер Боян Расете да заминават за Курската област да анексират руска територия! Слава Макарена кака Лена Макарена, еее,Макарена!

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 29 - Те не са виновни за това сисъстояние правени са без желание и това е резултатът.

33

Анонимен

преди 1 месец

Шутко не излиза от зоната на делюзиите. Кефи как кани гости на чужда земя да вземат куршума. Понеже губи войната, поне да се подиграе на Путин.

32

473

преди 1 месец

Да си спомним август 1943г.

31

Екранизаторов

преди 1 месец

Е нема по големи тъпунгере от руснаците, гледам как хленчат и викат путин памаги. По жалка история няма , не е имало и няма да има в цялата човешка история.

30

Анонимен

преди 1 месец

Украйна оправя Русия в гръб!

29

Анонимен

преди 1 месец

Ей спрете се, хора воюват и загиват!!! Тоя бил прав, другия по-прав. Започналият войната е грешен. За какво? Хората на тази територия при всеки случай ще продължат да говорят руски и украински. Колко турски думи има в българския език, сръбски, гръцки и румънски.

28

Анонимен

преди 1 месец

Правилно.

27

Колю каруцара

преди 1 месец

Не мога да разбера! Руснетата са много яки! Значи това бягство и изселване сигурно е некво стратегическо отстъпление! А? Да се изселят от цялата русия, макар дано!

26

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ще правят каквото си искат Украйна там хорошутко.Това правиха расия

25

Анонимен

преди 1 месец

Аз не знам как ще свърши това. Но съм отвратен от всички тези българи, които благосклонно наричате тука "копейки". Как е възможно така да ти изпепелят така мозъка и душата, да останеш сляп за истината и правдата. Какво още трябва да се случи, за да разбереш, че си имаме раабота с един маниакален убиец и пррестъпник? За какви изобщо "братушки" става дума тука? Деца имате ли? Срам нямате ли?

24

Ukraine strikes back

преди 1 месец

200 хиляди холопа евакуирани за седмица. Все идет по плану вяликому кремълского многоховъчнику. Гойда!

23

Анонимен

преди 1 месец

Какво? Мирното население е евакуирано, а Зеленски иска да набута там международни хоуманитарни организации?! За да ги ползва като щит ли, да не могат руснаците да си прочистят района?

22

Анонимен

преди 1 месец

До Тарталетов 16. Последни издихания.

21

Бонго Бонго

преди 1 месец

Хорошутките изпитват на гърба си путиновите отрови.Рааасияя оогреррромная мумук некадърници..За три месяца стана 3 гадини .Ууу хорошундиии Ха ха ха