60

евроатлантик

преди 5 месеца

Ох, стана ми лошо! Дано поне не ме съкратят, че сметката за тока много голяма, а трябва и да ям нещо.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Не дразни мечката оживял аборт зелен. Путин е много ядосан!

58

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩО НЯМА СТАТИЯ ЗА СЪДБАТА НА СРЪБСКИТЕ НАЕМНИЦИ В РУСКОФАШИСТКАТА АРМИЯ? КАК ПО БРАТСКИ СА ИМ ПУКНАЛИ ГЛАВИТЕ ОТ БОЙ И СА ГИ ПРАТИЛИ ПОСЛЕ ЗА ЖЕНИ НА КАДИРОВЦИТЕ? ЦЕЛИЯТ ИНТЕРНЕТ Е ЗАЛЯТ СЪС КЛИПОВЕ ОТ ВОЯ НА БИТИТЕ И ЕНЕСЕЧЕТЕ СЪРБИ???

57

Котенце,

преди 5 месеца

ти май не си в час! Русия е победител! Цяла укрия е руинясала! Май нещо си фантазираш...

56

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е срината и е на колене. Оп, не! По-скоро е надупена! По-добре свиквайте. И дупцата да си дадете на покрайна, натовчета, нема да стане по-добре. Зелята ше го ядем с ракийка, българска!

55

Шефрет

преди 5 месеца

Кво стана с пребитият наш ултрас къде воюва за Киевската хунта? Пристигнаха ли му вече карантиите по пощата?

54

bTV

преди 5 месеца

Не вярвам Путин да стои зад това защото той умря от рак. Двойника му също е болен и сега и той си има двойник от кгб но не се е показвал и никой не го е виждал?

53

Анонимен

преди 5 месеца

Фермерите от Германия да товарят на багерите всичките умнокрасиви немски политици и да ги карат на фронта, да минат и от тук да качат и Тагаренко и Просто Киро да напълнят гащите!

52

КОТарАК

преди 5 месеца

Русия загуби войната,следва съд и екзекуция за кремълското джудже! ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ В СВЕТА!

51

Лека поправка

преди 5 месеца

Викаш сега си върнаха всички територии пак без жертви? ИЗОБЩО не съм казвал такова нещо. Западът въоръжи фашистите и обучи техните бойци. Братушките ОТСТЪПИХА, окопаха се и подпукаха фашистите с ракети, дронове и бомби. И сега, когато изтрепаха повечето наркомани, ОТНОВО НАСТЪПВАТ и си върнаха изгубените през лятото територии, но с МНОГО ПО-МАЛКО жертви в една маневрена война, отколкото ако бяха останали на място през лятото, под ударите на ВСУ.

50

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Деменцията е загуба на контрол върху реалността. Тази nорnография,която се осъществява от дълго време между руснаци(Киев) и руснаци(Москва) няма нищо общо с действителни професионални военни действия. Бомби без жертви ! Това е реално отражение на "битката". От друга страна Израел бе нападнат варварски и отговорът бе незабавен,действително военен и днес израелтяните са на прага да победят окончателно палестинските терористи.Това да,война е. а няма и три месеца!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Искаха да се продадат за пари, а си причиниха война и разруха. Не е ясно за какво точно се бият. Повечето от тях навярно още пазят съветските си паспорти.

48

Анонимен

преди 5 месеца

я виж къде била тайфата на статийката за украйна, сега пак изказват "експертно" мнение те си знаят пет неща нищо друго не могат да измислят -контранастъплението,долара,лоча,гейпарада и хизбула Приятен ден на всички да сте живи и здрави!

47

баба мара

преди 5 месеца

купува имение на червено море да се скрие няма къде да се скрие от господ и отизбитите душици и семеиствата им един път на изговориха думите преговори имир убии-ци

46

Ахмед Утешителя

преди 5 месеца

Тази новина ме радва.Време е Вовата да освободи укрите.Естествено ще има украински бежанки от там,доста укровдовици за утешаване.Но какво да се прави като дойдат ще ги утешаваме.Мен лично работата не ме плаши.Магарето носи колкото го натоварят.

45

Тео

преди 5 месеца

Щом проукраински сайтове започнаха да пишат това, мисля, че нещата са ясни! Дано това свърши по-бързо!

44

ъ

преди 5 месеца

Това е логичният ход на нещата, особено при положение че НАТО не посмя официално да прати войници в Украйна. То и да беше пратило, пак тая, но все пак... Остава въпросът дали и как архитектите на тази гадост и техните клакьори ще понесат отговорността си.

43

aaaa

преди 5 месеца

Поредният американски проект е закрит.Е сега тръпнеме в очакване къде ще е следващият открит.Парите са важни и печалбите от продажби на оръжие.Не е случайно че една държава държи 80 процента от износа на оръжие в света.И налага санкций на конкуренцията.Сбогом Крайна,прелъстена и опожарена че и със дългове за поколения напред.

42

ф

преди 5 месеца

Нещо източник.....? Нъцки.Някой си Петър Бойчев.Препечатал от поглед.инфо,те пък от пик,а те от тасс.Мокри ватнишки сънища

41

До Леле

преди 5 месеца

Колко умствено недоразвит трябва да си ,да не знаеш че народа е с Русия и да си мислиш че може да бъде победена