45

Анонимен

преди 11 месеца

Рушфилски слуга Рундьо, after all

44

Старчок

преди 11 месеца

Тоз чичак, вече няма думата. Вече е само пластмасов манекен за показване, по волята на избирателите. И сега много му е мъчно, че няма думата. И да не забравяме, той беше посочен за президент, след срещата на Нинова с шефа на руската рязведка в България, Решетников. Останалото следва само да ви дойде на ум....

43

Анонимен

преди 11 месеца

РадеФ е едно голямо, мазно петно в българската политика и история... Срам и позор за България...

42

Анонимен

преди 11 месеца

Радев вече е бита карта, кой изобщо ще си прави труда да го пита за каквото и да било.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е единствения който има национално самосъзнание и политическа мисъл.Другото е СЛУЧАЙНИЦИ.Корнелка е по мъж от ки.рчовците

40

44 ще ядеш химарс

преди 11 месеца

Някаква русофилска попова лъжичка ни нарича тука военолюбци. А неговия шеф изтрепа десетки хиляди и изстреля хиляди ракети. Ей, мeкотeло, ще ти вкарваме един Химарс в задния двор и ще видиш кой е военолюбец

39

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя па кой го пита?

38

Когато мандата на

преди 11 месеца

Радев изтече най-вероятно той ще основе своя партия, която ще отмъкне електорат от всички останали партии. Освен Радев има още неколцина, които изглежда искат истински неутралитет на България, но другите са невидими за медиите, докато Радев по неволя го снимат и излъчват. Ако сменят конституцията и станем президентска република има голяма вероятност Радев отново да бъде избран за поста, поради простата причина, че той изгледа най-балансиран измежду Костадинов, Петков и Борисов.

37

Сандо

преди 11 месеца

ей хора, в Украйна гърми и трещи от 2014 насам. До скоро не ни интересуваше тоя факт, но сега изведнъж много се ангажирахме. Това не е наш конфликт! Ние там няма какво да търсим!

36

Анонимен 11

преди 11 месеца

Едно голямо браво,за Радев,за мъжкото му държане,не може *** и пульо,да му диктува,какво ще прави,ако и да е зелевски

35

хахаха

преди 11 месеца

Днес.бг колкото и да се напъвате ,да тролите ,да се доказвате пред посолството, едно е ясно-НАРОДЪТ ХАРЕСВА РАДЕВ/всички социални мрежи, а не платени медии го доказват/.Вие сте жалки платени драскачи, *** и предатели.Жалки сте

34

браво

преди 11 месеца

Браво, както винаги точен и ясен! Браво на Радев, а онова ме-ко-тело Денков може да си мрънка колкото иска. Но е видно, че Посолството задава дневният ред на правителство и парламент. Единственият политик, който защитава интересите на България остава президента Радев. Всички останали се кланят на Посолството.

33

Фин

преди 11 месеца

Гледам от коментарите, че рософобите, а русофобията е патология, вече са изпълнили организма си със жлъчка. Ще ви се спука жлъчката бе военнолюбци! Бъдете малко егоисти, мислете за здравето си- едноклетъчни евроатлнатици!

32

Тагарев

преди 11 месеца

До Тагаренко- Потвърждавам, точно такъв е плана- само възрожденци на фронта!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Къв си ти бе? Руzzки агент къв да си?

30

до 25

преди 11 месеца

А защо Путин ще идва в България? Някаква причина има ли? Да не би българите насилват руснаци в България? Да не би да имаме американски лаборатории тук? Причина да посочи зеления гущер ***! Е такъв случай и Ердоган може да дойде в България, т е всеки който реши, с какво ще се отбраняваме?

29

Питанката

преди 11 месеца

Радев безпрекословно следва повелите на Путин, при което лицемерно твърди че това е българския интерес. Интересно дали след година като войната приключи, Путин е отстранен от власт и цялата вина за войната бъдещата руска власт стовари върху настоящата, кой точно интерес ще е защитил Радев?

28

Тагаренко

преди 11 месеца

Как ще ви ловим по мазетатаааааа..... После - на фронта! На Хънтър имотите искат защита! Ние с Пасито ще ви командваме от бункера!

27

r3v0lv3r

преди 11 месеца

Добре ги пазите българите в Украйна, руснаците им затвориха училищата и им забраниха да учат български. За това нито Възраздане, нито БСП, нито Радев обелиха и дума, ама иначе се представяме за големи родолюбци, а всъщност сме руски ***.

26

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Никой не е подозирал, че Радев ще се окаже такъв страхливец. И то генерал. Срам.