93

Сега не разбрах

преди 1 година

руснаците радват ли се, че ще унищожат леопардите, като дойдат, или напротив?

92

Анонимен

преди 1 година

Русофилите сме много и ставаме все повече и това не е само в България.В Италия също са много всеки втори е за Русия и не само там.

91

Анонимен

преди 1 година

104, аз знам фактите! Но ти явно не четеш както трябва! Въпросът ми е насочен към тези, които обвиняват Русия, да изкажат някакво логично обяснение защо се случва това, което се случва...

90

Анонимен

преди 1 година

102 - точно, при една от последните такива атаки на Урките ракетата падна в близост до спирка, убивайки 25, и рани 40 МИРНИ жители. НА СПИРКА чакат автобуса, няма военни, няма нищо. И после ама защо и как, лошите руснаци

89

Слава на Русия

преди 1 година

Междувременно Угледар е освободен от нацисткият окупатор!

88

cxzcz

преди 1 година

До байрактар,химарсДа си видял кадри от летящ байротракотор през последната 1 година.... НЕ. Дори и украинските военни си ги оплюха, та турците се поразсърдиха малко. Вършат работа когато няма никакво ПВО, срещу камилари, такива като нас...

87

Анонимен

преди 1 година

Тези танкове да не са невидими? Как ще се дотътрят до Донбас. Навярно с ж.п. транспорт. Дали няма да летят леопардови кожи по трасето? А днес вестник Политико /САЩ написа, че и F-16 ще пращат на хохлите . Сигурно българските чертежи. Хохландия се превръща в гробница на желязо. Нали ги тресе македонския мерак - че света започва от тях. Смешници.

86

Пак само питам

преди 1 година

28 мачки и 31 чу ка какво ще направят срещу 200 шахидчета?

85

Анонимен

преди 1 година

92: явно е че вдишваш западната пропаганда и въобще не се интересуваш от фактите - Русия от 2014г обяснава защо и какво ще предприеме ако Урките продължават да убиват мирно население в Донбас и другите райони които са Руски граждани. От 2014-2021 има 14000 загинали мирно население - мъже, жени и деца (мисля бяха към 1200 по статистика). Едва ли ще го разбереш но .. поне се опитах да ти сглобя още една сива клетка.

84

Анонимен

преди 1 година

Всички Леопарди бързо в Украйна за вторични суровини.Много хора забогатяха от желязо защото каквото намериш за теб остава.

83

какво е химарса.

преди 1 година

До байрактар,химарс : Видяха - оръжие за терористи. Скъпите ракети се ползват за унищожаване на пазари, гари и болници. И ти отвори и ти виж. Изкарай карта на попаденията и местата на дислокация на военните и ще видиш че урките са ТЕРОРИСТИ.

82

Анонимен

преди 1 година

Даааа, украинците свалят ракетите вече с критичната си инфраструктора! Как го правят това не знам, може би фашистите наистина са свръх хора като джедаите в междузвездни войни, и издигат примерно Ж.П. мост и го поставят на траекторията на балистичната ракета Х-101 и хоп ето ти свалена ракета! Ах какви юначаги са тези фашисти! СЛАВА КОКАИНЕ!

81

Българин

преди 1 година

Всички ракети са свалени. Има самовъзникнали пожари по електроразпределителната мрежа в цяла Украйна.

80

Анонимен

преди 1 година

Какво да стане скоро ще започне голямото настъпление на руснаците.Трупат се сили на фронта тече голяма активност в бойните действия.Руско цунами май ще връхлети Украйна в най скоро време.Затова на Запад бързат с танковете,нямат избор.Обаче 100 200 Леопарда няма как да спрат лавината.

79

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е НАТО да почне да бомбардира --- После да не врескаш "Ама нас защо?"

78

байрактар,химарс

преди 1 година

Руснаците се присмиваха на байрактарите. Байрактарите ги захапаха здраво. Руснаците не успяха да проумеят какво е химарса. Разбраха по трудният начин. Сега идват ейбрамсите и тоя път руснаците напълниха гащурите защото знаят ,че тяхната скоро приключва.

77

Тъжно

преди 1 година

Жалко, че страдат обикновените граждани и данъкоплатци, както винаги. Смеките на управлениците се пълнят всяка минута, а мирните граждани треперят в убежища..21век Европа.

76

Анонимен

преди 1 година

Хаха вaтиранитe са безпомощни атакуват цивилни обекти Гур за тeрористична фашисткa русия

75

Анонимен

преди 1 година

Охх, писна ми с това Русия агресор, влиза в суверенна държава. Някой ако може да обясни защо го правят!? Щото нали все трябва да има някаква причина...

74

аа

преди 1 година

ракети летя , нема ток, нема интернет, и всичко гледа в телефоните оти нема интернет. Постановката е много селска вече