14

Анонимен

преди 2 години

Слава Украйна!

13

анонимен

преди 2 години

Икак за съжаление български деца могат да живеят при такива условия, Да изхранват децата си с доматени консерви и гъгрясъл ориз от соц.помощи , без мляко и плодове, месо Всеки родител обича детето си и майките на другите бежанци желаят по-добри условия за тях. Благодарност за покрив над главата и хляб на масата

12

Анонимен

преди 2 години

Моя баща с 45 години стаж и майка ми с 44 години, един ден на морето на са ходили. Ако искате вярвайте. На баща ми пенсията е някъде 420 лева.

11

А сметката на ФАШ

преди 2 години

може ли да им я връчим? Те с лека ръка раздават десетки милиарди за оръжия. Сигурни сме че 40 кева за бежанец на ден все ще намерят. Или няма да е полуткоректно?

10

Анонимен

преди 2 години

Гаранция идеяра за настаняване на бежанки по хотели излезе от американския слуга Кирчовсън и компания.

9

Бежанец 5 звезди

преди 2 години

Това е новия стандарт за бежанците. То ако е така може ли и аз от панелката в Младост да избягам до някой лукс хотел на слънчака за 2-3 месеца? Още утре ще пиша писмо до Кирчо да отпуснат пари и за мен в бюджета.

8

Хора

преди 2 години

Затова в много страни Украинските бежанци са в беж.лагери а ние глупаците направихме пак грешка.

7

Анонимен

преди 2 години

Чакайте чакайте. Това е само началото на големите проблеми с нацистките. Как ще местите богопомазана бежанка от 5 звезден в неремонтирана база. Моля ви се.

6

Акт на геноцид

преди 2 години

ще ни бъде приписан и Байдън и сие ще би дърпат ушите ако не им осигурим доживотен достъп до ол инклузив пакети на морето. ФАЩ пари естествено няма да дадат.

5

Ужас

преди 2 години

Сега ще ни съсипят и туризма,много беди ни докара Украйна много....

4

Bond

преди 2 години

Като си не искат да се местят да си плащат по тарифата за сезона + неустойката, която хотелите трябва на изплатят на тези, на които ще им изгорят резервациите.

3

Илиян Димитров

преди 2 години

Абе какви са тия "бежанци" бе? Това да не е концерт по желание? Бежанците от война в цял свят живеят по фургони, палаткови лагери и общежития! Да не говорим че до месец, два са се хванали на работа, а не лентяйстват на издръжка на приютилите ги! Ние българите не ги гоним, а ги изпращаме по хотелите в зимните курорти, но те видите ли искали да карат лятото на аванта на плажа! Безобразие!

2

Малко ни баха ромите

преди 2 години

Та сега си внесохме още кибици и ги закачихме и тях на държавния клон.

1

123456

преди 2 години

Укрите да изчезват от курортите! Те са за туристи! Мястото на бежанците е в бежански център/лагери! Те трябва да ни мият краката и пият водата, за това, че сме им предоставили убежище!В Германия къде са настанени?!