175

Анонимен

преди 2 години

Защото имаме най-некадърните лекари, най-некадърните учители, най-некадърните полицаи и чиновници, най-некадърните политици и т.н. А те са представителна извадка за състоянието на народа. Затова ни е такова дереджето! Всеки вика "не знам какво да се направи, ама и така не е".

174

Вуте

преди 2 години

Като видя измиращи *** и политици на стълбите на пирогов, ще се ваксинирам!

173

Анонимен

преди 2 години

6% от починалите са били ваксинирани = 19 души. Мда, ваксината явно предпазва от усложнения и смърт, мхм

172

Дъното в света

преди 2 години

Четеш коментарите и разбираш защо сме Д.Ъ.Н.О.Т.О.***.я забит във *** панелка както винаги знае много. Знае всичко. Той е най-умен. Защо живее най-зле ли? Защото ЕС му пречи, американците му пречат, ваксините му пречат и даже от космоса нещо му правят мизерии. Завиждат му колко е умен.

171

Анонимен

преди 2 години

Споко, разходите на НОИ намаляват.

170

Анонимен

преди 2 години

Mиналата година БЕЗ ВАКСИНИ смъртността беше по-малка! Изводите си ги правете сами

169

Анонимен

преди 2 години

Големият антиваксърски мор продължава.

168

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ СИТУАЦИЯТА ПОКАЗВА БЕЗПОМОЩНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА МЕДИЦИНА, РЕФОРМИРАНА ОТ "ВЕЛИКИЯТ РЕФОРМАТОР" ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ И ПЛЕЯДАТА НЕГОВИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ. ТАКА ЧЕ СВИКВАЙТЕ!!!

167

До 205

преди 2 години

То умрели неваксъра са в диапазона 85-90%...което говори че останалите са ваксинирани !!! И това е всеки ден(ако можеш да смяташ и да мислиш)..и вие разпостранявате ... Демек никой не пазите както пропагандирате ......

166

Анонимен

преди 2 години

срам и резил, световния елит не е доволен от бг, сега ще се появят всякакви звезди, но агитация ще има, до последната овца трябва да задоволи световния елит, те не приемат факта, че може да има 80% умно мислещи и натурално защитени, приканвайте, агитирайте, закон няма за математици и доцевнти, плаши овцата, но елита да е доволен, а ако не ви се боледува, станете депутат, там вирус и овце няма

165

Just numbers

преди 2 години

Глупости. Моето ДжиПи мисли за бустерна, говори си с колежки кога ще си слагат. Повечето лекари са ваксинирани. Това не ги спасява от заразяване. И аз го лепнах ваксиниран, но го изкарах вкъщи за 4 дни със сухо гърло и отпадналост. Крайно време е да спрат някои хора да дезинформират. В национален ефир се въртят Костадинов, Волен и Расате да обясняват как ваксините не работят. Междувременно по 300+ човека си заминават. Повече отколкото в 200-милионни държави в Азия, които се ваксинираха!

164

Анонимен

преди 2 години

До 220: Кючеците на друго място ги играят. Има видео на щастливи доктори, играещи кючек. На нас не ни е весело.

163

Анонимен

преди 2 години

Мда, колкото повече ваксани, толкова повече....??. Защо така???

162

До 201

преди 2 години

Вдигнал е захарта в следствие на вируса, ГЛYПАКО! Този човек трябва да ти бъде пример, за това какво се случва с такива като него.

161

Анонимен

преди 2 години

"хората които се опитват да спазват правилата" хахаха мале мале

160

Анонимен

преди 2 години

От 2 години тая изкривена статистика е една и съща във втортик. Как вчера нямаше мъртви, а днеска са 300. Писна ни заради тъпата система дето не отчита правилно събота и неделя, всеки вторник да е черен. 2 години не успяхта ли да си сработят системите? Не, разбира се! Защото така имат основание да правят локдауни и да насаждат страх и паника в хората.

159

До 214

преди 2 години

Валентин Касабов почина от Ковид

158

Анонимен

преди 2 години

Значи и аз като мнозинството тролажи тука ще хвърля една опорка във въздуха. Длъжни сте да ми вярвате, чухте ли е. Значи, Ковида е разработка на невидими марсианци, които са се нервирали, че хората пращаме марсоходи. Това е истината, бе. Бе така е, бе, длъжни сте да вярвате нищо че няма ни един факт да го доказва това. Бе така е бе!

157

Анонимен

преди 2 години

Добрутро паляци. Пак ли ви излъга Бил Гейтс и докторите за статистиката и кромид. Пак ли написахте научен доклад за вредите от ваксините. Ударете един кючек на гладно и теглете една майна на хората, които се опитват да спазват правилата.

156

Анонимен

преди 2 години

Как ги докарахте толкова???