64

Анонимен

преди 2 години

"... а така яростно и с назидание да отказваш да се ваксинираш", заяви доц. Шиваров." Ами не, съвсем кротко и без капка назидание не проявявам интерес към експерименталните ваксини, за които нищичко не е напълно сигурно. Да, сигурно са полезни. Да, може страничните ефекти да са много редки. Но след като ваксината не е задължителна, аз си решавам дали да се ваксинирам. Точно обратното - агитацията да се ваксинираме с доброволните ваксини е яростна! И то си личи от километри!

63

до Лалев

преди 2 години

Всяка тълпа по презумпция предполага безпросветност и манипулируемост на съставляващите я

62

Баджанака

преди 2 години

Има едно лесно и демократично решение на въпроса с ваксинирането - подаваш заявление че не искаш ваксина и се отказваш от лечение на ковид, също и всички лица живеещи на твоя адрес губят това право и всичко е точно. правата и свободите на всички за гарантирани. След това ако случайно ти стане зле или на някой твой роднина и се установи ковид - те отпращат най-културно да си ходиш у вас и да си четеш заявлението.

61

до ACDC

преди 2 години

Понеже вече съм прекарал вируса без ваксина, сега ли трябва да се уплаша или ще ми дадеш сигнал кога?

60

Анонимен

преди 2 години

В целия европейски съюз има директива. Ако ти стане нещо заради лекарство което е одобрено в ЕС, държавата ти приема разходите. Точка. Прочетете за странични ефекти на антибиотика, а го пиете с шепи при лека болка в гърлото. Много сте прости.

59

жоро

преди 2 години

Професорите свършиха, сега вече и доцентите влязоха в битката за ваксиниране.Колко плащат на човек вкаран в експеримента, а доценте?Само това пропусна да кажеш

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя го искам да разяснява за ваксините на живо пред тълпа от антиваксъри. Друго е живия контакт. Хваща дикиш. Не ща от медиите да ми проповядва. Слез сред масите господине.

57

Оффф

преди 2 години

Още един, който си позволява да раздава квалификация като антиваксър с менторски тон! Пъпеш, ще се ваксинирам, когато приключат всички фази по изпитание на експерименталните серуми! Според всички световни медицински стандарти това ще се случи в края на 2023 година!

56

Манов

преди 2 години

Ваксинирам съм със всички доказани ваксини но не искам тази? Това антиваксър ли ме прави?

55

Чиновник

преди 2 години

Простолюдието, освен от коли и футбол, много разбирате и от ваксини и вируси. Обаче човека е прав, че пак по трудния начин, ще станат нещата.

54

ACDC

преди 2 години

Про ст народ! Искал да го ваксинират с изпитана ваксина, която със сигурност е безопасна. Чакайте си такава ваксина. Вирусът, обаче няма да ви чака.

53

До Лалев

преди 2 години

"Австрийците по глупави ли са от българите ..." - хора има навсякъде всякакви. Ти например си от глу'павите българи сред австрийците.

52

Анонимен

преди 2 години

Българи прости. Ако сте толкова умни и вървите срещу медицината, защо сте най бедните в ЕС? Чакам отговор с факти.

51

Анонимен

преди 2 години

Искам ваксина, обаче фармацефтичната компания да ми подпише документа за информирано съгласие, ако нещо ми стане, ми дължат 1 милион лева. Товага саботажниците като този в статията да говори! А не да решават неща за сметка на моето здраве!!! Или предлагам всеки ваксиниран да има автоматично право за придобиване на нарезно оръжие!

50

до Ром

преди 2 години

"Онзи ден бях на кино и един зад мен само киха, целия трепери, лошо му е викам добре ли си бе, вика не не съм, викам му ваксинирал ли си се вика не съм вярвам на Мангъров, вика ако е ковид ще го преболедувам???"...................................................Не ти се отдава измислянето на истории, пробвай се в друга сфера. Слаб 2, седни си на мястото.

49

до Лалев

преди 2 години

Да, австрийците са по-глупави от българите!Неслучайно Виена е заприличала на Тирана!Това не са онези стари австрийци, дали толкова много на науката, изкуството и света!Съвременните австрийци са неграмотна и покорна пасмина!

48

Ами щото смърди

преди 2 години

Българина вече 30 години все го "оправят" мафиоти и чужда прислуга в държава, която напира да се отметне от всякакви социални функции. И сега някакви престорени наивници се чудели, че българинът масорво не вярва на тази натрапена и у нас истерична "грижа" за здравето му. Не е необходимо да е конспиролог, за да се усъмни, че нещо смърди - какъв е това истинско цунами от хуманизъм в управници по света и у нас, които по дефиниция не са способни на никакви човешки чувства.

47

ПроСоТо

преди 2 години

До Лалев Госине,щом си в Австрия би трябвало да знаеш,че австрийците са болни на тема "Ред,дисциплина и закони"..На тях утре да им кажат:-"Секи австриец да жертва поне двама от членовете на семейството си!"..и тия ще се фърлат да режат главите на домочадието си..Австрия е пример за държава с ред и дисциплина,верно е,но не забравяй:..-"ПРЕКАЛЕНИЯ СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ"!

46

Анонимен 123

преди 2 години

Тоя нещо ни заплашва ли не мога да разбера.... ??????? Ако иска, и 3-4 та доза инжекция да си бие...

45

Анонимен

преди 2 години

До 31: айде стига с тия опорки, бе. Бедни, болни и нещастни са само поддръжниците на ***. Останалите редовно пътуваме на Гърция, на нашето море, летим по чужбината на екскурзии, караме почти нови коли, имаме вили, собствен апартамент в голям град, храним се добре, работим престижна работа и най-важното - плащаме си данъците.