75

до Хаха

преди 4 години

за твое инфо, разделението дойде от една салфетка на която тримата големи предварително парцелираха европа. Така че сърди се на Рузвелт и Чърчил че са те продали на Стслин. А Чърчил ни наричал картофена нива.

74

Анонимен

преди 4 години

до 76 На 20- та снимка не са пенсионери, а мъже които с тупаници ще те ритат чак до Ню Йорк. А иначе ви виждаме- тука виете и плюете по хората които отдават почит, защото сте форумни мишкии, обаче как ви се иска в действителност да разкъсате тия венци и да нашарите със спрей паметника,само че форумните мишки като вас нямат смелостта за това.

73

Анонимен

преди 4 години

Стига сте РЕВАЛИ БЕ!ПТИСТИ ИДЪБКИ СТЕ БЕЕЕ!Не заслужавате ни паметнуци, ни история. Вие сте долна рая и заслужавате такива като мен, да ви третират така. Оростоватони елементарни население, без никакви морални устои, без никаква цел, без нищо човешко. Две очи ... На теле. Това сте вие. *** за употреба.

72

Анонимен

преди 4 години

До края на дните си ще бъда фашист , неонацист и расист !!! Рашка дано я удари астероид , да живее САЩ !!!

71

Анонимен

преди 4 години

Важното е че все по-малко хора празнуват тези уродливи празници - ето това е позитивното в случая, иначе ментално болни и прости хора винаги е имало.

70

Мразим Русия

преди 4 години

Не обичаме Сталин!!ТОВА което ни даде Фюрера, после ни го взе Сталин и го даде на Сърбия и Гърция.

69

до Радой Ралин

преди 4 години

за твое инфо, руски танкове през плевен не са минавали. Понимаеш.

68

Хаха

преди 4 години

Съжалявам но Сталин не по добър от Хитлер... освен това комунистите донесоха разделение и омраза в Европа за цели 70 години..

67

Анонимен

преди 4 години

Евразийски смешници!

66

Анонимен

преди 4 години

Тоя паметник след няколко години ще го премахнем.:)))))

65

Историк

преди 4 години

В България освен Комунистическа Диктатура друг Фашизъм не е имало.за справка: "Фашизмът" на Д-р Желю Желеев

64

Анонимен

преди 4 години

Спиране на АБСИЛЮТНИ ВСИЧКИ ПОМОЩИ.Сюъртма присъда за кражба.И така аще се изчистиме!И това е хуманни и добри!

63

Ренегат

преди 4 години

До VСталин винаги подозирал че Яша не негов син.

62

До 63

преди 4 години

А защо трябва да ви освиркват? Да ви развалят празника? Това да не сте вие бе другаре? На този дърт пенсионер, някой ром ще го вхане и вземе 5те му лева. Какво се правите бе.

61

Радой Ралин

преди 4 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата

60

Анонимен

преди 4 години

Ами и Аз ще поднеса цветя на Хитлер, щото и той е СОЦИАЛИСТ и СТРОЕШЕ СОЦИАЛИЗЪМ В ГЕРМАНИЯ!ЗНАМЕТО МУ БЕШЕ ЧЕРВЕНО И НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА!

59

Анонимен

преди 4 години

Сега ме кефи повече от преди. Сега семейството ми има слуги и притежаваме много повече. Сега лесно промиваме мозъци, но с времето ще става по-лесно. Дано върнат правото, да притежаваш хора.

58

Хан Крум

преди 4 години

До VСинът на сталин не е бил обикновен войник а офицер. Сталин го е ненавиждал, така както е ненавиждал майка му и за това не го е разменил. Ама то вие путиноидните комуноиди обичате да създавате митове и легенди и да принуждавате хората да вярват във тях. вече не ви се получава обаче.

57

Анонимен

преди 4 години

От какво ни освободиха руснаците? От Македония.

56

Анонимен

преди 4 години

Червената армия прегази нацизма, смаза ги, спечели ВСВ, вие си говорете колко те искате, но реалността е такава!!!