39

Анонимен

преди 4 години

До 45Интелектуален капацитет на 4 годишен ...

38

Василев

преди 4 години

Няма такава държава Русия, има източно ционистка провинция!Както и няма такава държава САЩ, тя е западна ционистка провинция!А България престава да е държава през 1944 година!След 1970г. бяха едни от най-значимите за българския народ, защото имаше безплатно престижно образование и здравеопазване, а средствата за производство бяха в бълкгарски ръце!Имаше някаква автономна държава, за разлика от днес!Ционистите имаха план, да се разруши тази форма на национал комунизъм!Агент Боби Франкити!ЦРУ

37

Анонимен

преди 4 години

Не. Честно казано, ако е Турция, по-скоро ше помогна на Русия тогаз!

36

въпрос

преди 4 години

А ако страна от НАТО реши да напада Русия? Тогава ние какво правим? Помагаме ли?

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36Така е само Русия има интерес да ни пази от турците та руснаците ни освободиха в замяна, че сме им дали писменост, което е довело Русия до велика империя.

34

Калоян

преди 4 години

То всички агресивни *** са в НАТО. Ако държава от НАТО нападне държава от НАТО трябва да вземем страната която САЩ кажат ли. Освен да ни продават скапаното Американско оръжие, полза от НАТО нямаме само и единствено ограничения които са против страната ни.

33

Анонимен

преди 4 години

До 36Турция не е нападнала Гърция. Турция е провела военна операция в Кипър след кланета над местно турско население и опит за Еносис - присъединяване на Република Кипър към Гърция.

32

Анонимен

преди 4 години

Интересен въпрос. Отговорът е - НЕНе защото сме евроатлантици, или pycoфили, а защото сме страхливи женски полови органи като нация.Щом даже македонците не ни харесват, смятайте каква yбитa държава сме. Нация от смачканяци, страхливци и бездушници.

31

Котьо

преди 4 години

С на Боко 6те айроплана ли ще тръгнем ? Да поне ги направят ,ако не ръждяса ламарината до тогава. Па на каракачанката за голямата глава трябва плафон от уличното да си сложи щото каска му не става.

30

Анонимен

преди 4 години

Турците като нападнаха Гърция заради Кипър кой се намеси? Хем всички бяхабв НАТО?Другите седяха и се правеха на приятно разсеяни.Е тва ще стане и с БГ. Не си правете илюзии,НАТО го измислиха за да се пазят важните и богатите -САЩ,Англия,Германия,може би Франция въпреки че според едни доклади които наскоро четох ,Вашингтон и Пентагона са склонни да прежалят франсетата ако почнат голямото замеряне с атомни бомби и ракети. Така че по-добре неутралитет ние дори не сме пионки в Голямата игра.

29

Валентин Тодоров

преди 4 години

Това им е големия проблем на военните и политически съюзи.Не вземат предвид чувствата на отделните народи.Например в НАТО имаме съюзници относно които лично аз по-скоро бих помогнал на нападналия ги.Но като се има предвид,че почти същото изпитвам и по отношение на собствената си политическа класа,нещата си идват на мястото.

28

Полковник

преди 4 години

Ние сме натовска държава и като членове на организацията сме длъжни да защитим нашите партньори от руска агресия.

27

Анонимен

преди 4 години

Русия си намери майстора в лицето наСАЩ и неговите санкции и с течение на времето охлажда руския мерак да напада съседите си. Киев щеше да бъде завладян за 24 часа а Лондон за 72, но вече такива тъпизми все по рядсо чуваме от Москва. Русия нападна Грузия и завладя две парченца от нея които ги превърна в пустош, завладя Крим и буквално го превърна в безводна пустиня, в Донбас се получи пълна катастрофа с руския мир. За света стана ясно че Русия не става за нищо и може да бъде победена и без война

26

Анонимен

преди 4 години

Русия е чадо на България що да я нападат?

25

Анонимен

преди 4 години

Да.За това е съюз. Утре, ако нас ни нападнат, ще очакваме същото. Силните мъже си държат на думата. Думата е съюз. Разни нежни китки да не пишат женски коментари.

24

Анонимен

преди 4 години

Този център е американски и това обяснява въпроса. Във военната доктрина на Русия няма нападение над чужда страна. Там се говори само за самоотбрана., нещо което го няма в стратегията на Нато. Там под самоотбрана разбират всякаква намеса в живота на чужда държава, включително и с военна сила.

23

Аз...

преди 4 години

...срещу Русия никога няма да се бия! Дори и да ме застрелят!

22

Анонимен

преди 4 години

България ще се защитава, ако Русия я нападне !

21

Анонимен

преди 4 години

Това би било изключително глупаво действие.Русия е втората или третата по военна сила в света -фактор с който се съобразяват всички.Според един доклад на ЦРУ ,Русия е една от трите суперсили във военно отношение на тоя свят.Условията са-да може да издържа и нанася удари със стратегическо термоядрено оръжие, да може да води война в различни части на планетата Земя едновременно и да има възможност да използва лазерно,биологично,химическо и атомно оръжие едновременно.Ние имаме 2 танка и 1 самолет.

20

избирател

преди 4 години

Ние?! Срещу Русия?!Ха,Ха,Ха....!!!Нямам предвид братското с тая почуда.Някак асоциирах бълха!!!Защо ли?!