114

Анонимен

преди 7 години

Това което наблюдавам от войната в залива насам е низ от престъпления и една пропагандна машина която се опитва всячески да изопъчи истината и оправдае действията на САЩ. Ако погледнем за военните авантюри от преди този период, можем твърдо да заявим, че в света има толкова много страдание, разделение и омраза най-вече и благодарение на Америка. САЩ са безспорно агресор номер едно! След WWII има 248 военни конфликта, 201 от тях разпалени от САЩ!

113

Анонимен

преди 7 години

Руските реакции вече се превърнаха във фарс.Ми като не сте искали да ви бомбардират съюзниците, да сте се намесили преди да се случи случката. И кого плашите с война, бе? НАТО с един удар ше ви извади от обувките.

112

Анонимен

преди 7 години

За войни ли сте се затъжили ганчовци ? Защото в България тече война 27 годишна, а вашите празни кратуни гледат настрани, кой има по-голяма п шка Русия или САЩ ...

111

Анонимен

преди 7 години

Нямало е убийства и катастрофи и затова почваме да копираме *** новини от английските таблоиди за да плашим уфсети .

110

Анонимен

преди 7 години

Крайцера Москва вече е навлязъл в Средиземно Море. На хамериканските моряци им трябват спешно памперси. За заявка телефон: 0897 25 110 57

109

Имаше......

преди 7 години

На колко години си категоричен многознайко.Много научна фантастика си чел.Помниш ли Карибската криза, Израелската 67 ,Виетнам,Афганистан. Имаше войни ,но не и Световна.

108

x

преди 7 години

БОГ не съществува, така че няма да спре никого.

107

Анонимен

преди 7 години

Говорих с приятел-историк който ми каза, че през ВСВ, след като сме съюзници с Германия се предлага на желаещи да отидат да се бият на Източния фронт с/у СССР. Явили са се около 70 или 75 кандидата. Толкова са искали да отидат да се бият там. Насранджата ще се запише ли, съмнявам се. Да не се правят на велики и от двете страни, защото ще загуби САЩ. Ходя в САЩ и виждам, развити са, работят много. Русия има своята сила, високият дух ако ги натиснеш или нападнеш. Да не става, защото всичко заминав

106

Циник до 109

преди 7 години

Гледай каквото си щеш!Я пак ми обясни - как ще се преселиш в друга галактика?Даже и смешен не си - само жалък!На Жул Верн му почервеняха ушите, като чете ненаучните ти фантастики!

105

Анонимен

преди 7 години

До ПразникКой бог от всичките те са много? Едно поне 1000 ги има и всеки е по-истински от другия

104

Анонимен

преди 7 години

До *** Абе вие в Германия нямате ли си друга работа освен да киснете по форумите и да величаете русия? Аз като ти казвам, че Германия си я виждал само на картата ти не. Отивай си измий зъбите първо че от тик ти надушвам балканската смрад.

103

Празник

преди 7 години

Честит празник Цветница БОГ е любов! Молясе дано БОГ спре възгордялите се управници по света.

102

Айдахо

преди 7 години

САЩ ще бомбандират и днес. Въпреки Русия и кефовете и.

101

Анонимен

преди 7 години

До ****От това летище скоро нищо няма да литне. Литнал ти е малкото мозък.

100

Legendary Troll

преди 7 години

До всички надървени за война фенове на САЩ, НАТО, Сорос и т.н.И-Д_И_О-Т_И, войната срещу Русия автоматично става ядрена.Ние също сме на прицел заради американските бази тука!На който му се гледат ядрени гъби отблизо да отива на психиатър веднага!!

99

Циник до 102

преди 7 години

И това кой ти го каза? Путин ли?Такива "сигурни експерти" сте ми най-смешни!Всеки льольо с мания за непогрешимост прави 100% прогнози!Смешни, и жалки!Сигурен съм, че Путин ще ти звънне, да попита може ли да изстреля ракети!

98

Анонимен

преди 7 години

До в грешка сиВ грешка си ти понеже нямаш никакво понятие от реалността.

97

****

преди 7 години

Някой да обесни,как 60 ракети попаднали на едно литище,както лъжат краварите,иначе това летище щеше да прилича на лунен пейзаш,как на следващият ден сирийските самолети литнаха точно от това летище ?

96

Анонимен

преди 7 години

Сирийските ВВС възобновили полетите от аеродрум Шайрат само денонощие след американския ракетен удар, предаде телевизия Ал Джазира с позоваване на свой кореспондент. Бойният самолет Су-22 излетя от летище Шайрат в предградията на Хомс съобщи телевизията чрез Twitter.Абе нали уж хамериканците го бяха унищожили това летище с техните ракети или аз нещо не съм разбрал?

95

Анонимен

преди 7 години

Болните русофили пак им се привидяха едни ядрени ракети ... големи сте ми стратези нямате грешка.