31

до 34

преди 10 години

"С отделянето на източните области от Украйна ,самата Украйна става по-силна !"Тогава значи Путин ще направи услуга на Киев, ако анексира цяла Украйна. :)

30

Анонимен

преди 10 години

Утре и нашите рубладжии могат да обявят независимата Болгарская ССР и да искат от руснаците да ни спасят :( Гледам и не вярвам как за първи път от края на Втората Световна Война една държава безнаказано може да анексира чужди територии :( Жалко, че отново вместо да развиваме бизнеса ще трябва да се въоражаваме :(47450

29

Анонимен

преди 10 години

Прав ви ПУТин, Азия ви чака !

28

БТ

преди 10 години

Време е в България да се направи един референум за присъединяване към Швейцария

27

Анонимен

преди 10 години

Руснаците много думи сложиха в устата на баба ВангаАз съм чел всичко за нея и такова нещо за Европа нямаА пророците са дадени да предупреждават за да се поправяме , а не да казват какво ще се случиВ библията е казано че не е дадено на човек да знае дните които БОГ е положил в своя власт!

26

Анонимен

преди 10 години

Сед първите 500 километра ракетата е набрала достатъчно скорост и височина и е много трудна за сваляне.

25

Анонимен

преди 10 години

С отделянето на източните области от Украйна ,самата Украйна става по-силна ! Руският елемент става все по-нищожен в общата картина на нещата и Украйна има шанс да се оправи! След като Хърватите се изчистиха от муслимани и сърбомани, виж ги де са ! Словенците също . Чехите - и те ! Само национална държава може да просперира, ето ние заради огромното турско и *** население си стоиме на едно място ,че даже се и връщаме.

24

до 23

преди 10 години

нещо като съединението на Българияр ама явно не ти е известно, че твойте братушки са против

23

Анонимен

преди 10 години

Майдана беше нужен на САЩ за да разположи противоракетната отбрана максимално близо до ракетните площадки. Така процента на свалените ракети ще е по - голям, защото скоростта на ракетите в началото на траекторията е по - ниска и шанса да бъдат свалени нараства значително.

22

Анонимен

преди 10 години

Успех Донецк!

21

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Крайно време е САЩ и НАТО да изпратят войски в Украйна.

20

Христов

преди 10 години

Абе дайте да правим един референдум и ние че искаме да сме към Швейцария или Германия :)

19

Анонимен

преди 10 години

Браво и успех!

18

Анонимен

преди 10 години

Какво правим Брюксел сега,а какво правим?40 000 души,които окупираха сградата на европарламента,еврокомисията успяхте с полиция и вода да разгоните!тези НОВИ РЕПУБЛИКИ как ще се справите?Такава гражданска война ви натресе Америка,че не успяхте да се осъзнаете и предотвратите БРЮКСЕЛСКИ КАВАЛДЖИЙ!!!Сега и санкции няма да помогнат,а цената на газта ще расте ли,расте!Плевнелиев,Вигенин,Орешарски,Борисов,Станишев,Местан КЪДЕ СТЕ???Имате ли финансов ресурс за справяне с ПОСЛЕДИЦИТЕ от НОВИТЕ ЦЕНИ???

17

Анонимен

преди 10 години

Ето, обещах да се смея много ако Източна Украйна се отдели без нито един руски войник, и изпълнявам обещанието си- ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАСега да видим какво ще съчини западната пропаганда за руския "агресор".

16

Анонимен

преди 10 години

Бре, и за тазвечершната почерпка се намери повод.

15

Анонимен

преди 10 години

Типично в стила на кагебишкото джудже в кремъл - този пуч очевидни е споснсориран от КГБ с цел отвличане на вдниманието. Доверието в Путин вътре в страната се срива, рейтингът му пада, Русия е пред фалит, икономиката не работи, безработица, престъпност, олигарсите на Путин грабят народа. Затова сега Путин търси начин да отклони вниманието от проблените и да печели време. Но вече е пътник.

14

Анонимен

преди 10 години

нещо като съединението на България, браво братушки с вас съм. Протурско настроените да ми цъкат минуси, всякаква плява има право да даде негатив при обединение на народа.

13

Анонимен

преди 10 години

За какво им е тъпият ЕС на хората. За да купуват безумно скъпи айфони правени в Китай, да ядат ГМО и макдоналдс, да нямат здравеопазване, да нямат собствено производство на храни, да носят ба гръб милиони паразитиращи ***, да строят магистрали дето на следващия месец са затворено за ремонт, да карат 20 годишни коли нов внос, да работят за мафията. Какво ние дал ЕС откакто сме в него освен шанса да избягаме на запад за да работим нископлатени професии.

12

Анонимен

преди 10 години

Колкото повече рашъни се разкарат от Украина, толкова по-добре за нея. И за нас. Щото скоро украинците ще пътуват без визи ,а руснаците ще им спрат издаването на визи . По-малко руснаци в България на море- по-добре за нас. И без това си имаме 250 000 агенти на КГБ тука, не ни трябват още.