14

47+9999

преди 10 години

Руснаците в Крим и Източна Украина не признават новата власт в Киев която е резултат от кървави протести и финансиране от запада а НЕ от избори!

13

11223344

преди 10 години

Черна *** ЯЖ СИ БАНАНА .Защото случайно ако се събуди и СЪЮЗНИКА НА РУСИЯ----КИТАЙ===ИНДИЯ.Не зная в кой пясък ще си заровиш главата. Тук вече апетита ще ти се секне А пък тук и лъжицата ти е много малка.

12

БАЧКАТОР

преди 10 години

До ля ляАми Турция е стрегически партньор на Щатите ,получават всяка година три милиарда долара помощ за армията си, тъй че ако България не смени курса и не се сближим с Русия не виждам кой би могъл да ни помогне в такава ситуация за която говориш.

11

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха . Световният жандарм САЩ ,който има войски по цял свят и не пита никого като напада страни ,предимно от третия свят, се загрижил за мира и стабилноста. Руснака бил *** ама владее 1/5 от сушата и все още изпраща ракети в Космоса ,за разлика от САЩ. Че вози и американци до Международната орбитална станция.

10

гачно

преди 10 години

До Пиринпиринеее,пиринеее,*** си като хамериканците,че те какво правят бе целяк,като всичко си внасят най-вече от Китай,ейй аман от прости хора,вземе прочетете някой вестник белким научите нещо....

9

Анонимен

преди 10 години

САЩ да плаши гаргите а не Русия.

8

123

преди 10 години

не хубаво това дето става ама не мога да разбера що Америка се вре на секаде това е наи агресивната страна и експлатотор с целя свят. Която даже не иска да си обяви фалит и си зима кредити колко си иска шот другите не могат така е са как е гърция криза и почнат да си зимам кредити колко искат

7

48755555

преди 10 години

Америка и запада вече не са в позиция да изолират никои, особено Русия. Ако Русия обаче врътне кранчето цяла европа замръзва!

6

БАЧКАТОР

преди 10 години

До ПиринКакво да дава Обамата? Освен да си упражнява в говорене *** джуки, какво друго може маймунът?

5

Анонимен

преди 10 години

Америка на евреите, искат да командват света.

4

Пирин

преди 10 години

Давай Обама ,сега е момента,Лиши ги от високи технологии. Докажи на света ,младежта и Българските *** колко е *** Руснака. Едно бръснарско ножче не може да направи. От колите им тече масло от всякъде, а някой ако види руски журналист да снима с руски фотоапарат пиши го за Гинес. На тях им дай оръжие да дрънкат,друго не могат.

3

ля ля

преди 10 години

дали някой ще се застъпи за нас ако турците тръгнат да си влизат "у родината"???ей така просто от юг така нагоре....

2

БАЧКАТОР

преди 10 години

САЩ заплаши Русия с изолация..... и как точно ще им я наложиш ,Барак Хюсеинович?

1

mmmm

преди 10 години

Украйна се обърна към НАТО с молба за помощ, Кличко призова за преговори с Москва " Аз съм готов да участвам в преговори за да се урегулира конфликта и да не се пролива кръв. Също така искам да се обърна към жителите на Крим и Изтока. Никой никога не си е поставял за цел да ограничава вашите права. Това, което се случва сега е изкуствено създадена ситуация, заяви Кличко.