46

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевЙахде погледни къде в световната икономика е България през '89-та, понеже плюеш, че народа е научен на мързел и къде е Турция, погледни какъв е БВП и БНП на глава от населението, погледни колко са дълговете като процент от БВП. Данните се намират лесно, хайде пробвай се и тогава говори!

45

Реалист

преди 11 години

Работата с "добросъседските" отношения на Турция с България ще излезе същата като тази с Боко Тиквата. Народа много му се радваше преди 4 г. въпреки, че се виждаше, че този бандит е опасен за България. По същия начин сега глупаците се радват на добрите отношения с Турция, въпреки че тайните турски служби работят къде прикрито, къде открито против България. Целта е една: нова велика Турция. И когато се усетим, вече ще е твърде късно. Историята се повтаря както с Тиквуна, но не си даваме сметка.

44

тъпчо

преди 11 години

Чист българин съм и нямам нищо против турците, имам много приятели от тях. Свестни и работливи хора са. За жалост голямата час от тях живеят в селата и са нискообразовани. И съответно лесно контролирани и манипулирани от ДПС. ЗА това вина имат всички партии на прехода без ГЕРБ. Едните "абдикираха" от "турските" райони , а другите крещяха и ги плашеха. И идваше бащицата Доган да ги "спаси от лошите от Атака" . Та не смесвайте обикновените турци с *** на ДПС.

43

Анонимен

преди 11 години

до 33 Василев Ако ши нямаш пари другите имат Вземи на заем и *** си купи земя в Турция

42

Анонимен

преди 11 години

Ми какво чудно има?Че те мана*ите ,от край време си се поддържат един друг :) !

41

до 41

преди 11 години

Ердоган обича политици, които защитават неговите интереси, а не на турците в България. Доган никога не е бил обичан в Турция, за разлика от Борисов и Дал. Сещаш ли се ;)

40

!!!!!

преди 11 години

До БалканецЕй,заминавай за анадола и прави каквито си искаш съюзи !!!

39

вотан

преди 11 години

Като каза Бойко,че иска да става пед*л веднага му се обади Ердоган.

38

Анонимен

преди 11 години

Няма как да бъде другояче, все пак става въпрос- не за политически отношения, а за наркотрафик в особено големи размери. Още от 2000г. г-н Борисов се стреми да превземе канала контролиран от сърби и албанци и успява с много показни убийства по улиците на България, премахва структори който няма да му се подчиняват. Започва да вкарва гл. суровина "бензилметилкетон" от сърбиа, произвежда "амфетамини" и ги разменя с Турция срещу "хероин" в саотношение 4:1. Продукта от Турция заминава за холандия.

37

К.Б.

преди 11 години

Муахахахаха!На 13.05 ще е много забавно!

36

Анонимен

преди 11 години

Интересно е, че дори турският премиер не приема ДПС за нормална пария, която защитава интересите на турците в България.

35

до Василев

преди 11 години

Извинявайте, но нещо бъркате! Може би, не сте съвсем добре запознат с икономическата история на Турция и България, но ви съветвам да се запознаете и тогава да се изказвате, защото в момента звучите жалко!

34

!!!!!

преди 11 години

Да го д..ат и двамата !!!

33

Коко

преди 11 години

ББ се надява на гласове от Турция?! До тук ли стигнахме? Не гласувайте за ГЕРБ !!

32

ТОМА НЕВЕРНИ

преди 11 години

Боклуууук си боко,национален предател,що го не питаш феса ,защо ще строят ядренна(атомна според мечката фидосова)центраЛА НА ЧЕРНО МОРЕ??Бокич,ти ще си най омразната фигура в ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ ,след василий ***,хората ще пикаят на гроба ти селски хитрецо

31

Анонимен

преди 11 години

Буда за 4 години не можа да открие едно работно място, след изборите ще открие две, на Ердоган и неговото.

30

Анонимен

преди 11 години

Тия гейбери надхвърлиха всякаква простотия.

29

Балканец

преди 11 години

Трябва да проумеем, че религията и етноса нямат никакво значение, щом човек има характер, изострено чувство за морал и достойнство! Един ден Балканите ще се организират и ще сформират Балкански Съюз за Взаимопомощ и Развитие! Тогава обединени ще покажем на света че ние Балканците сме най-веселите най-хубавите хора а с прочутата ни изобретателност и трудолюбие ще бъдем пример на всички останали! Само хубави неща да ни се случват и да сте живи и здрави балканци! Обединението прави Силата!

28

Истинската любов

преди 11 години

Истинската любов съществува само между мъже. Като на снимката. Особено, когато единият се казва Бойко, а другият - Реджеп. И когато вторият плаща на първия!

27

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е по-голямо зло и от ДПС!