72

valya.doncheva

преди 11 години

Бедният човек! Боли ме от това, което става. Нека се подкрепяме един друг, да не оставяме тези до нас да паднат духом. Та на нас просто ни внушават, че трябва да се смачкаме и да се предадем. България е минавала през много по-тежки изпитания и се е възраждала. Най-тъмно е преди разсъмване.

71

Анонимен

преди 11 години

Как може политик да е виновен за това,че баламурниците се палят или си слагат въжето?а другите баламурници по форумите ги боготворят.

70

Анонимен

преди 11 години

Абе като ти се мре от безнадеждност, поне си купи с парите от продадената покъщнина един пистолет влез в някоя *** махала, изпрзни по *** няколко пълнителя и след това се пали. Да има поне за какво да се палиш в очите на хората.

69

Анонимен

преди 11 години

Всеки, който обмисля такова крайно решение: да спре да чете, слуша и гледа глупостите по медиите. Да излезе навън и да погледне природата около себе си. Да влезе в църква. Да си помисли за най-хубавото нещо, което му се е случило. Спрете да се убивате. Помислете за себе си. Светът е голям и спасение дебне от всякъде.

68

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ САМОУБИЙСТВА ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА НА ГЕРБ!

67

Предизборен лозунг!

преди 11 години

На 12 май 2013 г. гласувайте с бюлетина НОМЕР 1 !!!

66

Анонимен

преди 11 години

ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА НАБЛИЖАВА,МАСОНСКАТА МАФИЯ И КОЛОНИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА ЩЕ БЪДАТ ПРЕЧУПЕНИ,МАФИЯТА ВЕЧЕ НЯМА ОПЦИИ,ХОРТА ЗАПОЧНАХА ДА ПРОГЛЕЖДАТ

65

Ф.С.В

преди 11 години

Имам чувството че това няма да е единственият случай за днес ,, УЖАСНА СМЪРТ Е КЛАДАТА !! Това е страшно отчаяние !!

64

Анонимен

преди 11 години

А като гледах снощи тоя *** Плевнелиев с мазната си муцуна,по-добре ставало вика,нещата тръгват напред.Кое тръгва напред бе ***,народа мре като мухи!Ама на вас не ви дреме,нали вие живеете с по 5 бона...

63

ММ

преди 11 години

Ефекта от канонизирането на един самозапалил се самоубиец за герой, самозапалването му за велико дело! Всички луди взеха да се палят - никаква фантазия, никакво разнообразие.....

62

психолог

преди 11 години

Медиите няма ли да спрете да пишете за тези случаи. Какво е това безотговорно отношение. Получава се типичният ефект на Вертер. Колкото повече се говори за самозапалвания, толкова повече такива случаи ще има. Елементарна психология.

61

Анонимен

преди 11 години

Всички сега ще плащаме за лечението на камикадзетата.А самозапалването се превърна в начин за помпане на рейтингите на БСП.

60

Мусолини

преди 11 години

Как може тук в този форум да има толкова охранени, накрадени и самодоволни търтеи, които да не разбират отчаянието на хората и безверието им?Тежко ви ***, горко ще се каете един ден, затова че сте крали и мародерствали и че сте подлагали хората на геноцид и страдния.

59

Анонимен

преди 11 години

Каква ли ще е реакцията на Буда за да отвлече вниманието този път, ще влезе пак в болница с кръвно или този път ще си подхвърли гранатомет до къщата?

58

Борисов УБИВА

преди 11 години

Мъж се обеси в дома си в Габрово от безизходица и мизерия!

57

Анонимен

преди 11 години

Хора,разбирам че не издържате!Но преди да си отнемете живота,дайте го за свята кауза!Влезте в Парламента и вземете поне някой *** с вас !!!!Няма да се разсърдя ако затриете и някое ***!!!Така или иначе скоро ще избухне гражданска война срещу деспотите!!!

56

VTB

преди 11 години

Още още още...

55

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКО ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ НА КОРУМПИРАНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ-МУТРО-КОМУНЯГАТА...ДО КОГА,ДО КОГА....И ТЕЗИ НАХАЛНИЦИ ИСКАТ НАНОВА ВЛАСТА..А АЗ ПИТАМ СПИ ЛИ ПРОКУРАТУРАТА,КОГА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСОВА ЗА БЕЗОБРАЗИЯТА ТА ТЕЗИ ГЕРБАДЖИИ-КОГА-КОГА....

54

Оп-са

преди 11 години

Предния ми коментар нещо се омаза:Мисля, че границата към тотално оскотяване и отчаяние е премината! Не знам как даже да коментирам. Следващото правителство (без Борисов, Станишев и Доган!!!), трябва много сериозно да си помислят как ще управляват, какво ще правят! Включвам и съд, прокуратура и т.н. безхаберници! От сегашната ситуация към тотална анархия, скотство, апатия и разпадане на обществото и гражданска война, крачката е една и е много малка!!!

53

Анонимен

преди 11 години

47, айде глупости! Само за тях мислел! А да е помислил за шока, за емоционалната травма, която им нанася? Това, че дълго време ще са извън строя след случката и сигурно няма да са способни да работят? А пари за лечението му? А за погребението му, ако умре? Много е мислил явно, няма що! Такива хора не знаят какво е трагедия и как се отразява на всички от семейството в дългосрочен план. Дано на никого не се случва и този да оздравее!