35

БМ-13

преди 11 години

Тоя *** ли е?Нима ако не се санират ще изгони хората от собствеността им и ще разруши блоковете?Баси наглите управленци. Герберастията е заразно зло.

34

ум белия делфин

преди 11 години

До Анонимен 26,"гредоредните ***" са издържали цял век, което само по себе си доказва колко са ***. (предполагам, че под "началото на века" имаш началото на един век, който приключи преди 13 години). за разлика от панелите, някои от които вече почнаха да се разпадат. обратно в текезесето.

33

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, бе, президентино! Още 30 години преход, "спасители" и "калинки" и ще живеем в землянки.

32

Глейте си палатите

преди 11 години

Панелките са частна собственост и айде някой да не набутва със закон приближените си фирми, като задължава хората да санират. Ако искаме, етажната съсобственост, ще си направим ремонт, ако не - не. Баста!

31

1№2

преди 11 години

До vargЧовека ще си живее, където си поиска. А ти оставаш в Шумен.

30

До 24

преди 11 години

Който не може да си поддържа жилището просто го продава.

29

Кашона

преди 11 години

До 666Браво заварчик, не знаехме, че IQ- то се определя от това дали човек знае как се санира панелна сграда. Между другото интелигентните хора не използват думата "панелка". Тя е типична за речника на социалните ***.

28

ТАКА ДЕ

преди 11 години

ТРИ МИЛИОНА НА ПАЛАТКИ АМА ИЛИ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ИЛИ В БИЗНЕС ПАРК МЛАДОСТ ИЛИ В ИМОТА ТИ В ГЪРЦИЯ, ИЛИ В КЪЩАТА ТИ НА МОРЕТО ИЛИ В КОМПЛЕКСА КЪДЕТО ЖИВЕЕШ !!!!!!!!!!!!!!!

27

До 32

преди 11 години

Никой няма да ги гони тези 3 млн. души, той и президента няма това в предвид. Просто след някоя и друга година тези паметници на соц глупостта ще започната да срутват, защото са свръх некачествени и тази 3 млн. ще са просто принудени да ги напуснат.

26

до 27

преди 11 години

Евреина дава едно взима десет!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Да ми построи енерго ефективна къщичка , да ми я подари и ще се преместя . Ако не може да го направи да си затваря устата и да си върши работата по осигуряването на ред в държавата което пък е начина хората да могат да управляват парите си . Омръзна ми от политици които да ми казват какво да правя.

24

Анонимен

преди 11 години

... или разбиваме енергийния монопол и зае.аваме санирането и Белене.

23

varg

преди 11 години

А ти ще живееш в землянка господин президенте.

22

Анонимен

преди 11 години

"Или санираме панелките или 3 милиона българи, които сега живеят в тях, остават в бъдеще на палатки"Някой нормален представя ли си 3 млн българи да бъдат прогонени от жилищата си?

21

Анонимен

преди 11 години

"социално справедлива, солидарна държава" - за всичко друго съм съгласен, но не и с това! Не мога и никога няма да бъда солидарен с хора, които по цял ден *** и се излежават, а после се сърдят, че нямат пари.

20

Лошия батко

преди 11 години

Като иска да санира, да вади парите и да санира. Повечето хора НЯМАТ пари за саниране, защото Росенчо и много други като него ги откраднаха.

19

?

преди 11 години

Добре де разбрахме ти далаверите за които си дошъл- ел.правителстео и санирането, ама хората нямат какво да ядат Плевнико, и затова дай да ти видим далаверите от близкото минало

18

666

преди 11 години

Сега за хората с по-нисичко IQ и слушатели на чалга да поясня какво значи саниране на панелка - това е махане на смолата между панелите, подмяна на връзките на панелите и слагане на нова смола между тях. Също ако се налага смяна или ремонт на Вик и ел. инсталация. Смяната на дограма и изолация ще е завършващия етап, но те нямат отношение към здравината на сградата.

17

Анонимен

преди 11 години

Тоя добре ли е?Еи грозна далаверо!Нито 5 см стериопор ще направят сметките по ниски - трябват 30 минимум за пасивна къща!Нито арматурата във връзките на панелите ще изгние за 50 години!Проблем е хидроизолацията на покривите ,а рискови сгради са гредоредните *** от началото на века!Айде искате да оберете няколко милиарда за последно ,по прости от вас никога не са ни управлявали!Само да припомня ,че за 50 лв качване на тока не ви линчуваха ,а за 5000 лв кредит на 3 милиона ще ви ....

16

Анонимен

преди 11 години

Как един пенсионер ще си санира жилището г-н президент?