108

gilotina

преди 11 години

Изцепката на бойко с пръстените ми напомня за участта на една френска кралица, която подкани бедните да ядат пасти като нямат хляб.....Всички знаем къде завърши земния и път.

107

Бойко

преди 11 години

Всеки пръстен=храна!Който има пръстен заплата не заслужава!А който има и гривна две заплати не заслужава.Ако има и златен зъб три!

106

имигрант

преди 11 години

До: номер 96Хубаво даваш акъл, ама ти лично, къде смяташ да избягаш ако не е тайна?И ако можеше да избягаш защо досега не си го направил ами чака толкова време?

105

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов е новия Левски истински водач на народа ни! Борисов олицетворява мечтата на всички честни българи, страната ни най-после да се управлява от премиер, който е истински българин и патриот, който безкористно работи за доброто на България и без страх отстоява интересите на държавата ни пред Европа и Русия! С делата си като гл. сек-р на МВР, кмет на София и като премиер, Борисов доказа на практика, че е най-достойния да ни управлява още поне 2 мандата!

104

до Борисов

преди 11 години

Срамота е г-н Премиер..,срамота...Поредния срамен епизод от кариерата Ви...

103

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ОТ ВОЕННИЯ ЗАВОД НЯМАТ ЛИ ПУШКИ ?

102

църкви и гробища

преди 11 години

Пожарникарят: ние ще закрием ВМЗ-Сопот, ще закрием училищата и болниците в Сопот! А за работниците ще построим църкви и гробища. По програмата за развитие на селските райони!

101

Анонимен

преди 11 години

Аз съм се отчаяла вече напълно от положението в България и не заради тия дето ни управляват, понеже всички са еднакви, а заради манталитета на хората. Пределно ясно ми е как по държавните предприятия всички се покриват и нищо не правят. Тесе правят, че работят - ние се правим, че им плащаме нали знаете. Само, че всички "спестени" пари отиват за злато (за мене ,за децата - да не срамуваме пред комшийте, да не изглеждаме бедни) или пък за плазма... *** народ, дребни душици....

100

кореняк българин

преди 11 години

малко им остана на тези продажни проамерикански гадове,но и на народа не му остана много(масово се мизерства).на изборите трябва всички да гласуваме за да не си купят пак властта.

99

Анонимен

преди 11 години

Тази сигурно има здрав черен дроб да го продаде за органи какво реве бедна била.

98

123

преди 11 години

Taм е работата, че предприятието им е нужно без хора; да разпродадат всичко и да направят пари.. оръжейния бизнес е привилегия само за големите и силни държави, а послушковците управленци изпълняват указанията...от Уикипедия, свободната енциклопедия:Основана 1936Седалище Сопот, БългарияПродукти оръжейно оборудванеВазовски машиностроителни заводи ЕАД е най-голямото предприятие от военнопромишления комплекс в България... :(

97

Анонимен

преди 11 години

mili ganiovci ...kato sprem da si plashtame danacite na tiq birnici ..togava moje da se promeni neshto v taq ebana jalka podobnost na darjavnost!!!!!neka se uchim ot garcite te sprqha da plashtat danaci.

96

анонимен

преди 11 години

Госпожо Генкова, какво е това чест? - попитал борисов

95

до 99

преди 11 години

Като е мутра, що досега не е бил даже и един път в ареста? Всички са минали от там - Галеви, Маргини...само Бойко не е влизал. Излиза, че е "мутра", колкото вашият гей е хетеросексуален

94

няма работа, няма па

преди 11 години

Другарю член на БКП Борисов, жената с пръстените си ги е купила по времето на Станишев. Когато имаше работа и тя се заплащаше. По време на управлението на твоя престъпен режим, пожарникарю, няма работа, няма пари, и хората ядат лук!

93

Анонимен

преди 11 години

"Не му прави чест на премиера да говори така."Даста меко се е изказала жената.Още повече,че предприятието е държавно и премиера заедно с росорния министър е пряко отговорен за състоянието на предприятието в последните 4 години,следователно за неизплатените заплати на работниците.

92

ДО ЕДНА БЪЛГАРКА

преди 11 години

СИГУРНО РАБОТИ В НЯКОЯ КАНЦЕЛАРИЯ- ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ ? В ЕДИН ЗАВОД ИМА И КАНЦЕЛАРИИ, КОЛКО ЧУДНО ?

91

Премиера !

преди 11 години

Видях хора, които си бяха купили ново яке. Вярно, китайско за 20 лева, но втора употреба няма ли за вас ?! И обувки си купувате нови ! Може да е един път на 3 години, но ако събирате запазени от контейнерите, ще спестите. Криза е !

90

Анонимен

преди 11 години

Mai e vreme da izlizame pred parlamenta to vze da stava mnogo zle......

89

veska.petkova.90

преди 11 години

а бе госпожо за6то не направи6 един автомат които не му свър6ват патроните и като доидат да вида ват акъл как да гледа те картофи караи ги наред и без ред