37

Анонимен

преди 11 години

За тези само бой и черен каторжен труд. Ама няма кой да го направи.

36

Анонимен

преди 11 години

Цвърконий кво стана с оставката бе ? Твойте ора дет си ги избрал да на вардят могат само да броят жертвите бе

35

някой

преди 11 години

Правилно съм се ориентирал за бягство от Б-я. Догодина живот и здраве ще се опитам да спася семейството си от Черната чума която ни полазва... Тук не мога да живея колкото и да ми се иска!!!

34

циганария

преди 11 години

Това, което става в последните 10-ина дни, тези ежедневни организирани групови нападения от ***, ме карат да мисля, че:-или БСП ги подстрекава, за да се създаде хаос в държавата-или правителството наистина нехае и ги толерира-или се е появила някоя нова организация, която плаща яко на ***, да показват надмощие НАД БЪЛГАРИТЕ И ДАЖЕ НАД ПОЛИЦАИТЕ.Което и от трите да е - ЖАЛНА НИ МАЙКА.

33

До 42

преди 11 години

Ти си един *** бай ***.С това мислене ще си останеш винаги ***.Малко останаха интелигентните българи.Турците също не обичат *** българи(***)

32

анонимен

преди 11 години

Защо същите тези *** не посегнат на Френските полцаи които им бутат Гетата,защото реакцията на Френската полиция ще има катострофални последици за ***,без право на обзалване от Хелзински комитети и тям подобни

31

Анонимен

преди 11 години

*** свободия - къде са депутатите където коват закони а???

30

без милост

преди 11 години

За съжаление работата отива на "или ние тях,или те нас" По-добре ние тях!

29

Анонимен

преди 11 години

Къде са от ГДБОП? Ако някой *** си засади коноп в саксийка ще нахлуят поне една дузина качулати и ще проснат и баба му на пода, а когато 20 *** ОРГАНИЗИРАНО крадат и пребиват , пращат някоя патрулка колкото да отчетат, че са реагирали на сигнала.И всъщност много ми е интересно как полицаите са разбрали, че "Ромите ги помислили за охранители на земеделската продукция" или са свободни съчинения?

28

Анонимен

преди 11 години

Предлагам за да избегнат подобни рискове, полицаи и ихранители да се обличат като балетисти или палячовци, по-добре сами да се гримират от колкото някой друг ...

27

антиЕС

преди 11 години

И турците както българите мразят ***.Е, врагът на моя враг ,враг ли е или приятел,как мислите?

26

do Raiko

преди 11 години

nemam ni6to protiv ako rabotiat i tvoria ne6to da ama te PARATIZIRAT i smu4at ot venite ni na gotovo, nakarai nekoi *** da ti kaze kak e niva na *** nemat takava duma za6toto *** nikoga ne e imal sobstvenna niva te sa izmetta na darzavata ni samo pro4istvane na BG ot tazi 4uma.

25

Анонимен

преди 11 години

"Роми пребиха двама мъже в нива, помислили ги за охрана"Ами объркали са се. На всеки може да се случи!!! Аххахах. Вие виждате ли как всеки ден има новини за ***, пребили я полицаи, я охранители, я такива, дето приличат на охранители?!? Или само на мен ми прави впечатление?

24

До 7

преди 11 години

Проблем с турците нямаш!Но с *** ще иматетова е само началотослед 20 години тези *** българи ще превземат всичко.

23

Българин

преди 11 години

Докато МВР Министара говори за чудеса,*** превземат Дързажата,краино времв е *** да бъдат превазпитани по метода на Адолф Хитлер

22

1

преди 11 години

ТРАГЕДИЯ!

21

до-2

преди 11 години

Ваш сие този електорат на сдс по онова време ядеха бий за най дребната кражба и снимките и висеха по центъра на селото с това което са откраднали и миеха селските *** за наказание,вие създадохте организациите за защита на крадливите *** аз съм от Бутан и знам как е било иза кой гласуват.

20

Анонимен

преди 11 години

До кога властимащите ще позволяват *** да убиват нашите братя, бащи и синове??? Не останаха българи в България!!!

19

анонимен

преди 11 години

Няма ли Дарзавата наи-после да приложи закона сас цялата му сила върху тази *** ***,без да се съобразява с ЕС,ООН,Хелзински комитет и всичката останала *** която защитава ***,апропо никои ли не вижда,че Българите стават заложници в собствената си Държава и краино време е Цялата Политическа класа да упражни натиск върху тази *** ***,ако не иска Народа да вземе нещата във свои ръце,преди два дни *** набиха Полицаи,във същият раион,никаква реакция,от страна на Властта

18

Анонимен

преди 11 години

Смърт за ***